Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Boek een groepsaccommodatie Duitsland

Boek een groepsaccommodatie Duitsland

Boek een groepsaccommodatie Duitsland

Wanneer u graag eens naar Duitsland op vakantie wilt, dan kunt u bij Roompot heel eenvoudig een groepsaccommodatie in Duitsland boeken. Met uw familie of vrienden kunt u eenvoudig een korte of lange vakantie boeken via de website van Roompot. Duitsland is een land met ongekend veel mogelijkheden, daarom zult u het ook zeker naar uw zin hebben. Er is genoeg te ontdekken in dit veelzijdige land. Denk alleen maar aan de hoofdstad Berlijn. Deze stad heeft niet alleen een rijke historie en geschiedenis, ook op het gebied van cultuur is er genoeg te ondernemen. Groepsaccommodaties Duitsland bij Roompot zorgen ervoor dat u de mogelijkheid krijgt om dit allemaal te ontdekken. Zowel uw vrienden, uw familie en uzelf zullen volop genieten van de diverse bezienswaardigheden in Duitsland. Breng hier eens een bezoek aan de website van Roompot om de accommodaties te bekijken.

Diverse groepsaccommodaties Duitsland

Bij Roompot heeft u de keuze uit diverse groepsaccommodaties. Deze zitten verspreid over het hele land. Er zullen namelijk gebieden zijn in Duitsland die u meer aanspreken, dan bijvoorbeeld enkel Berlijn. Wanneer u en uw vrienden liefhebbers zijn van de natuur, dan is Beieren een schitterend gebied voor vakantie. U kunt er naar hartenlust mountainbiken, wandelen en paardrijden. Ook staat de zuidelijke deelstaat bekend om zijn kristalheldere meren en prachtige middeleeuwse stadjes. Laat u verrassen en boek daarom een groepsaccommodatie in Duitsland. De mystieke bossen en prachtig besneeuwde bergen zorgen ervoor dat u en de groep zich zeker thuis zullen voelen bij ons buurland Duitsland. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan de hoofdstad van Beieren, namelijk München. Ook kent dit gebied veel prachtige oude kastelen die een bezoek meer dan waard zijn.

Een veelzijdige vakantie in Duitsland

Een veelzijdige vakantie in Duitsland

Groepsaccommodaties in Duitsland zorgen ervoor dat u en degenen die bij u zijn volop kunnen ontspannen en genieten. Dat kan uiteraard op een avontuurlijke wijze, maar het kan ook heel eenvoudig door gezellig met elkaar een spel te spelen in de groepsaccommodatie in Duitsland. Misschien zoekt u als studentenvereniging of vriendenclub een leuke accommodatie om een paar dagen te verblijven. Dan heeft Roompot de beste accommodaties voor u in de aanbieding. De parken waar u op verblijft zijn voorzien van alle gemakken. Zo is er een kleine supermarkt aanwezig, een receptie en ook voor kinderen zijn er diverse animatieprogramma's opgezet. Wanneer u ondernemer bent en u een groepsaccommodatie wilt boeken als uitje voor uw werknemers, ook dan is Roompot de geschikte partner voor u. Ga eens gezellig met elkaar uit eten in één van de historische stadjes in de buurt van de bungalowparken. U zult zich met elkaar in Duitsland uitstekend kunnen vermaken!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.