Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Overdekt zwembad
  • Gratis sport- en animatie
  • Aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers
8.0

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4435 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4435 reviews

10
Naam: J. Kok
Datum: 23 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijne vakantie, in ruime accommodatie, rustig gelegen voldoende activiteiten om te ondernemen op het park
8
Naam: J.C.M. Tempelaars-Huijps
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ivm beperkte openingstijden niet echt een goede indruk maar goede midweek gehad.
9
Naam: G. van Middendorp
Datum: 16 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben alleen gebruik gemaakt van de accommodatie. Wat we nodig hadden was aanwezig. Het was er behaaglijk. En niet onbelangrijk, het was schoon. Hartelijk dank!
8
Naam: Guy Gerkens
Datum: 16 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: J.C. Ouwerkerk
Datum: 16 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Tony van de Laar
Datum: 16 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben op zich 5 hele fijne dagen gehad, maar een paar ervaringen waren wat minder leuk, vandaar een 7. Zo vonden we het zwembad echt te koud met een kleintje van 1 jaar. De algehele temperatuur en die van het water maakten dat we binnen een half uur weer weg waren omdat we het alle drie koud hadden. Daarbij is er logischerwijs voor een kleintje van 1 jaar niet veel meer te doen dan naar het zwembad te gaan. Speeltuinen en ballenbakken zijn dan nog niet echt een optie. Dat is prima, maar als dan het kinderbadje vol zit met wild rond rennende kinderen van 8 jaar (en ouder), dan valt die optie voor de kleintjes eigenlijk ook snel af. Verder vonden we het eten tijdens het oudejaarsbuffet erg lekker, maar de organisatie niet al te best. Het duurde bijna een half uur voordat er drankjes werden opgenomen en toen we vroegen om heel even het eten voor onze dochter een halve minuut in de magnetron te zetten, duurde dat ook weer een kwartier. We kregen de indruk dat het aan alle kanten niet echt een gestroomlijnd geheel was. Nogmaals, we hebben over het geheel genomen een erg fijn verblijf gehad en het appartement met de vide was heel knus en gezellig! Enige 2 minpuntjes die we daar ervaren hebben, was dat de glazen allemaal erg smerig in de kast stonden en dat het bankstel niet heel comfortabel was. Een film werd een erg lange zit. Maar ruimte voor verbetering hou je altijd.
6
Naam: Ton Broos
Datum: 15 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De accommodatie was redelijk gedateerd, een erg oude tv en het meubilair was erg krakkemikkig.
Bedankt voor uw bericht. Momenteel is Roompot Vakanties op diverse parken een restyle aan het uitvoeren. Dit betekend dat onze accommodaties voorzien worden van een nieuwe look. Alle accommodaties waar een restyle uitgevoerd is worden op onze website aangeduid met een restyle logo. Wij hopen dat deze inrichting u aanspreekt. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Esther Schuddemat
Datum: 15 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Frank Vd Ende
Datum: 12 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooi rustig park deze tijd januari even lekker relaxen
8
Naam: Ben Ceelie
Datum: 12 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig verblijf lekker relax.,??
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.