Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9138 beoordelingen

Bekijk 9138 reviews

7
Naam: P.M.A van Tetering
Datum: 20 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vloer toilet en badkamer, douchedeur waren vuil, gaven zwart af. Vuile pannen, bestek, serviesgoed en glazen, waarschijnlijk door niet goed werkende vaatwasser. Die deed het bij ons ook niet goed. Tuindeur kon niet op slot. Bezorgmaaltijden waren er niet terwijl er wel een restaurant was. Snackbar alleen in weekend. Op de lijst in het huisje stond dat er een menu met telefoonnr in het huisje klaar lag. Niet dus want bij navraag was die service er niet.
9
Naam: Maja Aarts
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje prachtig gerenoveerd, ligging perfect, rust op het park. Het was weer heerlijk.
8
Naam: Yolanda Vincenten
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel gezellig weekend gehad.,ondanks dat door de corona alles dicht was.
10
Naam: Lilian Bastiaans
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park, en lekker rustig, door de tijd van het jaar en de corona waarschijnlijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek, leuke opzet en sfeer. Bent zo in centrum Volendam.
9
Naam: Tanja Tukker
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind de vraag over gastvrijheid grappig, ik wou als grap een laag cijfer geven. Want wij hadden 3 x een nieuw pasje nodig om naar binnen te kunnen in ons huisje ?. En er werd snel gereageerd op een mankement aan de verwarming. Diegene die langs kwam wist alleen niet hoe ze het moest repareren, maar had wel het juiste gereedschap bij zich en mijn man is handig, dat scheelt ?
8
Naam: M van der Lugt-Hengeveld
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Kim Stoop
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad ondanks corona
9
Naam: Mieke Comello
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel goed het is een aanrader
9
Naam: Ria Grotendorst
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het als heel prettig ervaren,veel beter als 2 jaar terug. Komen zeer zeker terug en zullen het door vertellen aan vrienden
8
Naam: Johan van Tilburg
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijn huisje gehad waar het ons aan niets ontbrak. Ook de ligging van het park ten opzichte van Volendam was prettig te noemen. Lopend was het allemaal goed te bereiken. Een aanrader maar ook de andere parken waar wij geweest zijn waren altijd prettig.
10
Naam: Johanna van Baal
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles klopte. mooi park.Mooie ligging Knap gerenoveerd. Een aanrader. Jenny van Baal
9
Naam: Landbrecht Heij
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima woning met een prachtig uitzicht op de haven. We komen zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje voorzien van voldoende comfort. Receptiemedewerkers vriendelijke en hulpvaardig.. Vreemd dat er geen gordijn hangt voor voordeur: inkijk vooral als het licht aan is.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik miste alleen wat ophanghaakjes of een plankje in de badkamer voor je kleding op te hangen.
9
Naam: Adri
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De accomodaties zijn top! Ondanks dat alles gesloten is vanwege COVID, hebben we toch een relaxte vakantie gehad. Lekker gefietst en gewandeld in voor ons andere omgeving. We hadden geen kleine kinderen bij, voor hen was er niet veel te doen geweest.
9
Naam: Wim Michielsen
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon heerlijk
10
Naam: D Koops
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park, mooie ligging aan het strand en de Dijk , schone accommodatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig afgewerkt huisje en snelle hulp bij een probleem
9
Naam: Piet Jonkers
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig in deze corona tijd
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was super schoon, en ondanks Corona hebben we heerlijk genoten van het huisje en de prachtige omgeving, en is zeker voor herhaling vatbaar, ik ben heel blij dat mijn vrouw na 17 jaar geswitcht heeft naar Roompot. Groetjes en tot de volgende keer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, veel privacy.. heerlijke dagen gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige week gehad, veel gefietst en gewandeld. Jammer dat de leuke restaurants en winkels niet open waren. We komen zeker nog een keer terug als er geen beperkingen meer zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, helaas konden we niet gebruik maken van de faciliteiten. Comfortabel huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig verblijf en park en omgeving. We konden er alleen niet in met onze keycard. Gelukkig was er net een medewerker in de buurt bezig. Bleek de woning van binnen afgesloten te zijn. Verder alles geweldig
10
Naam: Gabriëlle Van Driel
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, huisje was erg schoon en netjes! Wat ik wel verwarrend vond was wat je met het pasje moest doen, in het parkboekje stond dat de sleutel bij de receptie ingeleverd moest worden en toen ik bij de receptie aankwam zeiden ze dat ik het gewoon kon weggooien dat vond ik een beetje gek. Ook vond ik dat de eindschoonmaak erg prijzig was gezien het schoonmaakwerk wat ik zelf nog heb gedaan en moest doen. De broodjes uit de supermarkt waren taai en veelste prijzig, wij zijn daarna elke dag naar de deen geweest in volendam. Verder is het een prachtig park en huisjes zien er heel leuk uit,
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona crisis en dat alles dicht was hebben wij het prima naar ons zin gehad.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.