Roompot lanceert Cuber

Voor iedereen die voortdurend op zoek is naar nieuwe ervaringen en ontdekkingen lanceert Roompot: Cuber. De vakantie ervaring met de service van een designhotel en de vrijheid van een vakantiehuis. Hier zal het je aan niets ontbreken.

Bij Cuber is de omgeving de grootste faciliteit. Een persoonlijke lokale Guide helpt je 24/7 via de Cuber app om de allermooiste ervaringen uit je verblijf te halen. Hij leidt je moeiteloos naar alle must-sees en verborgen parels in de omgeving, die natuurlijk goed zijn voor instagramwaardige kiekjes. Zin in ontbijt op bed of wil je reserveren bij een goed restaurant? Ook dat regelt de Guide voor je.  

Op de eerste spot komen 30 luxe design Outdoor Suites aan de rand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Vanuit het kingsize bed heb je een waanzinnig uitzicht op de ongerepte natuur, douchen gebeurt onder de regendouche met glazen dak. En de gordijnen, verlichting en airco? Die bestuur je gewoon vanuit bed, met de app.  

Interesse? 

De eerste Cuber-spot opent deze zomer. Laat je e-mailadres achter en ontvang van ons een update zodra je deze unieke ervaring kunt boeken. Dan ben jij er als eerste bij.

Contactformulier Cuber

Deze aanbieding is geldig op 30 oktober, 1 november en 2 november