Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Luxe hotels in Belgie via Roompot

Luxe hotels in Belgie via Roompot

Luxe hotels in Belgie via Roompot

Heeft u Belgie in uw hart gesloten? U kijkt uit naar een weekendje of een midweek weg naar luxe hotels in Belgie? Heeft u het fantastische aanbod hotelsuites van Roompot vakanties al bekeken? Roompot is de vakantiespecialist op het gebied van hotel vakanties in Belgie. Roompot vakanties biedt betaalbare en luxe hotels aan in Belgie op meerdere locaties, zoals de Holiday Suites in Blankenberge. Deze schitterende suites kijken direct uit op de Noordzee. Vanaf uw balkon ziet u de schepen op zee voorbij varen en heeft u zicht op de woelige baren en het strand. Neem een kijkje op de website. Er is een grote kans dat u uw luxe hotel in Belgie hier op onze website aantreft.

Dromen in een luxe hotel in Belgie aan de kust

Struin met de kusttram de plaatsen aan de kustkant van Belgie af. Bezoek het dynamische Oostende met zijn fantastische boulevard en de plaats Knokke en Blankenberge. In Blankenberge treft u de Holiday suites van Roompot, een van onze luxe hotels in Belgie. In deze suite heeft u alle comfort en moderne voorzieningen ter ontspanning. Deze suites kijken direct uit op zee en hebben een stijlvolle afwerking. Het hotel heeft een unieke architectonische vormgeving en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Of ga naar de hoofdstad van Europa en boek een heerlijk hotel via Roompot in Brussel. Ontdek het nachtleven in deze wereldstad of ga lekker shoppen in het centrum en drink een drankje op een terras op of bij de Grote Markt. Op mooie groene plaatsen in de Ardennen of Limburg heeft Roompot geweldige vakantieparken waar u hotelruimte kunt huren. Hier zijn alle voorzieningen die u wenst aanwezig, en kunt u gebruikmaken van het zwembad, de fitnessvoorzieningen en sportfaciliteiten. Roompot vertelt u er graag meer over.

Boek uw hotelkamer in Belgie voordelig via Roompot

Boek uw hotelkamer in Belgie voordelig via Roompot

Een luxe hotel Belgie boekt u heel handig zelf volgens de instructies op de website van Roompot. Boek uw Holiday suite in Blankenberge eenvoudig vanachter uw eigen computerscherm thuis of op uw werk. Natuurlijk kunt u een medewerker van Roompot vragen u bij de boeking te helpen. De klantenservice van Roompot heeft altijd goede tips voor u over last minutes en kortingen, en regelt voor u wanneer u dat wilt ook uw reisverzekering. U vindt de contactgegevens op de website van Roompot. Maak gebruik van de expertise van de medewerkers van Roompot, want zij geven u graag advies en informatie om de luxe hotels in Belgie voor u te vinden die bij uw persoonlijke situatie het beste passen. Bel vandaag nog met de klantenservice van Roompot en stel al uw vragen. Boek daarna uw hotel in Belgie online hier via de website.

Onze suggesties

Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix

  • Mountainbike-, kano- en grottentochten
  • In het hart van de Belgische Ardennen

Parc La Clusure

Parc La Clusure

  • Gelegen aan de rivier de l'Homme
  • Verwarmd openluchtzwembad

Camping Nieuwpoort

Camping Nieuwpoort

  • Gelegen aan recreatieplas en vlak bij het strand
  • Hertenkamp, zwembad en sportfaciliteiten

Ook interessant

Goedkoop hotel België

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.