Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Rustig park, vlak bij het strand
  • Unieke ligging in een natuurgebied
  • In de buurt van Alkmaar, Amsterdam en Enkhuizen
  • Gratis WiFi
8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4690 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4690 reviews

9
Naam: C de Wolde
Datum: 23 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
schoonpark maar ingang naar het park is voor verbetering en niet hopen twee caravans kruisen ver hadden veel plezier in dit park
8
Naam: H.J Meijer-Sijtsma
Datum: 23 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De huisjes zijn leuk opgeknapt met mooi fotobehang en nieuwe vloer en nieuw meubilair.nu de bedden nog want die liggen waardeloos.
8
Naam: Christian Scholing
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Jacob de Jonge
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst de 15 -1-2018, en de avond een grote waterplas bij de ingang van de receptie met natte voeten en schoenen moesten wij naar binnen , echt geen reclame , het personeel klaagt al een paar jaar van de overlast als het hard geregend heeft, DOE ER WAT AAN ,zodat de vakantiegangers met plezier naar binnen kunnen gaan Grt, Jali
9
Naam: Hans Buijs
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voornamelijk gebruikt voor overnachting ivm werk in de buurt. Prima accomodatie, rustige ligging. Autovrije ligging is een plus.
8
Naam: B Van der Heide
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zaten in Chalet 173. De keycards werkten niet. We kregen van de dame achter de receptie een sleutel. Er zou iemand langs komen , zodat we de keycards kunnen gebruiken. Nooit iemand gezien. Maar we hebben ons prima kunnen redden met de sleutel. Toch moet je de card bij je dragen, om de hefboom te bedienen. Wat erg irritant was, was de cv ketel die een erge bromtoon veroorzaakt. Gelukkig snachts de verwarming uit... maar zodra je verwarming of warm water gebruikt, begint hij te brommen.
7
Naam: Joop Brink
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We komen hier graag maar moet concessie doen t.a.v het verblijf...oke op het eerste oog is het schoon maar blinkend schoon is het niet .Terwijl de punten die bij de eindschoonmaak worden vermeld enorm zijn.Dan het appartement is verouderd mn. de douche en het toilet voor ons is het nog te doen maar een bad om in te douchen is not done voor ouderen evenals het oude lage toilet...raam in slaapkamer vergrendeling en uitzethandels zijn defect...verder een klein detail...uitzicht is mooi...zeezicht maar wordt vanaf de bank belemmerd door de tv....mooier zou zijn om de kast +tv tegen de buitenmuur te plaatsen en de bank door te draaien..vanaf elke plek dan een mooi uitzicht....het betrof hier appartement G3.
8
Naam: A. Schipper
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Aanbevelen
voor de 3e jaar op rij prima uitval basis voor wedstrijd in januari, wij wonen in hier 10 km vandaan daarom gaan zij zomers altijd op de fiets naar Egmond en weet daarom niet veel over de rest van het park.
7
Naam: C. Sjoers
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Kan aan de vragen niet meedoen want alles was dicht maar de bungalow was prachtig. Verhuur van partikulieren.
9
Naam: Heinz Altepping
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben zo als altijd genoten van uw park, nadeel is de zeer kleine lage wc en voor ons waren de bedden te zacht maar dat is persoonlijk.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.