Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Unieke locatie aan het water
  • Authentiek Hollandse sfeer
  • Ideaal voor dagje Amsterdam
  • Veel bezienswaardigheden in de omgeving
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4384 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4384 reviews

9
Naam: D.I.R.K. Disbergen
Datum: 17 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi en Schoon Park, voldoende parkeer gelegenheid, vriendelijk personeel!!!
10
Naam: Diana van Waeterschoodt
Datum: 17 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We vonden het jammer dat er in de slaapkamers geen stoeltje stond en dat er weinig voorziening was op kleding op te hangen. In de badkamer hetzelfde probleem : een stoeltje of een bankje om kleren op te leggen of te zitten bij het afdrogen van de voeten (hihi). Ook een rekje om je toiletgerief op te leggen zou geen overbodige luxe zijn. Keukengerei : ok !
7
Naam: Freddy Coppieters
Datum: 17 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Normaal verdient dit park een cijfer 9 maar de ernstige mierenplaag in de leefruimte, en het keiharde nachtlawaai halen dit cijfer naar beneden. Al moet wel gezegd worden dat na melding het nachtlawaai wel drastisch is verbeterd.
10
Naam: T.j de Koning
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er zou bij de info die op de kamer ligt nog een blaadje bij moeten tw een blaadje met de wifi gegevens want dan hoef je niet weer naar beneden.
9
Naam: Herman Knol
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje was goed in orde maar wel een minpuntje over de vloerbedekking in de slaapkamers. Ik zou er geen vloerbedekking in leggen waar dieren verblijven. Er zaten vlekken in.
7
Naam: H. Katerberg
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We misten een gezellig zithoekje op onze kamer,en een douchgordijn vinden we niet meer van deze tijd.(luxeprobleem) Voor de rest prima voor elkaar en lekker dicht bij het gezellige dorp !!! Leuk om een keer te zien
9
Naam: Joop Alt
Datum: 15 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging park/ huisjes
8
Naam: Agw Stoop
Datum: 15 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie huisjes. Als je in de tuin zit heb je geen privacy want er is alleen gras en geen struiken. Wij hebben veel gefietst en Volendam is heel erg leuk en gezellig. Ga zeker naar het Volendams museum. Volendam is ons cultureel erfgoed waar we trots op mogen zijn.
8
Naam: Aad Goes
Datum: 15 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijk . Netjes.
9
Naam: Cor Smits
Datum: 15 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.