Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

In Tirol een camping boeken bij Roompot

In Tirol een camping boeken bij Roompot

In Tirol een camping boeken bij Roompot

Tirol is een prachtige plek voor een kampeervakantie. U bent er onder andere omgeven door een schitterende natuur: denkt u bijvoorbeeld aan de mooie en grote bergen, maar ook aan de alpenweiden met hun prachtige gele bloemen. In Tirol een camping boeken doet u natuurlijk bij Roompot en u kunt bij ons vertrouwen op een gevarieerd aanbod campings in Tirol. Op de camping in Tirol zult u zich geen moment vervelen. De omgeving leent zich namelijk uitstekend voor zowel een ontspannen als actieve vakantie. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken in de bergen, maar ook een actieve tocht met de mountainbike is prima te ondernemen in Tirol en omgeving. Boekt u daarom een mooie kampeervakantie in Tirol met uw vrienden of gezin en geniet met volle teugen van de campings in Oostenrijk in Tirol.

Op de camping in Tirol

Wanneer u in Tirol een camping boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van een mooie accommodatie. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor een stacaravan in Tirol. Kamperen in Tirol wordt daarmee extra leuk, want enerzijds heeft u niet de ongemakken van het kamperen zoals bijvoorbeeld het opzetten of lekken van uw tent; anderzijds staat u wel heel dicht bij de natuur. U kunt bijvoorbeeld elke morgen heerlijk ontbijten in de zon met elkaar. Dichterbij de natuur kan het bijna niet! Maar ook een frisse duik in het zwembad is een prima begin van de dag. Laat u daarom verrassen door de mogelijkheden van het kamperen bij Roompot en boek vandaag nog een mooie camping. U zult er zeker geen spijt van krijgen, maar er ook later nog met veel plezier op terugkijken.

Ontdek Tirol

Ontdek Tirol

Een camping in Tirol daagt u uit om de omgeving te ontdekken. Tirol heeft namelijk ontzettend veel moois voor u in petto en er zal zich geen moment voordoen dat u zich zal vervelen. Indien u de kans krijgt, moet u natuurlijk eventjes op de ski's hebben gestaan. Een vakantie in Tirol gaat namelijk altijd gepaard met sneeuw. Vindt u skiën een te grote uitdaging, dan kunt u zich natuurlijk ook met de stoeltjeslift naar boven laten brengen en daar genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. Ook de verschillende natuurparken in de regio van Tirol zijn een bezoek zeker waard. Dit kan bijvoorbeeld bij Natuurpark Hohe Tauern in Pitztal en Wildpark Wildbichl. Daarmee is er voldoende te ondernemen in Tirol. In Tirol een camping boeken bij Roompot is daarom zeker de moeite waard en een ervaring om nooit te vergeten.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.