Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Gezellig met kinderen op vakantie? Bekijk snel ons aanbod!

Met de kinderen vakantie vieren

Met de kinderen vakantie vieren

Op de vakantieparken van Roompot is er een royale plaats ingeruimd voor vakantie met de kids. Belangrijk om te weten is dat Roompot vakantieparken kindvriendelijk zijn ingericht. Uiteraard hebben we daarbij goed nagedacht over de veiligheid van de kinderen die bij ons vakantie komen vieren. Veel vakantieparken liggen aan natuurlijk water of hebben een (overdekt) zwemparadijs. Waar kinderen vakantie houden, is water in zomer en winter een bron van vermaak. Alle Roompot vakantieparken zijn anders, maar welk park u ook kiest, op vakantie kinderen vermaken is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. Onze parken zijn erop ingericht en bovendien bieden wij een groot aantal weldoordachte extra’s die u bij uw boeking kunt reserveren. Zo maken u en uw kinderen kennis met onze mascotte Koos Konijn. Hij staat op onze activiteitenkaarten en op het vakantiepark Weerterbergen in Weert kunt u hem zelfs in levenden lijve in uw bungalow uitnodigen. Koos brengt cadeautjes mee en organiseert spelletjes. Is uw kind jarig of wilt u uw kinderen een bijzondere dag bezorgen? Koos zorgt dat uw kinderfeest slaagt. Op vakantie kinderen mee, maar ook zelf volop genieten De vakantieparken van Roompot vindt u op de mooiste plaatsen in binnen- en buitenland. Met ons keuzeprogramma kiest u de plaats waar uw voorkeur naar uitgaat, waar u naar hartenlust kunt fietsen, zonnen, zwemmen of cultuur kunt opsnuiven. Precies wat u het liefste doet als u op vakantie bent. Gaat u met uw kinderen vakantie vieren? Kijk dan gelijk eens welke kids vakantie er op het park van uw keus wordt aangeboden. Wilt u eerst een goede kinder vakantie regelen en dan kijken of die vakantie ook voor de volwassenen de beste keus is? Klik dan op de keuzetoets ‘Extra’s’. In 29 parken kunt u een bolderwagen huren, in 33 parken kunnen uw kinderen met de Koos Activiteitenkaart naar de Kidsclub en op 21 parken kunt u ‘Meet, greet & eat met Koos’ boeken. Voor de wat grotere kinderen is er bij Résidence Cadzand-Bad de Vlotexpeditie ‘Naar de haaien’ en op vijf andere parken kan uw kind een privé-zwemles krijgen. Allemaal hoogtepunten die een kindervakantie helemaal speciaal maken.

Extra’s vooruit boeken

Extra’s vooruit boeken

Met de kinderen op vakantie gaan is bij Roompot al bij voorbaat een succes, want u hoeft niet bang te zijn dat ze zich zullen vervelen. Denk er wel om dat onze vakantieparken populair zijn. Boek dus zodra u het arrangement hebt gevonden dat u het meeste aanspreekt. Boek tegelijkertijd de extra’s voor de kinderen, dan weet u zeker dat u op vakantie kinderen niet teleur hoeft te stellen.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.