Fietsen in de lente

Geniet van het uitzicht terwijl u rijdt door de duinen en langs de bossen: het diverse landschap aan de kust verveelt nooit. We selecteerden 4 parken als ideaal startpunt voor uw fietstocht. In de omgeving is het prettig fietsen, want er zijn diverse fietspaden aangelegd in het duingebied.

Fietsen door de Schoorlse duinen

Fietsen door de Schoorlse duinen

Rondom Park Scorleduyn kunt u vele fietsroutes maken. Zo ligt het park direct naast het natuurgebied Schoorlse Duinen, dat bestaat uit een mix van strand, duinen, heide en bossen. U vind er de hoogste duin van Nederland én maar liefst 60 kilometer aan fietspaden.

Bekijk Park Scorleduyn
Fietsen aan zee

Fietsen aan zee

Langs de Noordzeekust bij Ouddorp is een prachtig fietspad aangelegd, waar u eindeloos over het water uitkijkt. Strandpark Duynhille is de ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen via verschillende routes

Bekijk Strandpark Duynhille
Fietsen op Noord-Beveland

Fietsen op Noord-Beveland

Neem Roompot Beach Resort als startpunt en ontdek Zeeland via diverse fietsroutes. Op het eiland Noord-Beveland rijdt u langs de Oosterschelde, de Zeelandbrug en het Veerse Meer. 

Bekijk Roompot Beach Resort
Fietsen met zicht op zee én land

Fietsen met zicht op zee én land

Rond Noordzee Résidence Cadzand-Bad liggen overal fietspaden, autoluwe dijken en weggetjes. De ideale omgeving voor fietsfanaten! Met aan de ene kant de zee en aan de andere kant een wijds uitzicht over land, kunt u hier prachtige fietsroutes maken. 

Bekijk Noordzee Résidence Cadzand-Bad