Kleuterles

Tijdens deze lessen wordt er veel tijd besteed aan het vertrouwd raken met het water, de zogenaamde watergewenning (1 keer per week). Dit gebeurd op allerlei manieren, die soms de indruk wekken dat er in de zwemles veel gespeeld wordt. In tegendeel, alle oefeningen en spelletjes zijn erop gericht de kinderen zoveel mogelijk bewegingservaring op te laten doen in het water. Het plezier in het oefenen is daarbij erg belangrijk.

Kinderen leren bij de kleuterles nog niet de techniek van de zwemslag, maar leren bijvoorbeeld al wel te drijven op de buik en te drijven op de rug en op een speelse manier de borstcrawl en de rugcrawl. Als het kind "watervrij" is zal het kind beginnen aan het ABC zwemmen, waar ze vanaf dat moment 2 keer in de week les zullen krijgen.

Je kunt je kind opgeven voor de kleuterlessen vanaf 4,5 jaar. De lessen worden gegeven per periode en de prijs is afhankelijk van de duur van die periode.
je betaald per les van 30 minuten € 4,90.
Voor verdere informatie kun je terecht bij onze receptie, of je kunt contact opnemen met het badpersoneel.

Leerlingvolgsysteem

Doordat we werken met een leerlingvolgsysteem hebben wij naast al je persoonlijke gegevens ook je e-mail adres nodig. Het is dan mogelijk om de prestaties van je kind te volgen via het internet. Je krijgt je eigen inlogcode met wachtwoord. De vorderingen worden aangegeven door middel van smiley's. Als je kind een onderdeel voldoende beheerst zal hij/zij een lachende smiley op de scorelijst krijgen te zien. Op deze manier wordt het jou en jouw kind duidelijk hoever hij/zij gevorderd is in het zwemlesproces.

Inschrijven

Avontuurlijk genieten