Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Terug naar overzicht

Schoolkamp Hunzepark

Plezier, sport en avontuur, dat is wat je kunt verwachten van een schoolkamp bij HunzeOutdoor. Tijdens de survival voeren de leerlingen uitdagende opdrachten uit. In alle onderdelen van de survival gaat het om plezier, spanning en sportieve opdrachten, maar plezier staat altijd voorop. Het is niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is, iedereen krijgt de gelegenheid om het beste van zichzelf te laten zien. Onze enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen ervoor dat iedereen meedoet en plezier heeft. Het arrangement is 3 dagen (2 overnachtingen) volop vertier!

Kies hieronder voor het Tentenkamp met kanofakkeltocht, puzzeltocht en 4 activiteiten naar keuze of de Safaritenten met kanofakkeltocht, puzzeltocht en en 4 activiteiten naar keuze.

Avontuurlijk genieten