Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

In de Ardennen een groepsaccommodatie boeken

In de Ardennen een groepsaccommodatie boeken

In de Ardennen een groepsaccommodatie boeken

Er kunnen zich momenten voordoen in uw privéleven dat u de behoefte heeft om er met meerdere mensen tussenuit te gaan. Dit kan bijvoorbeeld een familieaangelegenheid, jubileum of verjaardag zijn. Wat is er leuker om dan in de Ardennen een groepsaccommodatie te boeken en kostbare tijd met elkaar door te brengen? Met uw hele familie inclusief aanhang reserveert u een groepsaccommodatie in de Ardennen en kunt u een mooi weekend of gezellige week tegemoet gaan. Maar ook wanneer u er graag met uw vrienden tussenuit wilt gaan, of wanneer u als ondernemer met uw werknemers op (werk)vakantie wilt, dan is een groepsaccommodatie van Roompot zeker aan te raden. De Ardennen zijn een prachtige plek om te verblijven en daarnaast kunt u in de omgeving voldoende uitstapjes maken. Neem daarom een kijkje bij het veelzijdige aanbod groepsaccommodaties van Roompot en geniet met elkaar van een bijzondere ervaring in de Belgische Ardennen.

Een groepsaccommodatie in de Ardennen

Groepsaccommodaties zijn er speciaal voor grote groepen mensen. De vakantiewoningen zijn zo ingericht dat er meerdere mensen een aantal dagen kunnen verblijven. Het is zeker de moeite waard om in de Ardennen een groepsaccommodatie te boeken, aangezien bij Roompot alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kunt u tijdens uw vakantie onbezorgd genieten van de vele voordelen van Roompot. Stelt u zich eens voor hoe het is om met 12 mensen tegelijk in 1 vakantiewoning te ontbijten? Het zal zorgen voor extra gezelligheid en u heeft daarnaast de kans om elkaar wat beter te leren kennen. De groepsaccommodaties zijn gelegen op een mooi vakantiepark, waar u bijvoorbeeld prima een middagje met elkaar kunt gaan zwemmen. Voor vragen kunt u altijd even lanslopen bij de receptie.

Eropuit trekken in de Ardennen

Eropuit trekken in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn de moeite waard om te ontdekken; het is de perfecte plek om actief bezig te zijn. Zo kunt u onder andere met elkaar gaan mountainbiken of een uitgebreide wandeling maken door de bossen. Verder zijn er ook volop mogelijkheden om te kanoën, ideaal voor mooie zonnige dagen. Uiteraard mag een trip naar een historisch stadje als La Roche niet ontbreken. Het is het meest bezochte stadje van de Ardennen en vanuit deze plek kunt u prima de omgeving ontdekken. U kunt in dit stadje een bezoek brengen aan een café of uitgebreid met elkaar dineren in een van de vele restaurants. Kortom, met een grote groep mensen van een vakantie genieten, kan uitstekend gerealiseerd worden door in de Ardennen een groepsaccommodatie van Roompot te boeken. Kies daarom voor een groepsaccommodatie in de Ardennen en geniet met elkaar van een mooie tijd in Belgie.

Onze suggesties

Narvik Homeparc Mooi Zutendaal

Narvik Homeparc Mooi Zutendaal

  • Gelegen in Nationaal Park Hoge Kempen
  • Familiepark met een breed scala aan faciliteiten

Park Molenheide

Park Molenheide

  • Grote indoor en outdoor kinderspeelhal
  • Zwemparadijs met 4 zwembaden aanwezig

Camping Nieuwpoort

Camping Nieuwpoort

  • Gelegen aan recreatieplas en vlak bij het strand
  • Hertenkamp, zwembad en sportfaciliteiten

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.