Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hotel in de Ardennen

Hotel in de Ardennen

Hotel in de Ardennen

Een hotel in de Ardennen boekt u betaalbaar via Roompot vakanties. Roompot heeft mooie hotels en vakantieparken in de Belgische Ardennen, zoals het Parc Les Etoiles bij Dinant. De locaties waar deze hotels liggen zijn top. Ga ook op vakantie naar hotels in de Ardennen en geniet van de boslucht en de pure natuur. Neem hier meteen even een kijkje op de website van Roompot om al onze accommodaties in de Ardennen te bewonderen.

Vakantie in een hotel in de Ardennen

Roompot vakanties heeft comfortabele hotels in de Ardennen die u betaalbaar kunt huren. Ga er eens op uit met het hele gezin. Er is ontzettend veel te doen; survivallen of klimmen, mountainbiken, kanoën en lekker eten in een plaatselijk restaurant à la carte behoren allemaal tot de mogelijkheden. Een hotel in de Ardennen biedt een uitstekende nachtrust, een goede service en diverse faciliteiten zoals fitness. Vanuit uw luxe hotel kunt u ook op avontuur in de Ardennen. Tevens is het een verfrissende afwisseling om een grotere stad in de Ardennen te bezoeken en hier uit te gaan, te shoppen of een museum te bezoeken. Mooie steden in de Belgische Ardennen zijn Bastogne en Spa of Dinant. Kent u het vakantiepark Parc Les Etoiles van Roompot bij Dinant? Bezichtig de thermen in Spa en de bronnen uit de stad waar het o zo bekende mineraalwater vandaan komt. Ga culinair genieten in Dinant of klim naar de Citadel van Dinant. In de natuur van de Ardennen zelf kunt u zowel passief als actief ontspannen. Ga naar de website van Roompot om de beste hotelaccommodatie voor uw gezin of uw partner en uzelf uit te zoeken.

Boek uw hotel in de Ardennen zelf online

Boek uw hotel in de Ardennen zelf online

Een hotel in de Ardennen boekt u zelf eenvoudig online vanuit uw woonkamer of keuken. Hoe u boekt, wijst zich vanzelf op de website. Heeft u nog vragen over uw hotelverblijf of wilt u advies over de juiste locatie voor uw gezin of gezelschap? Bel of mail dan de klantenservice van Roompot via de contactgegevens op de website. Denk ook aan uw verzekeringen bij het boeken. Een reisverzekering afsluiten bij uw hotelboeking via Roompot is snel en eenvoudig, en zo loopt u geen enkel risico. Wie op tijd boekt, heeft altijd voordeel. De vroegboekkorting bijvoorbeeld. Informeer ook naar last minutes en kortingen op hotels in de Ardennen. Door korting houdt u geld over in uw vakantiebudget voor een extra etentje. Een vakantie in de Ardennen is populair bij gezinnen; het survivallen of kayakken met elkaar schept een band. Beleef het ook en boek uw volgende vakantie in een van de Ardennen hotels van Roompot. Wilt u veel keuze hebben? Boek dan nu direct uw Ardennen hotel hier op de website.

Onze suggesties

Narvik Homeparc Mooi Zutendaal

Narvik Homeparc Mooi Zutendaal

  • Gelegen in Nationaal Park Hoge Kempen
  • Familiepark met een breed scala aan faciliteiten

Park Molenheide

Park Molenheide

  • Grote indoor en outdoor kinderspeelhal
  • Zwemparadijs met 4 zwembaden aanwezig

Camping Nieuwpoort

Camping Nieuwpoort

  • Gelegen aan recreatieplas en vlak bij het strand
  • Hertenkamp, zwembad en sportfaciliteiten

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.