Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Uw vakantieverblijf

Inhoud

Hoe laat mag ik mijn vakantieverblijf in?

Over het algemeen geldt dat uw vakantieverblijf of kampeerplaats vanaf 15.00 uur beschikbaar is. U bent uiteraard al eerder welkom om u aan te melden en gebruik te maken van de overige faciliteiten op het park. Kijk voor meer informatie over de aankomst- en vertrektijden op uw definitieve bevestiging.

Hoe laat moet ik mijn vakantieverblijf verlaten?

Over het algemeen geldt voor alle accommodaties dat u deze om 10.00 uur moet verlaten. Bent u een campinggast dan dient u uw kampeerplaats uiterlijk om 11.00 uur te verlaten. Kijk voor meer informatie over de aankomst- en vertrektijden op uw definitieve reserveringsbevestiging.

Kan ik bepaalde voorkeuren aangeven?

Ja, het is mogelijk een voorkeursreservering te plaatsen. Een voorkeursreservering is een reservering waarin u een of meerdere voorkeuren heeft aangegeven. Een voorkeur is bijvoorbeeld:

•    een bepaald plaats-, veld- of huisnummer
•    meerdere vakantieverblijven naast elkaar
•    een bepaalde ligging (bijv. ligging op het zuiden)
•    extra’s in/bij een vakantieverblijf (bijv. een vaatwasser of sauna)
•    speciale uitvoeringen, zoals huisdieren welkom, rookvrij

Een aantal voorkeuren is gratis, maar voor een aantal voorkeuren vragen we een toeslag. Welke voorkeuren gratis en betaald zijn, verschilt per park. Het bedrag van de toeslag verschijnt automatisch tijdens het boeken. Kiest u meerdere betaalde voorkeuren, dan rekenen wij voor slechts 1 voorkeur een toeslag.

Wat is er aanwezig in mijn vakantieverblijf?

Alle vakantieverblijven beschikken standaard over een volledige inrichting voor het genoemde aantal personen. Wanneer u een vakantieverblijf gevonden heeft, vindt u een overzicht met de faciliteiten. Op de aanreisinformatie vindt u een overzicht van de inventaris. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) of vanuit België 02 669 81 98. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Wat is het maximum aantal personen?

Het maximaal aantal personen staat per vakantieverblijf aangegeven. Het is niet toegestaan meer personen mee te nemen dan waarvoor de accommodatie geschikt is, dit i.v.m. comfort en veiligheid. De vakantieverblijven zijn immer ingericht voor het aantal personen wat aangegeven is. Op sommige parken worden in daarvoor geschikte vakantieverblijven 1 of 2 kinderen t/m 3 jaar toegestaan boven het maximum aantal personen. De vakantieverblijven zijn daar echter niet standaard op ingericht en kindermeubilair is niet in ieder vakantieverblijf te plaatsen. Daarom moet u dit aanvragen bij reservering.

Terug naar boven

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.