Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25246 beoordelingen

Bekijk 25246 reviews

8
Naam: Gerry Huskens
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona heb ik met mijn twee kleinkinderen heerlijk genoten van de prachtig natuur. Op het park en eromheen. We hadden ook geluk met een beetje sneeuw. En we zijn koos tegen gekomen op zijn route door het park. Nam de tijd voor een high five.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, in mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedden graag hoger. Prettiger bij instappen en zeker bij het opmaken. Verder zijn wij zeer tevreden over ons verblijf.
9
Naam: J. van Garderen
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net zoals de vorige dertien keren hebben wij weer genoten van Klein Vink en de omgeving. Tot de volgende keer maar weer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, ruim opgezet park. In een prachtige omgeving!
8
Naam: Frits Van den Brink
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben ondanks dat alle faciliteiten gesloten waren door David-19 van Een heerlijke vakantie week genoten. Huis nr: 138 Komen zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was prima maar ja in carona tijd is alles anders.
9
Naam: Joop Wind
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed, we zijn de laatste maanden elke keer een week of een midweek bij verschillende parken geweest
7
Naam: H Busscher
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anne Van den Brink
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten! Heerlijk rustig, veel natuur. Huisje is precies zoals op de foto’s . Enige nadeel was het vinden van het huisje, Darwinvink stond er niet opgeschreven en dan is het flink zoeken, ook voor diegene die een maaltijd bij ons moest bezorgen heeft suf rondgereden?.
8
Naam: F.
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles OK.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een uitstekend park met alle voorzieningen die je kunt bedenken Een aanrader voor iedereen Vriendelijke groet Familie Krispijn
9
Naam: C.A. Lootsma
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk een midweekse vakantie gehad in een prachtige omgeving. Verder hebben we nergens gebruik van kunnen maken maar we hebben ons heerlijk vermaakt. Bedankt voor de mini vakantie ondanks de beperkingen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging nabjj prachtige natuur. Prima huisjes.
8
Naam: J.R. Jansen
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goede prijs kwaliteits verhouding. Heerlijke douche en prima bedden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
als fijn ervaren vooral het park en omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging in de natuur voor wandelingen en fietstochten op de mountainbike.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is moeilijk omdat alles dicht was vanwege corona.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn dik tevreden met ons verblijf op uw park . Vooral de vrijheid en ongedwongen sfeer zijn voor ons super belangrijk .
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zaten lekker vrij. Uitzicht op water en bomen. Heel complete inventaris en goed schoon. Prettig verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park. Mooie huisjes. En een traditionele sauna. Dat was super.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en overzichtelijk park
8
Naam: Anouk
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons heerlijk vermaakt ondanks de coronaregels. We hadden het park speciaal geboekt voor de omgeving en thermaal bad. Helaas kon dit niet doorgaan maar het huisje was fijn en de omgeving mooi. Misten alleen een oventje in ons huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona maatregelen maximaal kunnen genieten van dit verblijf, helemaal conform de regels van het RIVM. Buitengewoon super geregeld allemaal!
8
Naam: Cindy Jacobs
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad. Huisjes wat gedateerd maar schoon en dat vinden wij het belangrijkst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Tetyana Lisichkina
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omgeving is geweldig!
3
Naam: T Leenderts
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het geboekte huisje was vies en kapot. Het huisje was zo te zien in geen jaren onderhouden. Alles was kapot en vreselijk vies. Vaatwasser kapot, verwarming of te heet of te koud (thermostaat werkte niet), deur douche sloot niet, stoelen kapot, tafels kapot, vloeren kapot, keukengerei onder de maat enz enz. De receptie medewerkster vond onze klacht niet terecht omdat we slechts 79,00 voor een midweek hadden betaald hadden we dit kunnen verwachten. Een bijzonere reactie. De derde dag van ons verblijf stonden we op het punt maar naar huis te gaan, we waren het helemaal zat dit vieze kapotte huis. Uiteindelijk heeft een zeer vriendelijke service monteur ervoor gezorgd dat we naar een beter (alles heel en werkend) en schoon huisje konden verhuizen en hebben we onze vakantie afgemaakt. Kortom een aanbieding van Roompot is niet wat het lijkt, pas op dus.
Uw vakantie op Klein Vink is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen immers graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Goed om te lezen dat u uw klachten ter plaatse kenbaar heeft gemaakt en u uiteindelijk uw verblijf heeft voortgezet in een andere accommodatie. Wij zullen uw opmerkingen omtrent de staat van de gehuurde accommodatie en het receptiepersoneel in ieder geval kenbaar maken aan het parkmanagement, zodat hier (extra) aandacht aan besteed kan worden en vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.