Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Wellness arrangement goedkoop? Genieten voor lage prijzen!

Goedkope wellness arrangementen

Goedkope wellness arrangementen

Iedereen wil er wel eens lekker tussenuit. Natuurlijk zijn gewone vakanties hiervoor geschikt en kunt u tijdens de vakantie met uw gezin heerlijk ontspannen en genieten. Wanneer u echter volledig wilt ontspannen, is een vakantie vol met wellness en beauty natuurlijk de ideale oplossing. Helaas zijn deze vakanties vaak erg duur en niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig heeft Roompot goedkope wellness arrangementen die voor iedereen beschikbaar zijn. Zo is een vakantie vol met wellness en beauty voor iedereen bereikbaar en wie weet ligt u dus wel binnenkort te genieten van een massage, of te relaxen in een uiterst gezond stoombad. Ook u kunt namelijk een goedkoop wellness arrangement boeken.

Goedkoop wellness arrangement op diverse parken

Roompot heeft meerdere parken die een uitgebreid wellness-aanbod hebben. Dat is natuurlijk ideaal om tijdens de vakantie gebruik van te maken, maar het kan ook zijn dat u speciaal hiervoor naar een van onze vakantieparken komt. Roombied biedt namelijk nu goedkope wellness arrangementen aan en ook u kunt hier gebruik van maken. Zo kunt u er heerlijk even een paar dagen tussenuit; alleen, met een vriend(in) of met uw partner. Even een paar dagen nergens aan denken en genieten van de volledige ontspanning die wellness u te bieden heeft. Want laten we eerlijk zijn: welness zorgt voor pure verwennerij en ontspanning. Tijdens het arrangement kunt u rekenen op meer dan genoeg wellness. Overigens kunt u bijvoorbeeld ook voor een goedkoop beauty arrangement kiezen.

Even helemaal ontspannen

Even helemaal ontspannen

Stelt u zichzelf eens voor dat u binnen enkele weken al gebruik kunt maken van een goedkoop wellness arrangement van Roompot. Dan ligt u dus binnen enkele weken al te genieten van een sauna of van een heerlijk ontspannende hot stone massage. Dat alles gebeurt overigens ook nog eens in een fantastische en rustgevende omgeving, bijvoorbeeld aan het strand of midden in het bos. U krijgt zeker weten geen spijt als u een van de goedkope wellness arrangementen boekt. U zult immers volledig kunnen ontspannen. Daarom is dit arrangement ook bij uitstek geschikt voor mensen die het vaak druk hebben of enorm veel aan hun hoofd hebben. Tijdens een wellness vakantie kunt u immers uw hoofd volledig leegmaken en genieten van het uitgebreide aanbod op de verschillende parken van Roompot. Het mooiste is misschien nog wel dat u volledig ontspannen en opgeladen weer huiswaarts keert, zodat u weer met frisse moed kunt beginnen met werk of andere dagelijkse bezigheden. Neem eens een kijkje op onze website en laat u overtuigen door de vele voordelen van een welness vakantie!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.