Sportzomer bij Roompot

Deze zomer staat bol van de zinderende sportevenementen, en die wil jij natuurlijk niet missen! Bekijk de wedstrijden samen op groot scherm, of geniet lekker rustig in je eigen vakantiewoning van de Olympische Spelen in Tokyo, de Tour de France en de Formule 1, en vergeet ook de Vuelta en de Paralympics niet!

Zelf toe aan een beetje actie? Tijdens de Sportzomer valt op de parken van alles te beleven. Bekijk de Sportzomerkalender voor een compleet overzicht van alle activiteiten.

Dus zorg dat je een koud biertje en een borrelbox bij de hand hebt, en geniet!

boek je verblijf tijdens de sportzomer

Maak je sportzomer compleet

  • Kom lekker bij ons op het terras of in het café zitten en bekijk de wedstrijden samen op groot scherm.
  • Altijd iets lekkers binnen handbereik? Bestel de speciaal samengestelde Sportzomer borrelbox vol lekkere hapjes en drankjes. Je boekt hem bij via ‘Mijn Roompot’.
  • Bier op? Bestel de Borreltaxi! Scan de QR-code in je huisje laat je borrel of snacks thuisbezorgen door onze feestelijke taxichauffeur.
  • Voorspel de uitslag van de wedstrijd tijdens de Challenge Of The Day, en ga voor goud tijdens leuke spelletjes zoals penalty schieten.
  • Doe met het hele gezin mee aan Quiznight! Zet je beste beentje voor tijdens de speciale sportronde!
Boek je verblijf tijdens de sportzomer

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.