Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Unieke locatie aan het water
  • Authentiek Hollandse sfeer
  • Ideaal voor dagje Amsterdam
  • Veel bezienswaardigheden in de omgeving
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4727 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4727 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Netjes en handig
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
GEEN STOEL OF IETS OP DE SLAAPKAMER WAAR iK S AVONDS WATKLEREN KON LEGGEN.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
The staff we so very helpful with changes I needed to make. Also the room and bathroom were spectacular! The tub was long enough for us tall people ??.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Op zich een mooi park met mooi ogende huisjes en Volendam natuurlijk een mooi plekje in Nederland.Echter het huisje welke wij hadden was qua zitcomfort echt belabberd!Erg jammer want op zich was het een mooie beneden-woning met prachtig uitzicht.Helaas erg beknibbeld op de banken in de woonkamer,houten harde kleine bankjes wat voor, bijvoorbeeld onze moeder van 84,geen doen was hier enige tijd op te zitten.Zonde dat dan op zon mooi huisje zulke goedkope bankjes worden geplaatst.Daarnaast de mededeling dat de tegels bij het afstapje terras los liggen.Tevens de schoonmaak niet echt geweldig,veel spinnen die boven je hoofd hingen zowel in de douche, bad en toilet,deze zelf inclusief veel spinnerag nog weggehaald.
8
Naam: R.E. Burgers
Datum: 19 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een heerlijke week gehad. Echt genieten. Leuke plek en de huisjes zien er zo leuk uit! Heb wel nog een vraag hoe gaat het retourneren van de borg?
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij vonden de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed! Hebben prima geslapen. Zouden hier zeker naar terug gaan en aanraden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een 5 persoonshuisje maar met 1 bank kun je niet lekker relaxen op de bank. Er zou dus nog wel een bankje bij mogen.. verder hele mooie locatie. Lekker snel op de dam. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Hans van Loon
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Kamer was prima in orde. Bad was erg prettig. Het ontbijt was onder de maat. Erg lag erg weinig brood. Alleen senseo!!! Er was niet duidelijk wie aanspreekbaar was. Jammer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.