Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Rustig familiepark
  • Strand op 1 kilometer afstand
  • Gelegen in de duinen
  • In de buurt van Alkmaar, Amsterdam en Enkhuizen
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4854 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4854 reviews

10
Naam: Anonymous
Datum: 16 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
9
Naam: Anonymous
Datum: 3 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Our holiday experience was very good indeed but we would request that emails to people who have booked from England receive a response in English. We do not speak Dutch and we had to ask our daughter in law to translate several communications. Visitors from England would expect a toaster in the accommodation. It would be nice to have an oven.
8
Naam: Jeroen Bijpost
Datum: 22 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het entertainment team deed hun best, maar het enthousiasme ontbrak. Nog een tip wellicht: tomatensoep voor kinderdagen niet vol gooien met uien en andere groente, gewoon tomaten soep met crème. Hebben jullie ook de mogelijkheid om korting te geven als je meerdere keren het park bezoek? We zijn nu voor 5e of 6e keer geweest en voor vaste bezoeker is dit misschien een leuke suggestie
7
Naam: P.G.M. Koomen
Datum: 5 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje 121. Toen wij kwamen was er geen warm water. Er werd ons verteld om op reset te drukken maar er was geen druk op de geiser. We kregen ´s avonds een monteur die dacht dat het hem niet zou lukken maar om 11 uur ´s avonds 8 uur na onze aankomst na een autorit van 1000 km kregen we dan eindelijk warm water. Er was een lichte lekkage voor de keukenkastjes. Misschien had dit te maken met de kraan die los zat. Maar we hadden geen zin om tijdens de vakantie hier allemaal tijd aan te besteden, weer een loodgieter in huis e.d. De wanden in de zitkamer en slaapkamer zagen er viezig uit en was hier en daar beschadigd. Er was iets raars met de koffiepot zodat je niet goed koffie kon schenken en je koffie morste. De parasol was kapot. Er was ons een huisje met parkeringsplaats beloofd maar we moesten maar iets beneden zien te vinden en we moesten een eind lopen. Er waren geen karretjes beschikbaar toen we onze spullen vanuit het huisje naar de auto moesten brengen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en de locatie prima.
9
Naam: John Francis Tagg
Datum: 1 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
9
Naam: Peter Harrison
Datum: 11 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Enjoyed our stay would come back again. Thank you
9
Naam: Bastiaan Van Os
Datum: 1 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: John Macpherson
Datum: 25 juli 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Karla Jirýÿkovýÿ
Datum: 21 juli 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Rinus Onkenhout
Datum: 12 juli 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.