Binnenkort bij Roompot

Bij Roompot zitten we niet stil. We doen er alles aan om je nog meer mooie bestemmingen te bieden. Nu nog in aanbouw, straks een gloednieuw, fijn vakantiepark waar je je nu al op mag verheugen. Neem hieronder alvast een kijkje in de toekomst. Zit er iets voor je bij? Zorg dan dat je straks als eerste boekt.

LARGO Resort Duinrand

Midden in de natuur bij het Zeeuwse Haamstede opent in het voorjaar van 2022 het luxe LARGO Resort Duinrand. Een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en paardrijders. De comfortabele villa’s zijn van alle gemakken voorzien. De kleinste is voor 4 personen, de grootste voor 24 personen.

Qurios Le Grau d’Agde

In 2022 openen wij een gloednieuw park in het land van de stokbroden, wijn en kaas. En wel in het idyllische dorpje Le Grau d’Agde, waar je in alle rust van een welverdiende vakantie kunt genieten. Naast zon, zee en strand vind je in de regio tal van charmante dorpjes en bruisende steden. Op het park zelf staan kwaliteit, luxe en comfort centraal. Iets wat doorgetrokken zal worden in de bijna 100 lodges en de uitgebreide voorzieningen, zoals het verwarmde buitenzwembad.

Binnenkort meer ...

Op deze pagina vind je actuele informatie over nieuw aanbod. Zo ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen op vakantiegebied. En de eerste die straks kan boeken! Dus: tot binnenkort?

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.