Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Binnenkort bij Roompot

Bij Roompot zitten we niet stil. We doen er alles aan om je nog meer mooie bestemmingen te bieden. Nu nog in aanbouw, straks een gloednieuw, fijn vakantiepark waar je je nu al op mag verheugen. Neem hieronder alvast een kijkje in de toekomst. Zit er iets voor je bij? Zorg dan dat je straks als eerste boekt.

LARGO Resort Duinrand

Midden in de natuur bij het Zeeuwse Haamstede opent in het voorjaar van 2022 het luxe LARGO Resort Duinrand. Een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en paardrijders. De comfortabele villa’s zijn van alle gemakken voorzien. De kleinste is voor 4 personen, de grootste voor 24 personen.

Binnenkort meer ...

Op deze pagina vind je actuele informatie over nieuw aanbod. Zo ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen op vakantiegebied. En de eerste die straks kan boeken! Dus: tot binnenkort?

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.