Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Sense the Summer

Een knuffel van een pas ingesmeerd kind, de wind die de bladzijdes van je boek omslaat. Die ene zomerhit op repeat en de glinsterende zee die je verblindt. Buiten eten totdat de krekels zingen, of ’s nachts ontwaken door een stormachtig gordijn. Och, kon het maar alle dagen zomer zijn …

Ontdek al het moois dat voor je klaarstaat en voel de zomer nu al tot in je tenen. Met al je zintuigen op scherp, beleef je straks bij Roompot pas écht de zomer der zomers… Een om nooit meer te vergeten.

Ontdek onze vakantieparken

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.