Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Rustgevend en verfrissend: in Brandenburg Duitsland op vakantie

Rustgevend en verfrissend: in Brandenburg Duitsland op vakantie

Rustgevend en verfrissend: in Brandenburg Duitsland op vakantie

Ronddwalen in een onontdekt en bijzonder landschap, dat is reizen door Brandenburg Duitsland. Deze Duitse deelstaat heeft zich rondom de bruisende stad Berlijn gevouwen. Daardoor is een bezoek aan Berlijn heel goed te combineren met een verblijf in Brandenburg. De deelstaat grenst aan Saksen, Saksen-Anhalt, Nedersaksen en Mecklenburg-Vorpommern. Ten oosten van Brandenburg ligt Duitslands buurland Polen. Een vakantie in Brandenburg kenmerkt zich door een prachtige afwisseling in landschap en cultuur en daardoor ook in de mogelijke activiteiten. Of u nu heerlijk wilt dwalen door Pruisische paleistuinen, houdt van lange wandelingen door ongerept landschap of graag gaat winkelen in een charmante Duitse stad, er zijn mogelijkheden te over! Zo geniet u in Brandenburg van prachtige architectuur in de bijzondere metropool Berlijn, van eindeloze bos- en heidegebieden en sprankelende rivieren en meren. Van een reis naar deze Duitse deelstaat komt u terug met prachtige herinneringen!

Vakantie Brandenburg: deze bezienswaardigheden mag u niet missen

Tijdens een reis door Brandenburg Duitsland hoeft u zich niet te vervelen. Deze deelstaat kent eindeloze bezienswaardigheden, zowel in de natuur als op cultureel gebied. Brandenburg wordt ook wel 'noordelijk Toscane' genoemd en dat is niet verwonderlijk. De rijkdom die u in deze Italiaanse streek vindt, vindt u ook dichter bij huis. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige stad Potsdam, dat ook wel 'Arcadië' genoemd wordt. Voor sierlijke paleizen en statige parken moet u in deze stad zijn. Bezoek de klassieke thermen van Templin, Bad Belzig of Saarow en dompel u onder in klassieke weelde. Gaat u liever voor natuur? Daar is meer dan genoeg van in Brandenburg. UNESCO benoemde hier drie gebieden tot reservaat. Daarnaast vindt u er nóg elf natuurparken. In een deelstaat waarin meer dan 30% van het oppervlak bestaat uit natuurgebied, bent u niet gauw uitgekeken.

Vier redenen voor een bezoek aan Brandenburg Duitsland

Vier redenen voor een bezoek aan Brandenburg Duitsland

Wie al eens vakantie in Brandenburg gevierd heeft, keert zeker terug naar deze bijzondere, veelzijdige en rijke deelstaat. Waarom u dit gebied zeker eens zou moeten bezoeken? Om te beginnen kent Brandenburg een rijke geschiedenis, die zich uit in de prachtige kastelen en landgoederen die u in dit gebied vindt. Nog een goede reden? U waant u een Pruisische vorst als u geniet van Brandenburgse luxe in de thermen - wie wil dat nu niet ervaren? Bent u avontuurlijker aangelegd? Dan vormen de vele rivieren en stroompjes in dit gebied een goed decor voor een avontuurlijke kanotocht. Een laatste reden waarom een bezoek aan Roompot bungalowparken in Brandenburg een goed idee is? De deelstaat heeft zoveel te bieden, dat niemand zich verveelt. Van shoppen in gezellige steden tot ultieme rust vinden in een ongerept woud: Brandenburg heeft 't.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.