Aangepaste vakantiehuizen: accommodaties speciaal op maat!

Aangepaste vakantiehuizen via Roompot Vakanties

Aangepaste vakantiehuizen via Roompot Vakanties

U bent op zoek naar aangepaste vakantiehuizen, want u wilt met een gezelschap bewoners die een beperking hebben graag met Roompot op vakantie? Of u bent mindervalide en twijfelt of u wel op vakantie kunt? Dan bent u inderdaad bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel aangepaste vakantiehuizen in onze diverse vakantieparken in binnen- en buitenland. Afhankelijk van de soort beperking van uw vakantiegangers kunnen wij vakantiehuizen aanbieden op maat. Onze aangepaste vakantiewoningen zijn zonder drempels, zodat rolstoelrijders eenvoudig van de slaapkamer naar de badkamer en de huiskamer of keuken kunnen rijden. Daarnaast gebruiken wij synthetische raambekleding en synthetische vloer- en tafelkleden in woningen met vakantiegangers met longproblemen. Tevens zijn er technische en bouwkundige aanpassingen aangebracht in de verschillende woningen. Onze vakantiehuizen staan in prachtige natuuromgevingen zoals in het bos en hier is natuurlijk volop frisse lucht aanwezig.

Op vakantie met een gezelschap mindervalide vakantiegangers

U kunt als mindervalide ook genieten van een ontspannen vakantie in onze vakantiehuizen. Wij bieden u een gratis voorkeursbehandeling aan bij reserveren en boeken. Dit doen wij omdat onze aangepaste vakantiehuizen niet allemaal hetzelfde zijn en uw gezelschap moet een goede plek op een mooie locatie kunnen krijgen. Informeer altijd naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Roompot Vakanties. Zij kennen de "ins en outs" van onze vakantiewoningen en staan u graag tot dienst. Bovendien is het mogelijk om te genieten van bijzondere aanbiedingen in de vorm van een breed aanbod aan arrangementen. Zeker als u met een groter gezelschap op vakantie gaat, is het belangrijk van tevoren al contact op te nemen met Roompot Vakanties. Onze aangepaste vakantiewoningen vindt u in alle delen van het binnenland, maar ook in sommige andere landen.

 
Boek op tijd aangepaste vakantiewoningen

Boek op tijd aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiehuizen van Roompot moet u tijdig boeken. In het hoogseizoen gaan de huisjes snel, dus zorg er daarom voor dat u op tijd reserveert, zeker als u met een groter gezelschap op vakantie wilt. Aangepaste vakantiewoningen voor grotere groepen zijn schaars, maar wel overal aanwezig. Informeer naar de details bij onze klantenservice. De contactgegevens van Roompot Vakanties vindt u terug op onze website. U kunt hier het contactformulier invullen en aangeven wat voor u belangrijke aandachtspunten zijn en wij van Roompot Vakanties reageren zo spoedig mogelijk. Wij kunnen u ook een duidelijke prijsopgave doen toekomen voor het door u gewenst aangepast vakantiehuis. Laat uw beperking u er niet van weerhouden om op vakantie te gaan en laat uw handicap of gezondheidssituatie nooit een reden zijn om er niet even lekker een weekendje onderweg te zijn. Neem contact op met Roompot vakanties en boek direct uw vakantie online.

 

Onze suggesties

 

Ook interessant

Aangepaste vakantiehuisjes

 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.