Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.4

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10482 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10482 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig en nieuw. Minpuntjes is dat het heel gehorig is tot diep in de nacht
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park niet te groot van op zet. Overzichtelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een erg leuk park met mooie, schone ruime huizen. Op loopafstand van het centrum van Volendam.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al met al een prettig verblijf gehad. Medewerkers waren erg vriendelijk. Elke ochtend werden we begroet door de vele eendjes. Leuk!
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Heerlijke dagen gehad ,ontbijt super geregeld en heerlijk en zeker heel lief personeel . 1 klein minpuntje waren de nieuwe handdoeken ,die pluizen en drogen niet zo heel lekker . Maar deze locatie zal ik zeker aanbevelen bij vrienden Heel veel succes en bedankt voor de goede service
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst bleek huis nog niet schoongemaakt te zijn waardoor we pas na 16.00 in konden. Hele week kwamen we spinnen tegen. Ook ontbrak teletekst op de tv waardoor voor doven bepaaldeprogrammas te volgen was
8
Naam: Walraven
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Zwembad
Was prima hotel, netjes en vriendelijk personeel. Zou met kleine kinderen niet snel terug gaan . Zonder kids wel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
Het verblijf was prima. De kamer was alleen wat stoffig. Met name achter en om het bed en in de badkamer lagen hele stofwolken. Verder prima.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ik mis in dit hotel een zitje Ineen algemene ruimte
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het was wel warm op se kamer ‘s nachts. Airco kan een oplossing Ijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk vakantie, makkelijk check in en check out. Schoonmaak goed! Gastvrijheid prima!
8
Naam: Elke van de Putte
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooie omgeving, ideaal om een uitstap naar Amsterdam te maken. Huisje oogt mooi en ruim, maar onderhoud en schoonmaak konden beter. Ontbijt aan huis was top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, heerlijke verse broodjes. Vaatwasser deed t niet goed (blokje loste niet op en daardoor vaat niet goed schoon) en diverse glazen waren stuk. Jammer, maar kan gemakkelijk verholpen worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park met zeer mooie huisjes. We hebben genoten vooral van het uitzicht op de jachthaven. Wel zijn de huisjes erg gehorig. Als er in het huisje boven je een pen valt dan hoor je dat al.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anneke Vollebregt
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ja gewoon goed
10
Naam: Siham Maatoug
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijn park en een super mooie ligging. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel faciliteiten in de buurt, je hoeft je geen dag te vervelen. Er is altijd iets te doen. Vriendelijke mensen!
9
Naam: Tineke Vermeulen
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super verblijf gehad! Top locatie met veel te doen in de omgeving. Park overzichtelijk en handig ingericht. Huisjes ruim en netjes. Veel speelvoorzieningen voor de kinderen.
8
Naam: Roman Bochnig
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Waren zeer verrast over uitstaling van het park. Erg mooi. Huisjes erg mooi. Maar helaas zijn de huisjes vooral aan de buitenzijde erg smerig. Binnen was prima, op vieze kitnaden en stof in de hoeken en op het balkon na. Dit soort stof dat in hoeken en plafonds hangt is niet van een paar dagen. Even puntjes op de i met de schoonmaakploeg en de buitenzijde aanpakken en het is een echte aanrader. Al met al wel te vreden hoor. Maar als je om een mening vraagt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het verblijf als prettig ervaren. Helaas wist ik niet van te voren dat het lopen naar het verblijf met de bagage wat ver zou zijn. Dan had ik mn bagage anders ingepakt. Ook de trap naar het verblijf vond ik wat minder. Maar ondanks dat hebben we genoten en het heerlijk gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Nathasja Leevenson
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten!
10
Naam: Martin Veldhuis
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
Hele mooie grote kamer met fijne badkamer. Goed schoongemaakt. Ik miste wel een gemakkelijk zitje buiten de hotelkamer. Ik ben altijd heel erg vroeg wakker en zit dan graag met een boekje buiten de kamer om mijn partner niet te storen
9
Naam: Jeroen
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het verblijf bij u was boven verwachting. Leuke ontvangst, schone kamer en een heerlijk ontbijt. Netjes verzorgd tijdens corona.
8
Naam: J Dokter
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.