Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkoop naar Denemarken op vakantie

Goedkoop naar Denemarken op vakantie

Goedkoop naar Denemarken op vakantie

Heeft u al een vakantiebestemming voor dit jaar gevonden? Misschien moet u eens overwegen om een goedkope vakantie naar Denemarken te boeken. Met Roompot kunt u uitstekend goedkoop naar Denemarken op vakantie. Ideaal wanneer u niet veel te besteden heeft, maar er wel even heerlijk tussenuit wilt. Denemarken lijkt qua landschap erg op Nederland, maar is minder volgebouwd en er is tegelijkertijd meer glooiing in het landschap te vinden. Zeker wanneer u behoefte heeft aan rust en ruimte is Denemarken een ideale vakantiebestemming. Een prima reden dus om er dit jaar uw vakantie door te brengen. Wanneer u nieuwsgierig bent naar de diverse bestemmingen in Denemarken neemt u dan gerust een kijkje bij het ruime aanbod van accommodaties van Roompot. Er zal vast en zeker een budget accommodatie tussen zitten die u zal aanspreken.

Een goedkope vakantie in Denemarken

Goedkoop naar Denemarken op vakantie gaan, kan uitstekend gerealiseerd worden door te kiezen voor een betaalbare accommodatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verblijf in een stacaravan of een voordelig hotel? Er zijn namelijk verschillende accommodaties waar u uit kunt kiezen bij Roompot. De accommodaties zijn voordelig en tegelijkertijd van een goede kwaliteit. Ze zijn gelegen op een mooi vakantiepark op diverse plekken in Denemarken. Uw kinderen kunt u ook zonder problemen meenemen op vakantie, want er is onder andere een animatieteam aanwezig dat uw kinderen uitstekend kan vermaken. Verder kunnen ze volop plezier beleven in het zwembad en de speeltuin. Laat u daarom verrassen en boek eens een weekendje of weekje weg naar een land dicht bij Nederland, zonder dat u het volle pond hoeft te betalen.

Trek eropuit in Denemarken

Trek eropuit in Denemarken

Wanneer u goedkoop naar Denemarken op vakantie gaat, is het de moeite waard om op ontdekkingstocht te gaan, en in het land zijn diverse plekjes te vinden die u zeker eens bezocht moet hebben. Een bezoek aan het Vikingschipmuseum zullen uw kinderen bijvoorbeeld zeker waarderen. Dit museum is gelegen in Roskilde, een stad die in de middeleeuwen erg belangrijk was voor Denemarken. In het museum is een schitterende collectie van gerestaureerde Vikingschepen te bewonderen. Eigenlijk mag een bezoek aan Legoland ook niet ontbreken wanneer de kinderen meegaan op vakantie. Het is toch een beetje de droom van elk kind om eigen kunstwerken te creëren met legoblokjes. In Legoland kan deze droom volledig verwezenlijkt worden. Bent u meer een natuurliefhebber? Dan kunt u prima terecht op de Waddeneilanden Rømø, Fanø en Mandø. Een leuke vakantie hoeft niet duur te zijn; laat u daarom inspireren door een bezoek aan dit land. Een goedkope vakantie naar Denemarken is een ervaring om niet meer te vergeten!

Onze suggesties

Lalandia Billund

Lalandia Billund

  • Vlakbij LEGOLAND
  • Tropisch zwemparadijs "Aqua Dome"

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.