ZeroBody, nieuw en innovatief!

zerobody.jpg

Laat jezelf meevoeren in complete rust en ontspanning. ZeroBody, een Dry floating systeem om volledig tot rust te komen. Geniet van gewichtsloosheid in het water, zonder nat te worden. Laat al je spieren ontspannen en laat je lichaam het ontgiftende werk doen in complete rust, in een samenspel van licht, warmte en water. Laat het warme water zachtjes stromen langs je rug, weg met stress en spanning

Een half uur genieten in warmte en geborgenheid, vrij van alle beslommeringen van de dag. Vergeet tijd en ruimte om volledig te kunnen ontspannen in dit therapeutische bad, wellness op z’n best! Wanneer je plaatsneemt in ons innovatieve bad, zul je automatisch worden ondergedompeld zonder nat te worden. Het warme water omsluit je lichaam en maakt alsof je in de ruimte zweeft. Een rustige zachte stroom van water zal je rug zachtjes masseren, en opent daarmee de weg om afvalstoffen weg te voeren. De warmte van het water om je heen, zorgt voor een totale ontspanning. Wanneer de ervaring ten einde komt, brengt een lift je weer “op aarde”

Reserveer hier

Manuele Massage en dry floating

Manuele Massage en dry floating

Samen ultiem tot rust komen? Dan is deze aanbieding perfect voor jullie! Geniet van een heerlijke massage en van ons nieuwe Zerobody Dry Floating! Je hebt de keuze uit twee vormen.

25 minuten - Een van jullie geniet van een heerlijke, manuele massage terwijl de ander wegdroomt tijdens de Dry Floating. Alle zorgen drijven weg.
55 minuten - Geniet beide van een massage en kom daarna samen tot rust in het Dry floating systeem. Bij het verlaten van deze aanbieding voel je je weer helemaal herboren!

25 minuten € 59,- voor twee personen
55 minuten € 75,- voor twee personen


Deze aanbieding is inclusief een heerlijk, vers sapje

Reserveren