Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuwsbrief

Inhoud

Hoe kan het dat ik de nieuwsbrief niet ontvang, terwijl ik me toch heb aangemeld?

Als u de nieuwsbrief niet ontvangt terwijl u zich toch heeft aangemeld ligt dit waarschijnlijk aan een fout in uw e-mailadres. Meld u daarom opnieuw aan via onze website. Als dit niet het geval is, kan het ook aan uw spamfilter liggen. Deze houdt soms ook gewenste e-mail tegen. Controleer uw e-mail instellingen.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door uw e-mailadres achter te laten op www.roompot.nl/nieuwsbrief.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wilt u niet meer op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen en last minutes? Klik dan onderaan de nieuwsbrief op de link ‘Meld u af’. Daarna ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail met een bevestigingslink om de afmelding te bevestigen. Wanneer u deze e-mail ontvangen heeft en op de link heeft geklikt, bent u afgemeld voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik mijn gegevens voor de nieuwsbrief wijzigen (bijvoorbeeld e-mailadres of naam)?

Onderin onze nieuwsbrieven vindt u de optie ‘gegevens wijzigen’. Als u hier op klikt kunt u uw nieuwe gegevens invullen en opslaan.

Hoe vaak wordt de nieuwsbrief verstuurd?

De nieuwsbrief wordt wekelijks per e-mail verstuurd.

Ik heb de nieuwsbrief ontvangen, maar ik kan de aanbiedingen niet meer boeken. Hoe kan dit?

Voor onze aanbiedingen geldt een beperkte beschikbaarheid. Het is mogelijk dat uw gewenste accommodatie inmiddels tegen de aanbiedingsprijs volgeboekt is.

Ik heb een oude nieuwsbrief ontdekt waar interessante aanbiedingen in stonden. Kan ik die nog boeken?

De aanbiedingen uit onze nieuwsbrieven zijn van tijdelijke aard. Wij kunnen u daarom niet garanderen dat uw gewenste accommodatie nog tegen dezelfde prijs te boeken is. Dit is afhankelijk van de looptijd van de actie en de beschikbaarheid van de accommodatie.

Ik kan de nieuwsbrief niet goed lezen. Wat nu?

Als u de nieuwsbrief in uw e-mailprogramma niet goed kunt lezen klik dan op de link ‘Bekijk de online versie’ bovenaan het e-mailbericht. De nieuwsbrief verschijnt nu als html-versie en kan dan beter uitgelezen worden.

Wat is de Roompot Vakanties nieuwsbrief?

Dit is een e-mail waarin de meest actuele aanbiedingen en last minutes gepresenteerd worden. Als abonnee van de nieuwsbrief profiteert u hier dus als eerste van.

Terug naar boven

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.