Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9911 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9911 reviews

8
Naam: Jelmar Elzinga
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalets zijn wel aan een re-fit / verfbeurt toe, maar voor de rest uitstekend
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ruime plek voor de camper niet op de camperplek maar op de camping
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooi Park in mooie omgevng.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super locatie!
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruime chalet. Fijn dat de auto bij de chalet kon staan. Alleen de badkamer, de douche cabine, is onderaan zwart. Dat staat vies en onhygiënisch.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, goede sfeer. Prima animatie. Zouden wat meer speeltuintjes over de het park verdeeld kunnen
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, schoon, alleen weinig te doen voor de kinderen 10 + Maar verder alles prima voor elkaar!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontzettend leuk verblijf gehad, top locatie. Wellicht dat we van de zomer terug kunnen komen met de tent!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Preis Leistungsverhältnis im Restaurant stimmt. Das Essen ist für den Preis nicht angemessen und die Portionen sind zu klein. Ausserdem ist es geschmacklich nicht zu empfehlen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: D van Zijverden
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
paradijselijke omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje zijn oud . Onderhoud is niet genoeg om het niveau op pijl te houden (voordeur sluit niet goed, verwarming ramelt (ontluchten?). Hier en daar beschadigingen (tegels keuken, muren, shilderwerk) etc etc ) De prijs is aantrekkelijk. Ik zou dit echter niet opnieuw.
8
Naam: Albert van Seijen
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het park ziet er goed uit waar ik mij eigen wel aan stoor is dat de Nederlandse taal als tweede komt op al de uitleg zelf in weert zijn straat namen ook nog als tweede vermeld daar stoor ik me erg aan
8
Naam: Arnold van Kraaij
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig,geen bemoeienis van medewerkers als er niet om gevraagd wordt,vrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Een fijne, ruime standplaats op de camping (nr. 416). Uit de wind en merendeels in de zon, op korte loopafstand van het toiletgebouw. De toiletvoorzieningen worden keurig schoon gehouden door een uiterst vriendelijke jonge dame. Als opbouwende kritiek: mogelijk op de wastafels t.ze. Eenhandel-mengkranen en onder de voortenten evt. een halfverharding als fijne split o.I.d. aanbrengen.
9
Naam: Paul Gitsels
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vakantiewoning 26 op Kustpark Egmond aan Zee was een perfect verblijf. Het feit dat het particulier bezit is droeg daar zonder meer aan bij. Ligging, aankleding, inrichting, onderhoud, sfeer, je voelde je er meteen helemaal thuis. Alleen het pasje werkte bij aankomst niet op de voordeur, maar daarvoor kregen we een sleutel. We willen er graag nog eens terugkomen. We spraken bij uitcheck af met uw medewerkster dat wij aan de receptie een email konden sturen waarin we onze voorkeur voor een of meer periodes in 2022 konden aangeven, waarna wij antwoord zullen krijgen over beschikbaarheid en huurprijs. Kortom, hoewel we beperkt van de overige faciliteiten gebruik hebben gemaakt, hebben we met redelijk weer een heerlijke ontspannen week gehad. Samen ook met vrienden op caravanplaats vlakbij.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima ligging van het park maar de herenwasgelegenheid was niet schoon, veel schimmel.
7
Naam: J.J.
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben deze vakantie geboekt speciaal om onze kleinkinderen te verrassen, om samen het een en ander te kunnen ondernemen. De zaterdag zijn we gezamenlijk naar het strand geweest. Maar zij zijn enorm teleurgesteld in de Kids Club omdat men is afgeweken van de agendapunten. Als je beloofd dat ze Halloween lampionen gaan maken en dat gebeurt dan niet, is een kind teleurgesteld. Ze verheugden zich enorm op het uur The explorers - Astronauts, maar dat is niet doorgegaan. Toen hebben ze die lampionnen gemaakt. Ondanks dat ze nu wél die lampionnen hebben gemaakt, waren ze toch teleurgesteld, want ze zouden immers wat anders gaan doen! Héél vervelend allemaal!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie week gehad op een leuk park. Extra complimenten voor de technische dienst die ons geholpen heeft bij een probleem met onze fietsendrager.
7
Naam: Liesbeth Dijkhuizen-Schoeman
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik wil graag iets kwijt over duurzaamheid. We kregen bordjes bij de eetbox voor kinderen, deze wilden wij niet mee naar huis nemen, het meisje van de bediening vertelde dat ze worden weggegooid!! Hard plastic borden, niet van deze tijd. Ook de pasjes van de huisjes kunnen misschien duurzamer, hier wordt je naam op gedrukt, helemaal niet nodig, in veel hotels hergebruiken ze ook de pasjes. Misschien iets om over na te denken. We hadden een heel gezellig weekend, maar de inrichting en styling van het huisje is niet heel fris en ook niet zo gezellig. Wij wisten vantevoren dat ze er zo uit zagen, dus het was geen teleurstelling.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zonnig verblijf in het altijd mooie Egmond aan Zee
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima geregeld, dank daar voor. Fam. Leegstra
8
Naam: Rob
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park op een prima plek
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hulpvaardigheid.!We hebben om een stoel gevraagd met leuningen omdat een van ons ligt gehandicapt is .binnen korte tijd werd deze gebracht. Prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed verzorgd huis met goede voorzieningen. Mooi gelegen park vlakbij Egmond en de zee.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.