Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hotel Duitsland Eifel

Hotel Duitsland Eifel

Hotel Duitsland Eifel

Op zoek naar een betaalbaar en vooral comfortabel verblijf in het populaire vakantiegebied de Eifel? Roompot heeft diverse hotels in Eifel Duitsland, in de deelstaten Rijnland-Pfalz en Noord Rijn-Westfalen, die de actieve vakantieganger voldoende mogelijkheden biedt om de vakantie actief en recreatief door te brengen. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen in een hotel Duitsland Eifel van Roompot.

Hotels in Eifel Duitsland

Toe aan een actieve vakantie met uw partner? Erop uit met het gezin voor een sportieve vakantie? Boek dan een hotel Duitsland Eifel bij Roompot. Wandelen, fietsen, skiën, het zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden die de natuurlijke omgeving van de Eifel de vakantieganger bieden. Uiteenlopende toeristische trekpleisters die in de nabijheid van de recreatieoorden te vinden zijn, bieden u tal van mogelijkheden om uw vakantie te complementeren. Terug op het vakantiepark kunt u ontspannen bijkomen en genieten van de weldadige rust en luxe in uw hotelkamer. Ingericht volgens de hoogste standaarden, voorzien van een comfortabel bed, een sfeervolle badkamer en diverse andere faciliteiten vindt u alles wat nodig is voor een ontspannen vakantieverblijf. Om uw verblijf nog aangenamer te maken, biedt Roompot u de mogelijkheid om gebruik te maken van uiteenlopende arrangementen, waarbij uw welzijn en ontspanning voorop staan. Daarnaast mogen hotelgasten gebruik maken van alle faciliteiten die op het vakantiepark te vinden zijn. Dit is afhankelijk van het gekozen vakantiepark en kan variëren van een speelplaats voor de kinderen tot een (tropisch) zwembad en diverse andere voorzieningen. Zowel de parken als hotels zijn kindvriendelijk en uitermate geschikt voor het boeken van een gezinsvakantie. Maar ook eenpersoons- en tweepersoonskamers waarbij volledige rust en privacy gegarandeerd worden, zijn beschikbaar.

De Eifel

De Eifel

Een uitgestrekt gebied dat bergachtig en vanuit Nederland en België makkelijk bereikbaar is, is de Eifel. Terwijl het gebied zich voor het grootste deel uitstrekt over Duitsland is een klein deel van de streek in het naburige België te vinden. De Eifel heeft een gevarieerd landschap met bossen, heuvels en rivieren waarin naar hartenlust gewandeld, gefietst of aan wildwatervaren gedaan kan worden. In de winter leent het gebied zich om te skiën, te langlaufen en te sleeën. Wie meer van de omgeving wil zien, kan er met de auto vanuit een van de hotels in Eifel Duitsland op uit trekken om van de pittoreske valleien te genieten. Veel van de steden in deze streek hebben typische historische gebouwen, die de bezoekers meenemen naar lang vervlogen tijden. Talrijke kloosters, kerken, kastelen en sloten maken het geheel compleet. Voor degenen die vanuit hun hotel Duitsland Eifel liever iets anders willen doen, kunnen diverse musea bezoeken.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.