Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Aanbiedingen en kortingen

Inhoud:

Hoe kan ik gebruik maken van een bepaalde korting?

Wanneer u online boekt dient u de verblijfsperiode en uw reisgezelschap in te geven. Ons reserveringssysteem berekent middels deze gegevens automatisch of u recht heeft op een korting. Als dit het geval is wordt deze korting u direct aangeboden. 

Als u uw accommodatie telefonisch boekt dan dient u aan de telefonist(e) aan te geven dat u in aanmerking komt voor een korting. Wanneer u aan alle voorwaarden voldoet zal de korting in uw boeking verwerkt worden.

Hoe blijf ik op de hoogte van actuele aanbiedingen en last minutes?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze e-mailnieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd en bevat volop vakantie-inspiratie en de beste aanbiedingen.

Ik heb al geboekt en er wordt op een later tijdstip (een hogere) korting aangegeven, kan ik ook nog gebruikmaken van deze korting?

Nee, de meest voordelige prijs wordt op het moment van boeken aangeboden. Indien een accommodatie later voor een lager bedrag wordt aangeboden, geldt de lagere prijs niet voor reeds gemaakte boekingen.

Welke kortingen worden standaard gehanteerd bij Roompot Vakanties?

Korting lang verblijf

21=14: Alleen geldig voor wigwams, trekkershutten, Hunzetenten, stacaravans en chalets op Roompot parken. U verblijft 7 dagen gratis als u een verblijf boekt van 21 dagen in de periode tot 13/07/2018 en vanaf 17/08/2018. De 7 goedkoopste nachten zijn gratis.

Groepskorting

Wanneer u 10 vakantieverblijven of meer boekt of een verblijf van minimaal 6 weken, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Informeer hiernaar bij uw reservering.

Terug naar boven