Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13373 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 13373 reviews

9
Naam: Frank van Sluijs
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Tweede keer hotel. Derde volgt!
9
Naam: Petra Borst
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben heel erg van ons verblijf genoten; mooi park, heerlijk thermaal bad en schitterende omgeving.
8
Naam: Saskia van Zijderveld
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heerlijk park om lekker tot rust te komen. Midden in de natuur
9
Naam: Gertie Hegeman
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Veel plezier, enorm genoten, heerlijk huisje, jammer van de mieren, mooi strandje. Kids enorm genoten
8
Naam: M Reitsma
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima vermaakt, maar het interieur van het huisje is onder de maat voor luxe villas! Verder was alles in orde. Wel vonden wij het een enorm verschil tussen het oude park en de residence. Maar daar betaal je ook wel naar.
9
Naam: Suzanne Nijhof
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een heerlijke vakantie. Alleen hadden we bedden waar we niet lekker lagen en echt met rugpijn wakker werden. En de douchevloer was ondanks de douchegordijn drijfnat. Maar verder was het een prima ?? huisje en voor de kinders een geweldig park waar ze zich enorm konden uitleven.
8
Naam: M. Teunissen
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, mooi huisje. Alleen heel veel mieren in het huisje. Supermarkt te duur, wel een prima service.
8
Naam: Lucia Van Batenburg
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
fijn park met veel faciliteiten zeker als je met kinderen komt.Wij stonden op J8 waardoor we wat meer privacy hadden dan anderen
10
Naam: J. Gloudemans
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden n mindervalidewoning T is dan jammer als je een aangepaste bungalow hebt dat als je in de rolstoel zit niet in de spiegel kunt kijken En jammer dat t 900 meter van de winkel ligt is toch een heel eind wandelen
9
Naam: Frans van Wissen
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn park, mooie appartementen in residence. Er ontbreekt alleen een haarfohn in de accommodatie. Verder fijn verblijf en voor herhaling vatbaar
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.