Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14960 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 14960 reviews

8
Naam: Miny Scherphof
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi sfeervol park, door de geschakelde woningen krijg je een vrij gevoel. Uitzicht vanuit de bungalow op het park en het meer is erg mooi. Ik ben alleen in het thermaalbad geweest heel plezierig, lekker warm en al die watermassages WATERGYMNASTIEK OOK LEUK. Mensen aan de receptie vriendelijk en hulpvaardig.
8
Naam: D de Jong
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De ligging is geweldig. Het huisje had nogal wat mankementjes. Er was onderhoud in de nacht van 14 op 15 nov. Er was s,nachts tussen 4 en 6 uur geen licht. Op zich geen ramp maar ik heb MS en moet s,nachts vaak naar het toilet Dus dat was even lastig. Maar verder hebben we waanzinnig genoten en komen beslist nog eens terug.
8
Naam: Roelien Meijer
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Compleet park
9
Naam: Ria Pereboom - De Jonge
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heerlijk ontspannen week gehad. Hier waren we aan toe. Prachtige villa, heerlijke thermaalbaden, prachtig weer. Zeker voor herhaling vatbaar.!!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk en altijd voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Joop Wind
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park en vriendelijke receptie personeel
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
voor het eerst in het hotel gelogeerd en zeer tevreden maar had graag ook eens alleen geweest maar dan betaal ik alles dubbel voor 2 en dat is niet fijn
7
Naam: Jan de Wit
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gewoon weer genoten, en heerlijk gefietst. Lekker in het thermaalbad geweest, mooi weer gehad dus alles heerlijk.
8
Naam: Janneke Krechting
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij vonden het wel jammer dat er aangegeven stond dat elke slaapkamer een tv had en dat niet zo was. De openingstijden van het zwembad en supermarkt had wat ons betreft wel wat meer gemogen. De animatie voor de kinderen hebben we wel echt gemist. Er was geen koos konijn bij t afscheid nemen. En verder niets georganiseerd voor de kinderen
8
Naam: G. Beukhof
Datum: 16 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.