Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur
checkmark

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Gastenservice

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Verzekeringen en documenten

Inhoud

Ik kom met personen die niet tot mijn (thuiswonend) gezin horen. Zijn die meeverzekerd voor de weer- en/of annuleerverzekering?

Deze personen zijn gratis meeverzekerd indien u deze direct aanmeldt via het meereizenden-formulier. U wordt doorgestuurd naar onze oude website.

Krijg ik reisdocumenten (aanreisinformatie) toegestuurd? En hoe?

U krijgt 10 dagen voor aankomst uw aanreisinformatie per post toegestuurd. Als u binnen 5 dagen voor aankomst heeft geboekt, dan ontvangt u deze informatie bij de receptie.

Wat is een weer- en annuleerverzekering?

Natuurlijk doen wij er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. Indien deze vakantie om onvoorziene redenen plotseling niet door kan gaan of voortijdig moet worden afgebroken, biedt een goede annuleringsverzekering uitkomst. Roompot Vakanties biedt hiervoor, in samenwerking met Interpolis, de perfecte verzekering. Met de weer- en annuleerverzekering bent u er zelfs zeker van dat uw verblijf niet in het water zal vallen, want ook tegen regen bent u bij Roompot Vakanties verzekerd. Samen met het onderdeel storm, biedt de unieke weer- en annuleerverzekering u een uitgebreide dekking. De premie bedraagt slechts 8% van de totale reis-/huursom (minimaal € 12,50). 

Meer informatie over verzekeringen.

Terug naar boven