Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.4

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9729 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9729 reviews

10
Naam: Anoni
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en erg gezellig
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijn verblijf gehad op dit mooie park! Enige minpuntje was de hygiëne van de vloer en enkele stoffige oppervlakken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten van een paar dagen weg met onze 4 kids, voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. We zouden graag nog eens terug komen.
10
Naam: Mhj Couzijn
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben echt genoten. alles zag er perfect uit. jammer dat het weer niet helemaal mee zat maar daar kunnen jullie helaas niets aan doen
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat door Corona een groot deel van de sfeer van het park verloren gaat. En wij misten toeristische info voor het ondernemen van activiteiten in de buurt en de afhaal mogelijkheden in het park. Leuke folders in het huisje hadden dit aantrekkelijker gemaakt. Iets wat je meestal krijgt bij een meer persoonlijke checkin. Maar wij komen zeker nog een keer terug.
9
Naam: Jan Hilko van Dijk
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk verblijf gehad op een netjes park op een superlocatie. Service is erg goed en het appartement is verrassend ruim. Tv met internet is geweldig. De speeltoestellen voor de kinderen vonden wij wat summier helaas. Erg goed voldaan, we komen zeker nog eens terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben heel erg tevreden met dit vakantie verblijf 😍
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn sfeervol huisje, goede locatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, huisje was ruim. Vloer was beetje zwart, had een keer gedweild mogen worden (zwarte kindervoetjes). Vaatwasser werkte niet goed. We misten een omheinde tuin ivm klein kind. Ook meer speeltuin buiten zou leuk zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf alleen jammer van de tijd die we hebben moeten steken in een verstopte stofzuiger.
8
Naam: Marloes Brinkman
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne locatie, mooie huisjes aan de buitenkant
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park heeft heel veel uitstraling en ligt direct bij het centrum van Volendam. Zeker een aanrader! Wij hadden een huisje voor 8 personen die ruim genoeg was. Enige minpuntje is dat er geen oven in het huisje aanwezig is.
9
Naam: Monique van der Gaag
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke uitstraling lekker dichtbij Volendam
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park heeft een leuke uitstraling vooral bij mooi weer. Helaas door de Corona maatregelingen is er niet veel te doen. Vond het wel echt geweldig dat er op de pier voor de kids wat leuks is gemaakt. Helaas zijn de woningen wat gedateerd en ruilen muffig.
10
Naam: D.R. Roskam
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt fantastisch! Super mooi en goed onderhouden park, sfeervol, prachtig, relaxed, echt top weekend gehad in een super mooie accommodatie ! Hier komen we zeker nog eens terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heeeel leuk!! Volgende keer ná corona hopelijk ook toegang tot de steigers.
10
Naam: Ray
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op en top goed!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park! Leuk uitzicht op de haven! Accomodatie mooi gerenoveerd, netjes!
8
Naam: Oscar van Dam
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Paling
10
Naam: Jolanda Voor den Dag
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het erg naar ons zin gehad ... en dan ons krijgen jullie dan ook een 10
8
Naam: Marielle Vermeulen
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, fijne ligging, mooie huisjes. Schoonmaak kan beter.
10
Naam: Julia Tossings
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met leuke huisjes. Huisje is groot genoeg en netjes met speeltoestellen voor de kinderen.
9
Naam: Aleksandra
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bardzo przyjemny maly park z pieknymi i wygodnymi domkami. Okolica do zwiedzania super. Na szczescie ciągle mało samolotów. Domki w miarę czyste jedynie podłogi... Polecam na krótki wypad. Myślę że długie wakacje byłyby nudne .
9
Naam: Marieke van Boekel-Oomen
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad! In een heel mooi, ruim, gerenoveerd huisje. Meer dan genoeg ruimte en spullen aanwezig. Vlakbij het centrum van Volendam
9
Naam: Adriana van Vlaanderen
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb het prima naar mijn zin gehad op het park. Canuit het park zo Volendam in en snel bij de omliggende dorpjes en steden. Sfeervol park met mooie gezellige huisjes. Wel geluidgevoelig. Buren waren goed te horen en de wind gierde door het huis. Parkeren was af en toe druk, waardoor je ver van je huisje moet parkeren. Ik zal er graag terugkomen, mits de aanbieding goed is. Er is veel te doen en te zien in de omgeving.
9
Naam: Zwezerijnen -van Arkel
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk vakantiepark en zeer goed gelegen !! !! We komen zeker terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ella Dokter
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes , heel leuke inrichting . Voor kinderen helaas niets te doen .
9
Naam: Mieke Sluis
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In een woord GEWELDIG
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.