Strand: thuis aan zee

De kust is in ieder seizoen anders, maar altijd een fantastische plek voor een vakantie. En zo verschillend als de seizoenen zijn, zo gevarieerd is ons aanbod. Want als grootste aanbieder van vakantieparken aan de kust, zit er ook voor u vast en zeker een favoriete bestemming tussen. Ontdek wat er te beleven is in ieder seizoen en trek naar de kust! 

Voor de zekerheid
Wij doen alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. We nemen de nodige coronamaatregelen én hebben een extra flexibele omboekgarantie. Ook betalen met de recreatie-voucher is geen probleem. Gebruik hiervoor de link en vouchercode die we eerder per mail hebben gestuurd.

Direct naar alle parken aan de kust

Lente

Lente

Als in het voorjaar de zon zich weer vaker laat zien, is het heerlijk om aan zee de eerste warme zonnestralen op te pikken. Terwijl u fietst door het duinlandschap óf op een andere manier het eiland verkent.

Ontdek de lente
Zomer

Zomer

Zon, zee en … juist, strand! Voeten in het zand, verstand op nul en genieten: van het mooie weer, eindeloos ijsjes eten en een verfrissende duik in de zee. De ultieme strandliefhebbers kunnen zelfs óp het strand blijven slapen. 

Ontdek de zomer
Herfst

Herfst

Trek eropuit in het najaar en maak schitterende strandwandelingen. Af en toe een tussenstop bij een strandtent voor een kopje koffie, thee of een lekkere lunch. Geniet van een heerlijke herfst! 

Ontdek de herfst
Winter

Winter

In de koudste maanden van het jaar is het extra fijn om knus met het gezin bij elkaar te zijn. Haal een frisse neus aan zee en warm daarna lekker binnen op. Speel samen spelletjes of ga gezellig gourmetten. 

Ontdek de winter