Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8127 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 8127 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beter en sneller afhandelen van de klacht!
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalet is heerlijk ruim en prettig meubilair
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig
9
Naam: Miranda de De Leeuw
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, huisje (222) kan misschien iets vernieuwd worden, muren zijn niet zo best meer, en de vaatwasser deed het niet zo heel goed. De tv deed het niet en werd snel opgelost door aardige medewerker. Ook receptie erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben ook gebruik gemaakt van het bezorgen van eten vanuit het restaurant; het smaakte allemaal fantastisch! Een aanrader dus. We hebben genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi huisje
9
Naam: Denise Schellinger
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er geld wordt gevraagd voor trampo helemaal nu animatie heel summier is. Voor de rest prima verblijf!
9
Naam: Matthijs Jansen
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie. Voldoende faciliteiten. Staat van onderhoud. Vriendelijkheid personeel
9
Naam: D Roode
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ligging, maar de accomedatie is wel gedateerd, wel goed schoon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een 4 persoons chalet. Deze was ruimer dan wij hadden verwacht. De bedden waren prima. De tv had een slechte ontvangst en binnen 1 uur nadat wij dit gemeld hadden werd dit verholpen. Prima service
8
Naam: Shantie Vroegh
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een leuk weekendje in een mooie omgeving. Badkamer in ons chalet stonk heel erg naar een soort urinelucht. We hebben het raampje in de douche steeds open gehad. Bedden waren goed. Afwasmachine deed het iets minder, niet alles werd schoon. We merkten dat al bij het pakken van schone servies uit de kast. Wat je ging gebruiken moest je eerst spoelen.
8
Naam: Elly Scherpenkate
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging , vlak aan zee en heerlijk rustig , maar dat zal ook met de tijd van het jaar te maken hebben . Wij komen vast een keer terug
7
Naam: Klever
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
bij introductie al uitgebreid toegelicht.
8
Naam: Nel Ennik
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn dicht bij zee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed schoon gemaakt huisje. De rust op het park is fijn. Thermostaatkraan zou geen overbodige luxe zijn, en het warme water is snel op. Ik miste een citruspers.
7
Naam: Guus Sluijsmans
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Centraal gelegen voor uitstapjes te voet, fiets en auto,
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij gingen voor de ligging van het park en dat was prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect ???
9
Naam: Els Hoogendorp
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk, al de 3e keer dat we hier komen en zeker niet de laatste keer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend uitwaaien zonder aan corona te denken...
9
Naam: Anoniem richard
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedankt voor het fijne verblijf
8
Naam: Mac Steenaart
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voldeed aan de verwachtingen in deze coronatijd.
8
Naam: Heidi Steggerda
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijn dat het park ook in de winter open is. Goede campervoorzieningen. Schoon sanitair.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst een heerlijke fles wijn van Caroline afdeling gastenservice,echt super lief en een heel leuk contact met haar gehad.Dankjewel Caroline x. Het was een leuke week met mijn 3 kleinkindjes,ze hebben naast het huiswerk,genoten van er even lekker tussenuit. Helaas hebben we van maandag tot woensdag gedoe gehad met de toilet .Maandag spoelde hij niet goed door,,dinsdag ging het redelijk en in de avond was het allemaal ellende. Het doorspoelen ging slecht en als alles weg was zat er te weinig water in het toilet om vervolgens tot snachts in het lawaai te zitten. Ook na het spoelen kwam er een riool lucht uit de gootsteen .Vreselijk jammer..dit gedoe. Woensdag alnog melding gedaan en op de namiddag bleek dat de hoofdpomp in storing stond . Hoe dan ook,we hopen weer eens terug te komen want de locatie is prachtig . Met vriendelijke groetjes Jeanette
7
Naam: C.D. de Bie
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje was op het eerste gezicht best schoon maar later zagen we de stofraggen in elke hoek en aan sommige lampen hangen. Die hingen er al een tijdje. De douchecabine was erg gammel en geen rekje om je shampoo op te zetten. De badkamer is sowieso wel toe aan een opknapbeurt. De bank in de huiskamer was ook lelijk geworden door slijtageplekken.
8
Naam: P van Dijk
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het weer was goed dat is al heel belangrijk leuke omgeving fijn aan het strand het huisje zag er ook goed uit
8
Naam: Annie van Ophem-Groot
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke week ondanks corona. Heerlijk mooi huisje ,prachtige omgeving en de rust op het park. Wij komen graag nog een keertje terug.
9
Naam: Annette Kok
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super mooie plek voor wandelen en als uitval basis strand en mountenbiken enz. erg mooie omgeving en chalet was super netjes en van alle gemak ken voorzien
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Personeel zeer vriendelijk, alternatieve invulling kids club en de geweldige ligging.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.