Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

In Salzburg een camping boeken bij Roompot

In Salzburg een camping boeken bij Roompot

In Salzburg een camping boeken bij Roompot

Bij Oostenrijk denkt u misschien niet direct aan kamperen. Toch zijn er in Oostenrijk diverse mogelijkheden om comfortabel te kunnen kamperen. Dat hoeft niet direct in een tent, want er zijn nog veel meer mogelijkheden om ontspannen te kunnen kamperen tijdens een vakantie. Zo kunt u bij Roompot in Salzburg een camping boeken. Een camping in Salzburg is niet alleen gelegen in een mooie omgeving, ook de accommodaties zelf zijn van een uitstekende kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse chalets in Salzburg. Een chalet in Salzburg is een prima plek om te verblijven met een aantal vrienden of uw gezin. Wanneer u een vakantie wenst waarin u dicht bij de natuur staat, dan is in Salzburg een chalet huren bij Roompot zeker aan te raden.

Op de camping in Salzburg

Wanneer u een van de campings in Salzburg boekt bij Roompot, dan kunt u gaan genieten van een welverdiende vakantie. Want in Salzburg een camping boeken bij Roompot geeft u de garantie dat alles tot in de puntjes geregeld is. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de accommodatie waar u verblijft. Uiteraard kunt u met uw vragen altijd terecht bij de receptie op de camping; onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder. De camping zelf is ook voorzien van de nodige faciliteiten om er een mooie en ontspannen vakantie van te maken. Zo kunt u rustig een aantal baantjes trekken in het zwembad op de camping of een zandkasteel met uw kleine kinderen bouwen in de zandbak. Daarnaast kunnen uw kinderen ook nog eens een animatieprogramma volgen. Ze zullen zich in elk geval geen moment vervelen!

Vier een veelzijdige vakantie in Salzburg

Vier een veelzijdige vakantie in Salzburg

Boekt u een camping in Salzburg bij Roompot, dan is het natuurlijk de moeite waard om de omgeving te ontdekken. Er is voldoende te ondernemen in dit stukje van Oostenrijk. Voor een mooi stukje geschiedenis van Oostenrijk kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Slot Mirabel. Vooral de tuin met een indrukwekkende verzameling beelden maakt het tot een aantrekkelijke bezienswaardigheid. Blijft u graag in de buurt van het centrum? Dan kunt u een bezoek brengen aan de Oude Markt. Al sinds de 13e eeuw is de Grote Markt het commerciële centrum van Salzburg en u vindt er prachtige en statige huizen. Natuurlijk mag ook een mooie wandeling in de omgeving van Salzburg niet ontbreken tijdens uw vakantie in Salzburg. Er zijn diverse routes waar u uit kunt kiezen voor een wandeling. Boek daarom in Salzburg een camping bij Roompot en geniet van een mooie vakantie.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.