Vakantiepark Dierenbos

Vinkel, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Tussen de dieren
  • Prachtige natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Dierenbos scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 47 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 47 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
Fijne ligging, prima acvomdatie. Erg fijn en vriendelijk personeel en zo leuk alle dieren.
8
Naam: Altena
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
Schoonmaak was niet heel goed. Overal aan de muren zat viezigheid, alsof er een voedselgevecht was gehouden, er lag nog een vieze onderbroek in de kast. Kapotte lamp onder het bed van mijn dochter, vloer niet gedweild en zo in ik nog wel even door gaan..
10
Naam: Myrthe Brouwers
Datum: 27 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Wat een geweldig en kindvriendelijk park. De kinderen staan op nummer 1! Zoveel faciliteiten voor de kinderen, leuk animatieteam, voor alle leeftijden iets leuk en zeer gastvrij personeel. We komen hier zeker nogmaals terug :-)
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 augustus 2021
  • Algehele verblijf
7
Naam: Jannick Richardson
Datum: 24 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Chalets waren redelijk ouderwets en slecht onderhouden. Niet goed schoongemaakt, schimmel langs de randen in de slaapkamers. Feit dat je een huisdier meeneemt is geen reden om in een minder modern huisje geplaatst te worden, zeker met de (extra) kosten die je ervoor betaalt
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Erg leuk, alleen wat ik al schreef moet iets kind vriendelijker zijn!! Veder gewledig leuk park
7
Naam: Edwin Ezendam
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Het park is top, schoon en netjes! Vriendelijk personeel. De accomodatie kon beter, en dan voornamelijk het schoonmaken. Ook zijn de matrassen op om eerlijk te zijn. Die zijn echt aan vervanging toe. De ligging van de accomodatie is wel hartstikke goed en ruim opgezet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ruim opgezet
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
Nou het park was schoon, overzichtelijk , netjes en kindvriendelijk. Jammer dat de kindjes bij de dieren rustig moeten zijn. Ons kindje vind de dieren zo geweldig dat hij hierdoor enthousiast word en dus wast drukker. Hierdoor kon hij niet de diertjes verzorgen etc. Dit stond namelijk in het boekje of op de site. Van het huisje is het wel jammer voor wat je betaald geen handdoeken of iets erbij zitten en airco. Zijn niet snelle Klagers etc maar, wilde dit toch graag netjes even kwijt. Zijn helaas / jammer genoeg ook eerder naar huis gegaan doordat ons zoontje zich niet op zijn gemak voelde in de accommodatie.
7
Naam: Talisha Pinedo
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Het verblijf was fijn, en we zaten overal dichtbij. Alleen jammer dat onze geiser tot 2x toe is uitgevallen en mn dochter huilend onder de koude douche uitkwam. En dat er 2x een monteur onze geiser moest komen maken.
9
Naam: Marleen
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
Mooi park, erg leuk met (kleine) kinderen. Fijn dat WiFi gratis is. Huisje prima, maar hier en daar niet helemaal schoon. Ook kregen we van tevoren een mail met dagpassen, terwijl alles dicht is. Ja, we kunnen ze later met korting nog gebruiken, maar een persoonlijke noot had net dat beetje extra gegeven. Net als in het informatiepakket bij aankomst. Daar had een sticker over de standaard niet kloppende tekst gekund bijvoorbeeld. Al met al prettig verblijf en we keren vast nog eens terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
Ondanks corona fijn verblijf gehad Leuk voor kinderen veel te doen met de diertjes veel speelplezier. Damhuis met hottub aanrader.
9
Naam: Inge Fransen
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
We hadden de pech dat het huisje naar riool rook, ze hadden dit al proberen op te lossen voordat we kwamen. Er waren ook wat mieren, hier stond al een mierenlokdoosje voor. Het baby matrasje was niet zo fijn. Dit hebben we gemeld en ze kwamen meteen met de optie dat we naar een ander huisje mochten. Dit wilden we zelf niet. Toen kregen we luchtverfrisser, wc schoonmaakmiddel, een extra mierenlokdoosje en een fijn matrasje. Daarnaast mochten we de familie fiets huren op kosten van het park. Dus super oplossingen! Het personeel is heel vriendelijk en er waren toch activiteiten voor kinderen, corona proof! Al die dieren om je heen is echt heel leuk en leuke speeltuinen waar je nu gewoon gebruik van kan maken. In de supermarkt keus genoeg en in de buurt kun je lekker wandelen, wij vonden het heerlijk relaxed. Oja, pas wel op voor de struisvogels want die vinden baby handjes erg lekker 😅
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
We waren verrast door het schone huisje. De ligging, tegenover de speeltuin, was voor ons met 4 kinderen perfect. Het park doet ook in wintertijd gezellig aan, vooral door alle bomen en de dieren. Bij de receptie waren ze erg vriendelijk. Ondanks de beperkingen hebben wij erg genoten van onze vakantie.
9
Naam: Yvette van der Ploeg
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
Mooie, sfeervolle accommodatie, goede bedden, banken en stoelen. Comfort van 2 badkamers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
Mooie moderne inrichting en sfeer in het huisje
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
Het was een fijn verblijf. Alleen hadden wij problemen met de kamerinrichting en daardoor konden wij geen gebruik maken van 1 kamer. Dit was voor ons niet duidelijk, anders hadden we deze accommodatie niet geboekt.
9
Naam: Martine de Wit
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig park met veel faciliteiten. Het zwembad is leuk en prima geregeld in combinatie met de maatregelen. De dieren op het park vonden de kinderen erg leuk. Ook leuk om te zien dat het thema breed over het park terug te zien is. Wij zaten in huisje Damhert met hottub. Huisje is mooi gemoderniseerd. Prima ruimte om met 2 volwassenen en 4 kinderen te verblijven. Hottub was zelfs met het koude weer goed te verwarmen. De service op het park is uitstekend. Vriendelijk en gezellig personeel. We hebben genoten van het weekend!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
Precies wat we zochten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
leuk opgezet en het is even wennen dat je niet met auto bij huisje kunt parkeren/komen maar heeft ook vele voordelen
4
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
De accommodatie was erg verouderd en niet meer functioneel. Veel gaten/kieren en spinnenwebben, insecten en stank. Sanitair en fornuis niet meer van deze tijd.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig, wij zaten aan het water echt heerlijk. Kinderen vrij spelen. Bedden te klein. Voor de rest huisje prima. Ik houd van wandelen maar bij de receptie waren geen wandelingen vanuit het park klaar of plekken vlakbij. Terwijl ik dat later al fietsend toch wel ontdekte. Alle staf trouwens erg aardig.
4
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Huisje is binnen qua uitstraling erg oud. Roestende koelkast. Twee keer kortsluiting is de limit. Mede hierom eerder vertrokken.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
9
Naam: D Van Ingen
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Was een heerlijk weekend schoon mooi en een geweldig huisje
9
Naam: Rob Rijke
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Een leuk en mooi park, vriendelijk personeel ,gezellige sfeer ,goed verzorgd
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
Leuk ingericht huisje voorzien van alles van je nodig hebt. Pannen enz. waren netjes. Je hoeft niet gelijk naar de receptie voor b.v. een andere pan of iets anders. Ook genoeg van alles. Fijn dat alles wordt nagekeken dat alles aanwezig is voor dat je het huisje binnen stapt. Ik heb anders meegemaakt dat je van alles mist in een huisje en dat ervaar je dan als vervelend en een slecht begin van de vakantie.
10
Naam: Querine
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad!
7
Naam: Familie Oosterman
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Onwijs leuk park. Voor kinderen genoeg te doen. Veel dieren en speeltuinen. Leuk zwembad met glijbanen! De attractiepas is echt een uitkomst. Helaas was onze accomodatie erg smerig, overal spinnenwebben en stof wat er al heel lang lag. Ook hing er halverwege de week een sterke rioollucht, met name in de wc en slaapkamer. Helaas hebben ze dit niet op kunnen lossen. Dat is erg jammer want anders was ons verblijf perfect geweest.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.