Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Binnenkort bij Roompot

Neem samen met ons een kijkje in de toekomst! Er wordt op dit moment nog hard aan gewerkt, maar binnen korte tijd zijn onderstaande plekken omgetoverd tot een waar vakantieparadijs, de ideale plek om heerlijk weg te dromen tijdens uw vakantie. Laat u op deze pagina inspireren door de parken die u binnenkort bij Roompot kunt boeken. Ondertussen zorgen wij dat alles er tot in de puntjes is verzorgd.

Vakantiepark VeerseKreek

Vanaf Pasen 2021 verwachten we de eerste gasten te ontvangen op het prachtige Vakantiepark VeerseKreek. Op dit park aan het Veerse Meer en vlak bij de jachthaven van Wolphaartsdijk komen maar liefst 281 luxe villa’s voor 4 tot 16 personen. Veel daarvan liggen aan het water. Verder komt er een zwembad, restaurant en een eigen vissershaven.

LARGO Resort Duinrand

Midden in de natuur bij het Zeeuwse Haamstede opent in het voorjaar van 2022 het luxe LARGO Resort Duinrand. Dit park aan de duinrand is de ideale uitvalsbasis voor het maken van wandelingen, fiets- en mountainbiketochten en paardrijritten. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien en gaan plaats bieden aan 4 tot 24 personen.

De Heidehorsten

In de loop van 2021 opent in Noord-Brabant vakantiepark De Heidehorsten. Te voet, op de fiets, mountainbike of te paard, hier trekt u zo de natuur van Someren en de Strabrechtse Heide in. Het park wordt uitgerust met 100 stijlvolle Brabantse vakantiehoeves, die plaats bieden voor 4 tot 12 personen. Direct buiten het park vindt u een fiets- en mountainbikeverhuur en de grote manege Het Keelven. Ook golfliefhebbers zullen hier hun hart ophalen.

Ecoresort Wijdenes

Midden tussen de Noord-Hollandse weilanden en aan het Markermeer komt Ecoresort Wijdenes. Een kleinschalig vakantiepark dat ideaal is voor rustzoekers. Hier hoort u de vogels fluiten en het water kabbelen. De volledig duurzaam gebouwde ecolodges op het park bieden plaats aan 4-6 personen. Vanaf het park kunt u heerlijk wandelen en fietsen. En in de nabije omgeving vindt u diverse strandjes en gezellige steden zoals Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Binnenkort meer ...

We blijven natuurlijk vooruitkijken naar de toekomst. We werken deze pagina regelmatig bij met nieuwe vakantiebestemmingen. Kom dus gauw eens terug en ontdek waar u in de toekomst op vakantie kunt gaan.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.