Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping Veluwe, voordelig een heerlijke vakantie in het bos!

Vakantie midden in de natuur: camping op de Veluwe

Vakantie midden in de natuur: camping op de Veluwe

Een camping Veluwe is een goede plaats om te ontspannen. Wat dacht u van een verblijf in een chalet Veluwe of stacaravan Veluwe? Op de campings van Roompot zijn deze opties beide aanwezig. Wanneer u niet al te veel geld wilt uitgeven voor een vakantie op de Veluwe, dan is een chalet of stacaravan een goede keus. Het zijn prettig geprijsde accommodaties die zich uitstekend lenen voor een relaxte vakantie, niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Roompot beschikt over diverse campings Veluwe. Er zit ongetwijfeld eentje tussen die precies bij uw vakantiewensen past. De omvang van uw reisgezelschap maakt overigens niet uit. Of u nu alleen met uw partner bent, met uw gezin, met de hele familie of met een grote groep vrienden, bij Roompot is altijd geschikte accommodatie beschikbaar. Op de website van Roompot krijgt u alvast een indruk.

Campings Veluwe midden in het bos

Wanneer u bij Roompot een vakantie boekt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw chalet of stacaravan reserveert tot het moment waarop u de deur achter u dicht trekt, kunt u ervan op aan dat Roompot er alles aan doet om u een perfecte vakantie te bezorgen. Onze stacaravans Veluwe en chalets Veluwe zijn een uitstekende uitvalsbasis voor diverse activiteiten, op de camping maar ook daarbuiten. De camping Veluwe ligt vrijwel altijd in het bos, zodat u vanuit uw vakantieverblijf prachtige boswandelingen kunt maken. Het is zeker de moeite waard om één ochtend vroeg op te staan: bij zonsopgang komen wilde zwijnen en herten op bepaalde plekken bijeen, en het is een bijzondere ervaring om dit te zien.

Boek uw vakantie bij Roompot

Boek uw vakantie bij Roompot

Roompot heeft de beste chalets en stacaravans voor u geselecteerd, zodat u zorgeloos en ontspannen van uw vakantie kunt genieten. Een verblijf op de Veluwe is overigens niet alleen leuk voor volwassenen; ook kinderen vermaken zich er prima. Op de parken van Roompot zijn veel activiteiten en speelfaciliteiten en uiteraard zijn er talloze kindvriendelijke uitstapjes mogelijk. Wat dacht u van een bezoek aan Burgers Zoo in Arnhem of een dag in speeltuin Koningin Juliana Toren in Apeldoorn? Vanaf uw camping Veluwe bent u er zo. Ga gauw naar de website van Roompot en laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod van campings Veluwe. Hebt u een camping naar uw wens gevonden, dan kunt u deze snel en eenvoudig online boeken. Komt u er niet uit of hebt u vragen? De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag bij het zoeken of boeken.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.