Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kies voor een hotelarrangement bij Roompot Vakanties!

Een arrangement hotel van Roompot Vakanties

Een arrangement hotel van Roompot Vakanties

Bent u al bekend met de arrangementen voor een hotel van Roompot Vakanties? In Nederland en Duitsland zijn comfortabele hotelovernachtingen te boeken waarbij u werkelijk kunt ontspannen met zijn tweeën of met het gezin. Samen ontbijten en lunchen en nergens geen omkijken meer naar. Zo kan iedereen in het gezin uitgebreid aan zijn of haar welverdiende rust toekomen. Een arrangement met hotel van Roompot bevindt zich altijd op de mooiste locaties waar u de vakantie kunt doorbrengen vlakbij topattracties en/of bijzonder natuurschoon. In Nederland zijn onder meer hotels arrangementen te vinden in Zeeland, Zuid-Holland en Gelderland. In Zeeland liggen de arrangementen hotels vlakbij de kust en kunt u soms de zee zien vanuit uw hotelkamer. In Gelderland ligt uw hotel in een prachtig groene omgeving waar u dichtbij Duitsland bent om een dagje te shoppen en ook heerlijk kunt fietsen in de bosrijke omgeving. Er zijn bovendien naast uw hotel arrangement ook bijvoorbeeld visarrangementen of culinaire gelegenheden bij te boeken.

Wat houden hotelarrangementen precies in?

Een arrangement voor een hotel in vakantieparken zorgt ervoor dat u werkelijk vakantie heeft. U kunt kiezen voor een overnachting met of zonder ontbijt en/of warm dinerbuffet. In een arrangement zit bovendien ook het gebruik inbegrepen van faciliteiten zoals een zwembad, massage, internet en de horecavoorzieningen ter plekke. Ook kunt u kiezen voor services zoals het doen van uw was, het vaker verschonen van uw bedlinnen of dat uw kamer regelmatig goed wordt schoongemaakt. Ook roomservice met koffie of ontbijt op bed is natuurlijk mogelijk. Het is wel belangrijk om van tevoren goed uit te zoeken wat de hotel arrangementen precies te bieden hebben, zowel binnen als buiten de accommodatie. Hierbij is de ligging van het hotel vanzelfsprekend van groot belang. U wilt natuurlijk genieten van uw favoriete plekjes en activiteiten, want alleen dan heeft u pas echt vakantie.

Een hotel arrangement in het buitenland.

Een hotel arrangement in het buitenland.

Ook in Duitsland biedt Roompot Vakanties een arrangement hotel. Op verschillende prachtige natuurlocaties zijn deze arrangementen te huren; in het natuurgebied Bayerischer Wald bijvoorbeeld, vlakbij Tsjechië. Wilt u meer weten over een hotel arrangement? Neem dan contact op met de klantenservice van Roompot Vakanties. Hier op de website van Roompot vindt u de contactgegevens. Vul het contactformulier in met uw vraag en u wordt zo snel mogelijk teruggemaild. Of u belt naar het telefoonnummer op de website. De klantenservicemedewerkers staan u graag te woord over een arrangement hotel en kunnen u adviseren en ook helpen bij de keuze van het hotel arrangement wat het beste bij u of uw groep past

Onze suggesties

Klein Vink

Klein Vink

  • Overdekt zwembad en zwemvijver
  • Thermaalbad Arcen

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Gelegen aan het Grevelingenmeer
  • Kindvriendelijk vakantiepark

Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen

  • Nieuwe, luxe hotelkamers
  • Thermaalbad Arcen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.