Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Actieve fiets arrangementen maken uw fietsvakantie compleet.

Fietsvakantie voor jong en oud

Fietsvakantie voor jong en oud

Nederlanders houden ervan om de omgeving te verkennen met de fiets. Een fietsvakantie staat daarom bij veel gezinnen bovenaan het lijstje van leuke, maar vooral actieve vakanties. U bent namelijk lekker in de buitenlucht, terwijl u veel ziet van de streek waar u vakantie viert. Zo kunt u bijvoorbeeld het prachtige duinlandschap verkennen, forten bezichtigen en natuurlijk in de buitenlucht picknicken. Geniet van de zon op uw gezicht en de wind in uw haren. En slaap vervolgens moe maar voldaan in een luxe vakantiebungalow. Ziet u het al helemaal voor u? Dan bent u bij Roompot Vakantieparken voor diverse fiets arrangementen voor u en uw reisgezelschap aan het juiste adres. De fiets staat voor u klaar en de routes zijn geselecteerd. U hoeft alleen nog maar te boeken.

Fietsvakanties

Wanneer u de fiets meeneemt naar uw vakantieadres wordt deze meestal alleen gebruikt om even snel naar het dorp te fietsen voor het halen van de boodschappen. Maar u kunt veel meer doen met fietsvakanties. Laat u bijvoorbeeld verrassen door de mooiste fietsroutes en -excursies die al door Roompot voor u zijn geselecteerd. Geniet van mooie, unieke en goed begaanbare routes over de Waddeneilanden of door het Franse landschap. Want dit arrangement kunt u ook boeken voor een vakantie over de grens. U kunt een fietsarrangement boeken voor een gewone fietsvakantie, waarbij u op een rustig tempo de mooiste plekken van uw verblijfplaats ontdekt, of kiezen voor een actief fiets arrangement, met veel uitdagende routes. Ook is het mogelijk om echt een ‘op de fiets vakantie’ te boeken, waarbij u met de fiets naar uw vakantiebestemming gaat. Daarom kunt u bij Roompot Vakanties ook kampeerplekken voor een tentje bespreken. Stap op de fiets en geniet van een heerlijke sportieve vakantie.

Fietsarrangementen

Fietsarrangementen

Fietsen in uw vrije tijd is heerlijk en daarom gaan veel Nederlanders ook zo graag op fietsvakantie. Kies bijvoorbeeld eens voor een fiets vakantie in Frankrijk en boek het arrangement direct wanneer u een bungalow of kampeerplek bespreekt. Bent u geïnteresseerd in deze fietsvakanties, maar wilt u geen eigen fietsen meenemen naar uw vakantieadres? Wees dan gerust, want uw fietsen staan reeds voor u klaar bij uw huisje of hotel. De fietsen zijn bovendien zeer luxe en uitgerust met versnellingen en diverse routekaarten. En natuurlijk is er ook gedacht aan een heerlijke picknick of lunch voor onderweg. Stap op de fiets en rijd de vrije natuur in. Dat is pas vakantievrijheid!.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.