Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Culinair weekend weg: Maak kennis met nieuwe gerechten.

Culinair weekend

Culinair weekend

Heeft u wel eens dat onrustige gevoel? Als de muren thuis op u afkomen en u naar rust en ruimte verlangt? Dan wordt het misschien tijd voor een culinair weekend weg. Een weekend ontstressen in een andere omgeving. Lekker tot rust komen in een ongedwongen sfeer. En als u ook nog van lekker eten houdt, zou een culinair weekend misschien wel eens het toppunt van genieten kunnen zijn. Bij Roompot vakantieparken bent u dan aan het goede adres. Verspreid over Europa, op de meest prachtige locaties, liggen ruim 200 Roompot vakantieparken waar u een culinair weekendje weg kunt boeken. Er zijn diverse culinaire arrangementen beschikbaar. Sommige arrangementen zijn op ieder park beschikbaar en andere specifieke arrangementen alleen op bepaalde vakantieparken.

Culinair weekendje weg

Het aanbod aan een culinair weekend is bij Roompot Vakantieparken uitstekend. U kunt bij 33 vakantieparken van Roompot een gourmet, fondue of barbecue arrangement boeken. Zo kunt u bij de eigen bungalow genieten van het lekkere eten. Uiteraard wordt hierbij alles verzorgd; zowel de benodigde apparatuur alsook het royale kant-en-klaar pakket van uitstekende kwaliteit is inbegrepen bij dit arrangement. Op bepaalde parken zijn ook veel andere arrangementen mogelijk, zoals bijvoorbeeld het feestontbijt, het buffetarrangement, het tapas arrangement, het wijn arrangement, het smikkel en smul arrangement, het super gemak arrangement en andere arrangementen. Zo zult u altijd iets vinden wat aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Een onvergetelijke ervaring

Een onvergetelijke ervaring

Door te kiezen voor een culinair weekendje weg bij Roompot vakantieparken bent u verzekerd van een geslaagd verblijf. Zelfs bij slecht weer zult u toch volop kunnen genieten van uw weekend. De Roompot vakantieparken staan immers bekend om hun uitgebreide faciliteiten van hoog niveau en dat geldt uiteraard ook voor de kwaliteit van het eten. Een culinair weekend is dan ook dé manier om lekker eten te combineren met een prettig verblijf en bij Roompot vakantieparken zit u dan helemaal goed. Dus twijfel niet langer als u er eens lekker tussenuit wilt. Bekijk de mogelijkheden van de Roompot vakantieparken en laat u verrassen door de ruime keuze. Misschien zit u dan wel zeer snel met een glaasje wijn in de hand en een uitstekende maaltijd in een prachtige omgeving bij uw eigen bungalow. Op zo’n prachtig moment bent u echt aan het genieten en vergeet u voor even uw dagelijkse beslommeringen. U zult er geen moment spijt van hebben en waarschijnlijk al snel weer zin hebben in een nieuw culinair weekend. Roompot vakantieparken staan voor een gegarandeerd succes!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.