Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Aangepaste vakantiehuisjes: Zorgeloos op vakantie!

Aangepaste vakantiehuisjes

Aangepaste vakantiehuisjes

Bij Roompot Vakanties vindt u aangepaste vakantiehuisjes waardoor het ook voor u als mindervalide mogelijk is om prettig op vakantie te gaan. Bij ons kunt u verblijven in een aangepast vakantiehuis dat rekening houdt met uw beperkingen. Bent u rolstoelafhankelijk? Dan kunt u bij ons met voorkeur een aangepast vakantiehuis reserveren waarin geen drempels te vinden zijn. Zo kunt u makkelijk van de ene ruimte naar de andere ruimte rijden. Heeft u longproblemen? Dan hebben wij aangepaste huisjes die helemaal stofvrij zijn ingericht met afneembare meubels en synthetische gordijnen en ander textiel wat de woning aankleedt. Daarbij is het verboden om te roken in en om deze vakantiehuisjes en ook zijn huisdieren hier niet toegestaan.

Aangepaste huisjes op vakantieparken

Verspreid over al onze vakantieparken van Roompot Vakanties in Nederland zijn aangepaste vakantiehuisjes te vinden. U kunt dus net zoals de andere vakantiegangers overal heen in Nederland. Reserveer wel tijdig om te voorkomen dat iemand anders uw aangepaste vakantiehuisje al bezet of gereserveerd heeft. Lees onze vakantiebrochure en ook de informatie op onze website zodat u weet welke arrangementen, activiteiten en voorzieningen er in de locatie van uw voorkeur te vinden zijn. Stelt u prijs op een zwembad, een sauna of een massagesalon in de omgeving van uw vakantiehuisje? Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u antwoord op al uw vragen.

Boek uw aangepaste vakantiewoning op tijd

Boek uw aangepaste vakantiewoning op tijd

Met een lichamelijke beperking krijgt u bij Roompot Vakanties een voorkeursbehandeling voor aangepaste vakantiehuisjes. Dit doen wij omdat ons aanbod in aangepaste huisjes minder groot is dan het aanbod van onze overige vakantiewoningen. U hoeft hier echter geen voorkeurstoeslag voor te betalen. Onze voorkeursbehandeling in deze is helemaal gratis. Neem op tijd contact op met onze klantenservice om gericht uw vragen te stellen en uw wensen aan te geven. Wij adviseren u graag bij uw keuze. Omdat onze medewerkers weten waar de aangepaste accommodaties zich op onze vakantieparken bevinden en precies de details van de aanpassingen kunnen aangeven, is het wel verstandig om van te voren met ons contact op te nemen. U vindt onze contactgegevens op de website en u kunt ons zowel telefonisch, maar ook via de e-mail bereiken. Wanneer u weet in welk aangepast vakantiehuisje u graag wilt verblijven tijdens uw vakantie dan kunnen wij de reservering en boeking voor u rond maken. U kunt ook zelf online boeken via Roompot Vakanties. Boek nu een heerlijk ontspannen vakantie in een van onze aangepaste vakantiehuisjes in Nederland met Roompot Vakanties.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.