Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Dierenbos

Vinkel, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Tussen de dieren
  • Prachtige natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Dierenbos scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 33 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 33 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
We waren verrast door het schone huisje. De ligging, tegenover de speeltuin, was voor ons met 4 kinderen perfect. Het park doet ook in wintertijd gezellig aan, vooral door alle bomen en de dieren. Bij de receptie waren ze erg vriendelijk. Ondanks de beperkingen hebben wij erg genoten van onze vakantie.
9
Naam: Yvette van der Ploeg
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
Mooie, sfeervolle accommodatie, goede bedden, banken en stoelen. Comfort van 2 badkamers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
Mooie moderne inrichting en sfeer in het huisje
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
Het was een fijn verblijf. Alleen hadden wij problemen met de kamerinrichting en daardoor konden wij geen gebruik maken van 1 kamer. Dit was voor ons niet duidelijk, anders hadden we deze accommodatie niet geboekt.
9
Naam: Martine de Wit
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig park met veel faciliteiten. Het zwembad is leuk en prima geregeld in combinatie met de maatregelen. De dieren op het park vonden de kinderen erg leuk. Ook leuk om te zien dat het thema breed over het park terug te zien is. Wij zaten in huisje Damhert met hottub. Huisje is mooi gemoderniseerd. Prima ruimte om met 2 volwassenen en 4 kinderen te verblijven. Hottub was zelfs met het koude weer goed te verwarmen. De service op het park is uitstekend. Vriendelijk en gezellig personeel. We hebben genoten van het weekend!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
Precies wat we zochten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
leuk opgezet en het is even wennen dat je niet met auto bij huisje kunt parkeren/komen maar heeft ook vele voordelen
4
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
De accommodatie was erg verouderd en niet meer functioneel. Veel gaten/kieren en spinnenwebben, insecten en stank. Sanitair en fornuis niet meer van deze tijd.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig, wij zaten aan het water echt heerlijk. Kinderen vrij spelen. Bedden te klein. Voor de rest huisje prima. Ik houd van wandelen maar bij de receptie waren geen wandelingen vanuit het park klaar of plekken vlakbij. Terwijl ik dat later al fietsend toch wel ontdekte. Alle staf trouwens erg aardig.
4
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Huisje is binnen qua uitstraling erg oud. Roestende koelkast. Twee keer kortsluiting is de limit. Mede hierom eerder vertrokken.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
9
Naam: D Van Ingen
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Was een heerlijk weekend schoon mooi en een geweldig huisje
9
Naam: Rob Rijke
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Een leuk en mooi park, vriendelijk personeel ,gezellige sfeer ,goed verzorgd
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
Leuk ingericht huisje voorzien van alles van je nodig hebt. Pannen enz. waren netjes. Je hoeft niet gelijk naar de receptie voor b.v. een andere pan of iets anders. Ook genoeg van alles. Fijn dat alles wordt nagekeken dat alles aanwezig is voor dat je het huisje binnen stapt. Ik heb anders meegemaakt dat je van alles mist in een huisje en dat ervaar je dan als vervelend en een slecht begin van de vakantie.
10
Naam: Querine
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad!
7
Naam: Familie Oosterman
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Onwijs leuk park. Voor kinderen genoeg te doen. Veel dieren en speeltuinen. Leuk zwembad met glijbanen! De attractiepas is echt een uitkomst. Helaas was onze accomodatie erg smerig, overal spinnenwebben en stof wat er al heel lang lag. Ook hing er halverwege de week een sterke rioollucht, met name in de wc en slaapkamer. Helaas hebben ze dit niet op kunnen lossen. Dat is erg jammer want anders was ons verblijf perfect geweest.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Lennart Swierts
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima park. Kindvriendelijk. Goed eten. Vriendelijk persoonlijk. Komen zeker terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het was relaxt en we zaten heerlijk afgelegen!
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging aan het water. Prima bedden. Voorzieningen in tent goed. Wel misten wij een spiegel in de tent. Dit vind ik een min puntje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
Heel aangenaam kindvriendelijk park. Mooie accomodatie . We komen zeker nog eens terug
8
Naam: Niels de Graaf
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
Leuk
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
Jammer dat de animatie beetje lauw was... weinig enthousiasme... jammer dat ook niet meer binnen activiteiten werden georganiseerd ook ik de late middag / avond uren voor kinderen... ook door de weeks... wij hebben 1week regen gehad en dan is het een beetje saai... doe die jiba bar open tot 8 uur ofzo met wat muziek, vinden kinderen leuk. Ook binnen zwembad was te kort, anderhalf uur was veel beter vooral met kleinere kinderen
8
Naam: Robbert van Spronsen
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
Was een goed verblijf. Beetje jammer van slechte tv en het ontbreken van een radio of een radio functie op tv
9
Naam: E. van Velzen
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
Fijne plek met vriendelijk personeel en alle mogelijkheden voor kinderen om zich te vermaken
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
heerlijke bedden
8
Naam: Gienke Boersma
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
Wij kwamen aan in een ranzig huisje dat de hele eerste dag heeft gestonken naar bier, kots en chemische schoonmaakmiddelen. Er hing een plak kaas over de lamp, bierdopjes onder de verwarming etc. De schoonmaakploeg was zeker drie kwartier bezig met schoonmaken waardoor wij niet op tijd het huisje in konden en buiten in de kou moesten wachten. Ondanks dat kregen ze het huisje niet schoon. Onze oudste dochter is naar huis gegaan omdat ze niet in zo’n stinkhuisje wilde zitten. De volgende dagen was het beter, en hebben we het nog naar onze zin gehad, maar de aankomst en eerste dag was een grote teleurstelling. We hebben een pittige prijs betaald voor het huisje dus we haalden behoorlijk!!
9
Naam: Liesbeth Holvoet
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
Bedankt voor een fijne week. We hebben genoten van de omgeving, dieren en faciliteiten in het park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.