Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Actieve arrangementen: voldoening, avontuurlijk en leuk!

Actieve vakanties voor het hele gezin

Actieve vakanties voor het hele gezin

De vakantietijd is de ideale tijd om eens even helemaal tot rust te komen. Hiervoor gaan we graag met zijn allen lekker de natuur in, bijvoorbeeld naar zee of het bos. Hoewel veel mensen houden van rustige vakanties zijn actieve vakanties ook vaak favoriet, vooral wanneer u met uw vrienden op vakantie gaat. Maar ook kinderen zijn dol op een actieve vakantie vol sport en spelletjes. Wilt u uw vakantie ook actief doorbrengen? Dan bent u bij Roompot Vakanties aan het juiste adres.

Actieve vakantie

Het is altijd leuk, avontuurlijk en schept voldoening om actieve vakanties te vieren. Lekker wandelen, fietstochten maken in de vrije natuur, survivaltochten maken of eropuit om diverse bezienswaardigheden in Nederland of Duitsland te bezichtigen. Hoe actief uw vakantie wordt, bepaalt u natuurlijk zelf. Maar met de leuke arrangementen van Roompot Vakanties vindt u al snel de leukste vakantiearrangementen voor u en uw gezin. U kunt het vakantiearrangement tegelijkertijd met uw verblijf in een van de vakantieparken bespreken. Zo hoeft u niet ter plekke te bepalen wat u gaat doen tijdens uw vakantie, want u heeft dat al van tevoren besproken tijdens het boeken. U kunt bij Roompot diverse arrangementen boeken, bijvoorbeeld voor een actieve vakantie in Nederland of voor een van de parken in Duitsland.

Avontuurlijke vakanties

Avontuurlijke vakanties

Kinderen zijn dol op actieve vakanties: lekker ravotten in het zwembad en nieuwe dingen ervaren. Daarom kunt u bij Roompot ook terecht voor een actieve vakantie voor de kinderen. Bij de diverse kinderclubs tijdens uw actieve vakantie in Duitsland of Nederland worden er namelijk veel avontuurlijke en leuke activiteiten georganiseerd voor uw kinderen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met een boswachter mee op verkenningstocht in het bos, naar het strand om de wereld van de zee te ontdekken of andere avonturen beleven op het vakantiepark zelf. Voor volwassenen zijn er uiteraard ook diverse avontuurlijke activiteiten te beleven, zoals een survivaltocht of het ontdekken van de mooiste plekken van Nederland of Duitsland met de fiets. Geniet met het hele gezin van een van de actieve vakanties van Roompot Vakantieparken in Nederland of Duitsland. Tijdens een actieve vakantie kunt u heerlijk genieten van verschillende activiteiten: van fietsvakanties tot wandeltochten en van survivalvakanties tot diverse activiteiten voor de kinderen. Met actieve gezinsvakantie komt u heerlijk tot rust door lekker actief in de buitenlucht bezig te zijn. U boekt het arrangement voor deze actieve vakantie eenvoudig wanneer u uw vakantiehuisje of bungalow bespreekt.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.