Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Unieke locatie aan het water
  • Authentiek Hollandse sfeer
  • Ideaal voor dagje Amsterdam
  • Veel bezienswaardigheden in de omgeving
  • Gratis WiFi
8.2

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3837 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3837 reviews

9
Naam: Simone van Gils
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Angelique Kouwelaar
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Renaat Peeters
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi gelegen en zeer nostalgisch
8
Naam: Margret Kolthof
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellig hotel, mooie ligging en vriendelijk personeel maakte dat 2 dagen voelde als een korte vakantie.
10
Naam: I.M.E. Ingrid Korsten
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super park. Mooie ligging. Schone huisjes. Aanrader!
9
Naam: B. Havenaar
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Marlene Sonntag
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij komen steeds weer graag terug op Marinapark Volendam vanwege de mooie locatie aan de rand van Volendam, nabij de dijk, centraal gelegen, de comfortabele huisjes, voldoende parkeergelegenheid en prima service.
8
Naam: R. Bons
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een super vakantie gehad met name dat we verrast waren over de ligging van het park. Vooral ook de lieve mensen die werken in het vakantiepark (receptie, dikke duim!!!!) jammer dat we niet konden eten bij Pieternel, er was te weinig personeel...ze hadden Valentijnsdag verkeerd ingeschat. Wij wilden met 5 personen eten maar kon niet, mensen voor ons moesten ook lang wachten...druk druk druk vertelden ze en er waren maar 3 personeelsleden. Gemiste kans en het was 18.00 uur en konden ook geen boodschappen meer doen omdat de winkel op het park gesloten was. Er word geen rekening gehouden met vakanties Zuid- Midden- Noord. Dus weinig te doen en te weinig personeel maar nogmaals we hebben genoten .... Een aanrader voor een ieder!!! Dank voor de goede zorgen en liefdevolle hulp.
9
Naam: Eric Polfliet
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellig net en leuk
8
Naam: Lenie IJzenbrandt
Datum: 15 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Groot minpunt was dat het zwembad maar tot 17:00 uur open was. Als je dan om 16:30 uur aankomt voor 1 nacht en hoort dat het zeembad pas om 10:00 uur de volgende ochtend, het moment dat je weer uitgecheckt moet zijn, weer open gaat valt dat erg tegen. Zeker als de aanwezigheid van een zwembad een van de redenen is om voor dit hotel te kiezen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.