Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

0 parken 0 Verblijven

Vakantieverblijf

Appartement België | Roompot Vakanties biedt u appartementen op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

0 parken 0 Verblijven

Geen resultaat gevonden
TIP: Probeer minder of andere filters te gebruiken

Begin opnieuw

Samen genieten in beeldig België - Bekijk onze appartementen in België!

Een appartement huren in Belgie staat bovenaan uw vakantielijstje? Roompot vakanties voert de boventoon wat betreft betaalbare en leuke appartementen voor een aangenaam verblijf, en u vindt bij ons veel aangename vakantie appartementen in Belgie. Roompot biedt vakantiewoningen aan op vakantieparken in Limburg, West Vlaanderen, Luxemburg, de Ardennen en Wallonië, en u vindt het totaalaanbod aan appartementen in Belgie hier op onze website. Snuffel hier gerust even rond en zoek naar uw appartement in Belgie via de website van Roompot.

Een appartement in Belgie huren voor uw vakantie is makkelijk. U bekijkt de diverse vakantiehuizen op de website van Roompot, u maakt uw keuze voor een favoriete streek en/of vakantiepark in Belgie en u boekt online via Roompot een betaalbare woning op het park. Hier vindt u alle benodigde vakantievoorzieningen: een winkel, restaurant, snackbar met Belgische frietjes, een fitness- en/of sportvoorziening en natuurlijke een boeiend recreatieprogramma voor uw kinderen. Op het vakantiepark van Roompot treft u altijd een fantastisch zwembad. U brengt een dagje op het park door en gaat dan met uw gezin de Belgische omgeving van het vakantiepark ontdekken. U kunt uw Belgie vakantie zo actief of passief mogelijk doorbrengen zoals u dat zelf wilt. Gaat uw voorkeur uit naar het heuvelachtige Limburg met haar bossen en unieke flora en fauna? Dan boekt u op het park Molenheide een vakantiehuisje. Dit park heeft leuke attracties voor kinderen, zoals een kinderbad, een indoorspeeltuin en veel sport en spel. Geeft u meer voorkeur aan een zon, zee en strandomgeving? Dan kunt u terecht op een vakantiepark langs de Belgische kust bij Blankenberge of Oostende, zoals het vakantiepark Kust Stand Westende. Op Kustpark Strand Westende is van alles te beleven voor de watersportliefhebbers en geniet u optimaal van uw appartement aan de kust in Belgie. Ga bijvoorbeeld op zee waterskiën of kajakken. Ook een vakantie in de Ardennen behoort tot de mogelijkheden - op het park Les Etoiles in Blaimont bijvoorbeeld. Hier kunt u kastelen bezoeken en heeft u een adembenemend uitzicht over de Ardennen vanaf de veranda van deze vakantiehuizen in Belgie.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.