Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Terug naar overzicht

Noella en haar kinderen

Noella, moeder van 4 kinderen, heeft het financieel niet breed en met 4 kids op vakantie gaan zat er dan ook echt niet in. Hoe mooi was het dat ze door de Koos Foundation toch de mogelijkheid kreeg om een lang weekend naar Weerterbergen te gaan.

Echt vakantiegevoel

De kids stonden al vrijdagochtend vroeg klaar om weg te gaan, maar toch eerst nog een paar uur naar school. En toen was het eindelijk zover. Met de geleende 7-seater, volgestouwd met bagage, 4 kinderen en 2 volwassenen (de vader van de kinderen was ook mee), zijn we vertrokken om Nederland in de lengte te doorkruizen. Vanuit het Noorden van het land is het best een lange reis naar Limburg, maar juist die lange rit gaf al echt het gevoel dat we op vakantie waren.

Verrassingsbonnetjes

We kwamen precies om 16.00 uur aan en kregen bij het inchecken met de sleutel van het huisje ook gelijk van allerlei bonnen voor eten en activiteiten. Wat een mooie verrassing. En het huisje was perfect, van alle gemakken voorzien. Lekker ruim, met mooie keuken met vaatwasser en 3 slaapkamers. Alles zat erop en eraan.

6D film….Super Cool

Het weer was niet geweldig, daarom hebben we van de omgeving eigenlijk niets gezien maar er was veel te doen op het park en gelukkig was bijna alles overdekt. Er was voor elke leeftijd wat leuks. We hebben alles gedaan wat we konden doen. De oudste 2 gingen steeds samen lekker zwemmen of aan andere activiteiten meedoen. In de ochtend was er animatie voor de 2 jongste met Koos en lekker klimmen en klauteren. Ook het trampoline springen was leuk en met zijn allen naar de 6D film….dat was super cool. We hebben ons geen moment verveeld. Buiten die dingen die we met zijn allen als gezin deden, was er ook ruimte om 1 op 1 met de kinderen iets te doen en hebben ze ook met hun vader quality time doorgebracht.

Onbezorgde vakantie met dubbel genieten!

Onbezorgde vakantie met dubbel genieten! Het was echt een geweldige en vooral een onbezorgde vakantie! We hebben allemaal genoten en ik dubbel: want als je ziet dat je kinderen het naar hun zin hebben, dan geniet je daar zelf ook van.