Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8888 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8888 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
7
Naam: Dick Brinkman
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park en parkfaciliteiten zijn prima, over de schoonmaak van het huisje valt nog wel wat te zeggen. er zaten op diverse plekken door het huisje spinnenwebben, en vlekken van doodgeslagen muggen op de muur. Als de house-keeping meer tijd zou hebben om ook dit soort zaken weg te nemen had ik een 8 gegeven. Als buitenstaander zou ik zeggen; geef de house- keeping meer tijd per huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ivm corona geen faciliteiten. Geen snackbar, terwijl dit wel op website stond. We hadden er snel 1 in t dorp gevonden, maar jammer dat de info niet duidelijk is. Park was netjes, ruime huisjes....primaadres voor uitstapjes in noordholland
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis is prachtig. We zaten in 326A. Toch hebben we enkele opmerkingen: 1. Voor rolstoelgebruikers ontbreekt er een spiegel in de buurt van de badkamer 2. We vinden de inrichting sfeerloos - geen schilderij - niets - alleen spiegels zonder kleur 3. In de badkamer is geen ruimte voor je spullen - zeker niet als je met 4 personen zou zijn. - alleen een stoel 4. Op de slaapkamers zijn geen plankjes om iets op te zetten of een stoel voor je kleding 5. Er zijn ook maar 2 haken voor handdoeken in de badkamer- terwijl het een 4 persoonshuisje is 6. In de keuken zijn er ook geen haken voor de keukendoeken 7. Ik miste een föhn
7
Naam: Yvon Weijgertse
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij zaten in huisje 336, er lag een stopcontact kapot op de grond (is na onze melding wel direct gemaakt maar dit had de schoonmaak ook al kunnen constateren en laten maken) de vaat kwam nog vies uit de vaatwasser (die ook verroest was van binnen), in een van de badkamers zat de douchestang los (gemeld), het water liep niet weg uit de douche, het hekje buiten zat met tyrips vast. Het huisje was echt leuk en ook lekker groot en de ligging was geweldig maar het heeft nog wel wat onderhoud nodig om echt waar voor je geld te krijgen
8
Naam: M Benschop
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het verblijf was helemaal top niks om op aan te merken.. Maar als je zondag avond lekkage ben je niet blij.. Uiteraad netjes gemeld en Wel
7
Naam: Hugo Preuss
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat je niet goed te woord wordt gestaan door de medewerkster als je belt. Ze verwijst alleen naar verzekering en ze was erg stug in haar uitleg. Zoals gezegd denk ik niet meer dat we bij roompot boeken.
9
Naam: Huub Heres
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen graag terug op Marinapark Volendam. Zouden daar zelfs kunnen wonen zo prettig vonden wij het daar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Qua sfeer mooi park, perfecte ligging aan t water, de haven en dichtbij centrum Voelendam. Be ieuwd hoe dit in de zomer zal zijn
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top accomodatie op een super locatie
3
Naam: Mulder Mulder
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Achterstallig onderhoud ( geen warme douche,deurkrukken die loslaten( Huisje was vies, zelf moeten schoonmaken bij weggaan maar weer schoongemaakt Hondenpoep in poepzakjes op het terras aangetroffen. Stonk naar kattenpies in de woonkamer Bevreemd me trouwens, wij nemen geen huisdieren mee maar komen wel in een vervuild huisje waar wel dieren waren. Erg jammer, staan genoeg huisjes op het park.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat de schoonmaak en staat van uw gehuurde accommodatie op Marinapark Volendam niet geheel naar wens was. Graag bieden wij u onze excuses aan. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook tijdig een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er direct een oplossing aangeboden kan worden. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag, zodat dergelijke situaties voorkomen kunnen worden. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooihuisje, goed ligging
9
Naam: Resi Verhagen-Burgers
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad, dat kwam o.a. door de ligging van het vakantieverblijf als door de indeling van het vakantieverblijf. Enige minpunt is, dat de vaatwasser de vaat niet schoon wast
9
Naam: Isamy Hamelink
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben leuk gehad ondanks de maatregelen dood de COVID 19 .
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi uitzicht op de haven. helaas overal spinrag en ongedierte wat niet weggehaald was aan plafon maar ook onderaan de verwarming en achter de deuren. en heel veel stof onder de bedden.
8
Naam: SSvA
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op toplocatie een prima huisje. De eindschoonmaak kost een exorbitant hoog bedrag, terwijl ik een aantal messen en vorken direct bij aankomst in de vaatwasser heb gezet. Bovendien zat er in meerdere kamers spinnenweb aan de muren.
9
Naam: Stoker
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We willen nogmaals Bennie van de Watersport winkel bedanken voor zijn tijd en service.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Arline van Arkelen
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon fijne vakantie gehad, geen gezeur, geen onverwachte dingen. Het was goed
9
Naam: Hans Schavemaker
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het enorm naar ons zin gehad Ook heerlijk met een afwas machine Zoals ik eerder zij een stopcontact bij de hoge tafel zou welkom zijn en beter schoonmaken Vriendelijk personeel met veel geduld
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een zeer aangenaam huisje en een mooie omgeving. Wat we erg jammer vonden dat er slecht gecommuniceerd werd. Telefonisch krijg je zo goed als geen contact en via messengere en WhatsApp duurt het veel te lang. Dit vonden we erg onpersoonlijk overkomen.
4
Naam: Mulder
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De leefruimte van het huisje is niet gebaseerd op 6 personen. Wij zaten in nr. 209. Op de bank, die trouwens geen zitgenot had, konden 3 personen zitten. De anderen waren genoodzaakt om een eetkamerstoel te nemen. ( geen zitcomfort dus). De kamer/keuken is veel te klein en dus niet geschikt om hier 6 personen te plaatsen. Het interieur is sterk verouderd. De televisie in de kamer had geen gebruiksaanwijzing en het geluid kon niet harder of zachte, was zeer storend was. De trap was erg beschadigd en de loper uitgesproken vies. Er hingen spinnenwebben aan de zolder in de slaapkamers boven. De douche gaf wisselend warm en koud water. Kortom, er waren veel tekortkomingen t.a.v. het huisje. We hadden slechtweer, daar is niets aan te doen. Het is dan zeer jammer dat we in het huisje ook geen comfort aantroffen. Ik zal Roompot/Marinapark daarom ook niet aanbevelen bij vrienden en familie.
Uw vakantie op Marinapark Volendam is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen immers graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wel zal er aan de door u genoemde opmerkingen aandacht worden besteed, zodat tevens de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima ligging, schoon park, hele nette en ruime verblijven. De wifi in het huisje was niet geweldig.
10
Naam: Gert Holsbrink
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super, onze zoon zei, lijkt wel of we een maand zijn weg geweest
8
Naam: Dennis Schunselaar
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was prima. De ligging is super! Het is wel een heel klein park. Voor de kinderen zeer weinig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een leuk park, mooie huisjes en leuk aan het haventje gelegen. Fijn dat je het dorp in kan lopen. Het geeft daardoor een heel ander gevoel dan de standaard parken met huisjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, goede ligging, mooie en ruime huisjes. Tot een volgende keer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was gezellig
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.