Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12934 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 12934 reviews

9
Naam: A. van Dijk
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het betreft hier een beoordeling voor het mini hamam arrangement van Badhotel Arcen. Wij zijn niet op het park geweest.
8
Naam: J Pieters
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het eten in het restaurant was van 2personen koud is nog wel opgewarmd maar het personeel er kon nog geen sorry of zou nog wel naar het termen Bad gaan maar er niet meer eten
10
Naam: A Vissers
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bereidheid om de kosten van ons verblijf ter plekke te betalen. Wij internetbankieren niet. Bij de bank overschrijving hadden we een fout gemaakt. Hierdoor konden we niet binnen de door Roompot gestelde termijn betalen. Gelukkig deden ze bij de parkreceptie niet moeilijk en konden wij ter plekke contant betalen.
7
Naam: M Akerboom
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje was niet netjes achtergelaten
8
Naam: Jan Sijmons
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Aa Potters
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Jaco Lucas
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Helene van der Have
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Thermaalbad kan veel beter onderhouden worden, hygiëne laat te wensen over! Dot haar van zaterdag lag er zondag nog!! Jammer dat het steeds meer een kinderbad gaat worden, dit gaat ten koste van het welness imago!!!!! Veel mensen ergeren zich hieraan!
8
Naam: Hans Sedeyn
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor het bezoeken van het thermaalbad is het hotel ideaal. Ook het restaurant is OK. Wij verblijven regelmatig in het hotel en zien een positieve evolutie in het restaurant en het ontbijt in het algemeen. Doe zo voort...
9
Naam: Arie Sprang
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer goed
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.