Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een vakantiepark in de Eifel

Boek een vakantiepark in de Eifel

Boek een vakantiepark in de Eifel

Een mooi stukje Duitsland ontdekken tijdens uw vakantie kan uitstekend door een accommodatie te boeken op een vakantiepark in de Eifel. In de Eifel een vakantiepark van Roompot boeken, brengt u in contact met de mooiste plekjes van Duitsland. De Eifel ligt voor het grootste gedeelte in het zuiden van Duitsland en ligt enerzijds ten noorden van de Moezel en anderzijds ten westen van de Rijn. De Eifel is vooral bekend geworden vanwege de vulkanische activiteit die er in het verleden heeft plaats gevonden. Tijdens uw verblijf op een bungalowpark in de Eifel moet u dan ook zeker een bezoek hebben gebracht aan de Vulkaan-Eifel. Tijdens uw vakantie in de Eifel op een bungalowpark van Roompot kunt u echter ook prima wandelingen maken door deze schitterende regio.

In de Eifel op een vakantiepark van Roompot verblijven

Roompot heeft diverse vakantieparken in de Eifel voor u in de aanbieding. De bungalowparken in de Eifel zijn van een uitstekende kwaliteit en u kunt er kiezen uit verschillende accommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een stacaravan, vakantiewoning, bungalow of luxe villa boeken op een vakantiepark in de Eifel, maar het is natuurlijk maar net wat uw voorkeur heeft en hoe groot uw budget is. De vakantieparken bieden ook volop mogelijkheden om uw kinderen te vermaken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld deelnemen aan een animatieprogramma voor kinderen. Daarnaast kunnen ze zich prima vermaken in de diverse speeltuinen die er op het vakantiepark te vinden zijn. Een vakantiepark in Duitsland in de Eifel is vaak ook voorzien van een mooi zwembad en in het water is het met uw kinderen heerlijk ravotten.

Bezienswaardigheden in de Eifel

Bezienswaardigheden in de Eifel

De Eifel biedt volop mogelijkheden voor een veelzijdige en avontuurlijke vakantie en een vakantiepark in de Eifel in Duitsland kan prima als basis fungeren voor diverse uitstapjes in de omgeving. Boek daarom vandaag nog een vakantiepark in de Eifel bij Roompot en verzeker uzelf alvast van een prachtige vakantie. Bezoek bijvoorbeeld Monschau, wat ook wel de parel van de Eifel wordt genoemd. Hier worden diverse glasblaasdemonstraties gegeven en kunt u een bezoek brengen aan een mosterdmolen. Uiteraard mag ook een bezoek aan Aken niet ontbreken; Karel de Grote heeft hier in het verleden een belangrijke rol gespeeld. Dit kunt u bovendien prima combineren met een bezoek aan de stad Keulen. De Keulse Dom is hier de belangrijkste bezienswaardigheid en haar prachtige façade zal zeker een grote indruk op u maken. Hellenthal is vooral aan te raden in de winter wanneer u gaat skiën. In de zomer is het echter meer een plek om te recreëren en te genieten van de zon. Voldoende reden dus om voordelig in de Eifel een vakantiepark te boeken bij Roompot.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.