AH actieaanbod

Parkhotel Bad Arcen is gelegen in het noorden van Limburg, aan de rand van de gelijknamige plaats Arcen. Het hotel beschikt over 90 sfeervol ingerichte hotelkamers, een restaurant en een bar. Een verblijf in Parkhotel Arcen is altijd inclusief ontbijt en toegang tot Thermaalbad Arcen. Dankzij de ligging in de mooie natuur van Nationaal Park De Maasduinen geniet u van een bijzondere vakantie. Het hotel is onderdeel van het naastgelegen vakantiepark Klein Vink. Naast de faciliteiten van het hotel kunt u dus ook gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Ook de ligging nabij de grens met Duitsland maakt het hotel tot de perfecte uitvalsbasis in Noord-Limburg!

Vrijdag-zaterdagvoucher

Genieten in de thermaal baden, overnachten in een sfeervolle comfortkamer en wakker worden met een heerlijk ontbijt in het hotel restaurant? Je vindt het bij Roompot Parkhotel Bad Arcen en dat voor maar €99 euro per kamer per nacht.

Zaterdag- t/m donderdagvoucher

Genieten in de thermaal baden, overnachten in een sfeervolle comfortkamer en wakker worden met een heerlijk ontbijt in het hotel restaurant? Je vindt het bij Roompot Parkhotel Bad Arcen en dat voor maar €89 euro per kamer per nacht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.