Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8830 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 8830 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisje, groen park. Wel wat verder weg van zee dan we gewend zijn. Duinreservaat is schitterend!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje verouderd, centrale verwarming niet zelf instelbaar, hetzelfde gold voor afzuiging bij het koken. Geen informatie hierover in het parkboekje. Perfecte ligging aan het strand, zwembad was klein maar prima.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer aardig personeel en lekkere pizzas!
8
Naam: H Egbers
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalet ruim genoeg voor 6 personen. Alles zit erop en eraan. Doch snot zat aan de muur van de kinderkamer. Had beter gekund
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super, ondanks dat de horeca gesloten is
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging is fantastische !!
10
Naam: B Van der Heide
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Trudy Boons
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen jaarlijks (. Ca, 38 jaar )en de laatste jaren een week in oktober en februari bij de Graaf van Egmond. Deze week was de laatste keer dat het kon in de oude situatie. Wij komen graag weer na de verbouwing en zijn benieuwd hoe het allemaal gaat worden. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer genieten van het uitzicht op zee voor een betaalbare prijs. Trudy en Kees Boons , Johannes Postweg 1 , 8309 PÉ Tollebeek
9
Naam: Geertje Aben
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ligging, je wandelt zo van het park direct het duingebied in. Mooie omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ziet er allemaal goed uit
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Geweldig park op mooie plek, nabij Egmond aan zee en nabij het strand met buitengewoon plezierige medewerkers, goede faciliteiten behoudens een voor deze tijd gebrekkige sanitaire voorziening. Per saldo toch heerlijk om er te zijn.
10
Naam: Martin van Kleef
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer een top vakantie gehad dus tot volgend jaar!!
9
Naam: Marianne Derksen~nijland
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek nr 44, veel rust en mooie omgeving. Goed geregeld qua coronamaatregelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Nogmaals ik vind het een fijne camping maar erg duur. Je moet alles zelf doen., zoals ik al eerder gezegd heb.
9
Naam: K Van Grinsven
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Zeker voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in huisje 11. Schoon en modern. We waren blij verast de vorige huisjes waren van mindere kwaliteit en minder schoon.
9
Naam: M. van Domselaar
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima locatie, mooi sanitair! De plek van de brandblusser langs de weg onhoog naar eerste veldje rechts (met o.a.kampeer Plek 405 ) is wellicht wat minder handig gekozen met caravans die al wat moeite kunnen hebben om smalle, steile pad omhoog te nemen. Zou hem iets vd weg afzetten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Gerrie
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker genieten van ons uitzicht?
9
Naam: Huib Verhoef
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk vakantiepark tegen een prachtig duinreservaat. Huisjes zijn schoon en prettig ook in de winterperiode.
8
Naam: Marian Sies
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk uitwaaien aan het strand!
9
Naam: AGM Prikken
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd fijn om bij de Roompot in Egmond aan Zee te zijn!!!!!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke omgeving met bos, duin en strand. Ruime chalets met goede inventaris. Kapotte vaatwasser werd snel gerepareerd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon...nette inventaris..Prima verblijf. ??
8
Naam: Cees Oosterheerd
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was Prima zo.
8
Naam: Linda Mulder
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park op een prachtige locatie. Huisjes mochten wel iets meer privacy en voor 4 pers vond ik dit behoorlijk krap, wij waren met zn 2en dat kon prima. En we vonden de rijroute op het park onduidelijk. Ook hebben we vaak moeten wachten omdat we er niet langs konden omdat de weg te krap was. Bijv voor de vrachtwagen die er stond bij de ingang of de bouwwerkers voor bij de weg die de oprijlaan blokkeerden.
10
Naam: J.M. Heiden
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prim naar onze zin gehad. Al ongeveer 15 jaar in chalet nr.10
9
Naam: Romy
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging , vriendelijkheid personeel en de uitstraling van het park zijn echt top. Wij vonden zelf de chalets niet erg schoon. De badkamer en wc wel maar in de slaapkamers lag erg veel stof , de muren mogen wel keer een nieuw likje verf en in de badkamer mocht de kraan wel even weer goed aangedraaid worden. De chalets lagen op een mooi stuk grond en je had echt privacy.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superfijne week gehad, heerlijk huisje met een goede ligging, privacy en van alle gemakken voorzien zoals complete inventaris en alle sanitair wat netjes is en goed werkt. Hele mooie combi oven en goede koelkast met vriesvak. Helemaal top!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.