Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Overdekt zwembad
  • Gratis sport- en animatie
  • Aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4366 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4366 reviews

9
Naam: Melanie Huiting
Datum: 18 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een heerlijke week en we zaten op een perfecte plek op het park, heerlijk rustig... we hebben genoten.
9
Naam: M. Lacroix
Datum: 18 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super park met goede animatie voor kids en mooie ligging Zeker een aanrader!
7
Naam: Marc Brack
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
-
9
Naam: Edith Lubbers
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi en netjes park. Alleen gemis van airco in hotelkamer en weinig verlichting bij de deur om code goed in te kunnen voeren zonder zaklamp
7
Naam: Ada Onderdelinden
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Op het balkon een klein wasrek. Wij waren op fietsvakantie, dan heb je wat klein gied uit te wassen. Verder zouden de balkonstoeltjes misschien iets luxer kunnen? Een kussentje erin zou al heerlijk zijn.
6
Naam: M. van Herk
Datum: 16 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toen ik boekte via MijnRoompot vinkte ik aan dat WIFI een essentiële vereiste was. Het huisje wat ik gereserveerd kreeg was Konijnenberg 32, een 4 persoons bungalow op het Bungalowpark de Kreek gedeelte, op zich voldoende voor mijzelf en mijn 11-jarige zoon. Daar aangekomen bleek het echter geheel van WIFI verstoken, ondanks de melding dat de code op het keukenkastje zou staan. Geen WIFI in Nederland, dat is echt niet meer van deze tijd. Daarom gebeld met het opgegeven nummer en na telefonisch contact met Marjolein van de receptie (die dame verdient een flinke schouderklop !!!) was zij zo vriendelijk ons over te plaatsen naar Fregat 154, een 6 persoons appartement. Volgens de sticker op het keukenkastje kon je daar aanmelden op WIFIZone 1 .. het bereik daarvan was echter zwaar onder de maat, het knalde er regelmatig uit en drie avonden achter elkaar heb ik omstreeks 21.15 uur moeten constateren dat het hele netwerk voor een paar minuten verdwenen was. Bereik op de eerste etage - op de slaapkamers maar erger nog de plee was helemaal een crime. Was er voor de rest nog iets? Ik vond het hinderlijk dat er in de keuken geen snijplank en garde aanwezig was, maar daar was omheen te werken. De vriendelijkheid van de dames bij de receptie, het zwembad en aan de supermarkt kassa is iets waar veel mensen een voorbeeld kunnen nemen, dat maakte dat dit verblijf voor ons dus toch nog een zesje scoort. Een paar jaar geleden heb ik elders op het park voor een groep een tweetal 8-persoons huisjes gehuurd, daar was alles voortreffelijk geregeld en ik had gehoopt dat dat nu weer het geval zou zijn. Dat was ook de reden dat ik nu weer voor Aquadelta gekozen had. Die lagen overigens in Resort Aquastate, wellicht dat dat het verschil maakte. Daar zal ik rekening mee houden bij een eventuele volgende boeking.
7
Naam: Jonathan Kits
Datum: 16 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Tip, plaats een paar extra schuttingen bij de appartementen beneden. Iets meet privacy. Een ieder kijkt naar binnen
9
Naam: C.P.W. Kolen
Datum: 16 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een superfijne vakantie. Leuk animatieteam. Leuke activiteiten. Mijn kinderen genoten van de buiten en binnen speeltuin. Koos konijn was geweldig. Daarnaast was de schuimparty super!!! Mijn kinderen hebben genoten en papa en mama daarom ook
7
Naam: Boy van Disseldorp
Datum: 16 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super vriendelijk personeel, accommodatie de tong is wel aan wat vernieuwing toe. Verder nix te klagen. Echt een leuke week gehad. Thnx daarvoor.
10
Naam: Tristan Schuurman
Datum: 16 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben echt waanzinnig genoten van onze vakantie op het Roompot park. De kinderen kunnen lekker spelen terwijl de ouders lekker kunnen ontspannen. Het personeel was bijzonder vriendelijk en we vonden het dan ook zeer jammer toen we weer naar huis moesten. Als we ooit weer op vakantie kunnen gaan zullen we ongetwijfeld een Roompot park nemen. Jullie park en personeel verdient een dikke pluim wat ons betreft! Ga zo door! Met vriendelijke groet, Tristan Schuurman en familie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.