Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

  • Chat

    Momenteel is onze chat niet beschikbaar.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 18:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 18:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Open Messenger
  • Telefoon

    Tot 18:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Rustig familiepark
  • Strand op 1 kilometer afstand
  • Gelegen in de duinen
  • In de buurt van Alkmaar, Amsterdam en Enkhuizen
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7638 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 7638 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Grandioos
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen, echte aanrader.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie vorige vraag
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij komen nog wel eens terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje voor een weekje er tussenuit. Locatie op loopafstand van strand en dorp. Zeer centrale ligging tov Alkmaar, Bergen en prachtige groene omgeving met in deze tijd bloeiende bollenvelden! Prachtig wandel- en fietsgebied.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn feedback heb ik reeds aangegeven .....zoom uit het gordijn van de slaapkamer ...probleempje opgelost . T.z.t een slot in de voordeur ....probleem opgelost . Verder is het allemaal o.k. ,? Vond de fles wijn zeer attent als troost voor wat overlast van de garage bouw ?, dat viel reuze mee !
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie vorige vraag.
10
Naam: Andre van Alphen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig park echt tot rust gekomenn
9
Naam: Herman Landmeter
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje verzorgt
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst was het slot kapot waardoor wij er niet in konden. Het warm water en de verwarming werkte niet.daar moest iemand voor komen. Bij het dicht maken van de gordijnen bij de terrasdeur viel de rail mét de gordijnen naar beneden. Is iemand voor gekomen , maar kon niet gerepareerd worden omdat er geen nieuwe rails waren. Onvoorstelbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging
7
Naam: J.M. Broggel
Datum: 25 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijn weekend in de natuur, ondanks alle maatregelen.
10
Naam: Ed Bakvis
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geweldig park maar ik kom voor de rust en dat heb ik daar en de ligging in etages van de huisjes erg leuk
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super ! Verliefd geworden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Maar toch een prima huisje waar we een weekend van konden genieten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6 Ligging top. Ondanks corona toch open maakte rare sfeer op park en dubbel gevoel. En extra werk om.alles goed schoon te maken ( ik las nergens dat huisjes extra goed schoon worden gemaakt). Dus niet het vakantiegevoel zoals we gewend zijn op roompot
9
Naam: Lesley Tak
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vanwege Corona was het even spannend of we wel of niet op bezoek konden komen. Alle faciliteiten waren gesloten en Koos was immers afwezig (voor de peuter wel jammer), maar wat zijn wij blij dat we lekker een weekendje weg zijn geweest! Het bezorgde ontbijt was geweldig en veel. Zelfs de baby kreeg een potje fruit. Omdat het restaurant dicht was hebben we een avond gourmet besteld en de andere avonden eten in het restaurant afgehaald, en dit is beiden echt super goed bevallen. Met de kinderen was het misschien nog wel relaxter dan in het restaurant eten. Het huisje was fijn. Netjes opgeknapt en goed verzorgt. We hebben echt een heerlijk weekend gehad met elkaar. Baalden dat het voorbij was!
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park. Goede service.
8
Naam: Ans Bleeker
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Reeds vele malen eerder een Roompot vakantiepark bezocht. Op één keer na hebben wij altijd genoten van de parken in Brabant, Zeeland en op de Veluwe. Nu voor het eerst in Egmond. Over het algemeen waren/zijn de huisjes prima en vaak heel schoon. De inrichting van de huisjes is in de loop der tijd gemoderniseerd en dat is een goede zaak. Wij zijn en blijven een fan van Roompot. Eén aanmerking: ook in dit huisje in Egmond missen we wat sfeerverlichting. Wellicht zullen er goede redenen zijn om de verlichting wat karig te houden, maar soms is het jammer. Maar wat ons betreft: een snel weerzien.
9
Naam: Simone Meijer
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een prachtige plek en wat een leuk dorp!
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zonnig en warm
9
Naam: chris kolenburg
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
appartement, zou ik niet meteen zelf boeken met 2 honden, maar ruim genoeg met 4 man. en dan zo kort aan zee was wel heel erg lux en fijn. kwa ligging was het zelfs een 10 waard. van de werkzaamheden hebben we niet veel gemerkt
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goed appartement met uitzicht op zee
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk om vanuit het appartement zo het strand op te kunnen lopen. Winkelcentrum op loopafstand, hetzelfde voor restaurants en strandtenten. Ruime badkamer. Alleen de laatste ochtend toch wel geluidsoverlast van de werkzaamheden aan de parkeergarage.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Ronald Boonzaaijer
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het carona virus ( heel Egmond bijna alles om te eten en te drinken / winkelen dicht.) Maar ondanksdit!!!!!!!!!!!!!!!!toch een goede voldoende. See you next time.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb een fijne vakantie gehad..
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.