Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Tips voor thuis

Ook voor kinderen is het een gekke tijd: niet naar school, weinig contact met vriendjes en vriendinnetjes en veel tijd thuis doorbrengen. Ook Koos Konijn blijft even thuis, maar hij laat de kinderen natuurlijk niet in de steek. Regelmatig plaatst hij hier nieuwe tips voor thuis. Met zijn knutsels, dansjes, tekeningen en luisterverhalen zijn de kinderen uren zoet! 

Tip: Koos vindt het leuk om iedereens beste knutsel, gekste dansmove en mooiste tekening te zien. Deel het daarom met #Roompot op social media.  

Samen thuis met de Roompot Club

Het team van Sport & Animatie brengt met livevideo’s op Facebook het vakantiegevoel naar de woonkamer. Doe vanuit huis met ze mee! Deze week gaan we met de Roompot Club onder andere dansen, knutselen en bakken. Op YouTube kijk je alle video’s terug. 

Doe mee

Samen kleuren

Hé, wat is dat? De kleuren zijn verdwenen van de tekening. Pak de kleurtjes er snel bij en maak er een vrolijke tekening van. Tip: als ‘ie af is, kun je er bijvoorbeeld je opa, oma, buren, juf of meester mee opvrolijken! 

Bekijk de kleurplaat

Samen knutselen

Pak je knutselspullen er maar bij, want van ijsjes wordt iedereen blij! We gaan stoepkrijtijsjes maken. Deze vrolijk gekleurde ijsjes kan je natuurlijk niet eten, maar je krijgt er wel een zomers gevoel van. Op de website van Koos Konijn zie je precies hoe het moet. Doe mee en deel jouw foto met #Roompot, zodat Koos ‘m kan bekijken.  

Bekijk de knutsel

Samen spelen

Dat Koos Konijn van spelletjes houdt, is geen geheim. Speel vanuit huis met hem mee! Probeer de schuifpuzzel op te lossen en zorg dat de vlinder en Koos op de juiste plek staan.  

Speel mee

Samen dansen

Tijd voor wat beweging! Draai met je heupen en schud je armen los, zodat je klaar bent voor het dansje Wie doet de was? Helpen jullie allemaal mee?

Dans mee

Samen luisteren

Luister samen naar de Roompot Voorleesverhalen. Avonturen op de maan en over koekjes bakken: open Spotify en start direct met luisteren.

Beluister de verhalen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.