Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ouderwets gezellige winterweken

Een verfrissende winterwandeling en daarna opwarmen met glühwein, koek en zopie, of met een verse kom warme erwtensoep. Als het donker wordt gaan de kaarsjes aan en is het tijd om knus rond de open haard te kletsen en herinneringen op te halen. De winter is het seizoen bij uitstek om lekker te cocoonen. En deze winter gaan we hiervoor terug naar de goede oude tijd. Koken volgens oma’s recepten, ouderwets gezellige spelletjes spelen en natuurlijk heel veel quality time met vrienden en familie. Even een versnelling terugschakelen en genieten van wat er echt toe doet. Kom samen genieten van de ouderwets gezellige winterweken. Boek nu en profiteer van kortingen tot wel 30%!

Zin om alvast in winterse sferen te komen? Luister dan naar onze ouderwets gezellige winterplaylist.

Ontdek onze vakantieparken

Ouderwets genieten in moderne luxe

Muts op, ijzers onderbinden en gaan! Van schaatsen krijg je meteen dat ouderwets gezellige wintergevoel. Of ga terug in de tijd tijdens een potje koekhappen. De erwtensoep en glühwein houden je warm, terwijl je samen herinneringen ophaalt en terugdenkt aan vroegere tijden.

Deze winter gaan we terug naar wat er écht toe doet. En dat kan uitstekend op één van onze parken. Ouderwets genieten staat centraal, maar wél met de moderne luxe die je van ons gewend bent. Kom samen genieten van de ouderwets gezellige winterweken!

Bekijk onze verblijven met wellness

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.