Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos

Vinkel, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Tussen de dieren
  • Prachtige natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Dierenbos scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 24 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 24 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig, wij zaten aan het water echt heerlijk. Kinderen vrij spelen. Bedden te klein. Voor de rest huisje prima. Ik houd van wandelen maar bij de receptie waren geen wandelingen vanuit het park klaar of plekken vlakbij. Terwijl ik dat later al fietsend toch wel ontdekte. Alle staf trouwens erg aardig.
9
Naam: D Van Ingen
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Was een heerlijk weekend schoon mooi en een geweldig huisje
9
Naam: Rob Rijke
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Een leuk en mooi park, vriendelijk personeel ,gezellige sfeer ,goed verzorgd
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
Leuk ingericht huisje voorzien van alles van je nodig hebt. Pannen enz. waren netjes. Je hoeft niet gelijk naar de receptie voor b.v. een andere pan of iets anders. Ook genoeg van alles. Fijn dat alles wordt nagekeken dat alles aanwezig is voor dat je het huisje binnen stapt. Ik heb anders meegemaakt dat je van alles mist in een huisje en dat ervaar je dan als vervelend en een slecht begin van de vakantie.
10
Naam: Querine
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad!
7
Naam: Familie Oosterman
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Onwijs leuk park. Voor kinderen genoeg te doen. Veel dieren en speeltuinen. Leuk zwembad met glijbanen! De attractiepas is echt een uitkomst. Helaas was onze accomodatie erg smerig, overal spinnenwebben en stof wat er al heel lang lag. Ook hing er halverwege de week een sterke rioollucht, met name in de wc en slaapkamer. Helaas hebben ze dit niet op kunnen lossen. Dat is erg jammer want anders was ons verblijf perfect geweest.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Lennart Swierts
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima park. Kindvriendelijk. Goed eten. Vriendelijk persoonlijk. Komen zeker terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het was relaxt en we zaten heerlijk afgelegen!
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging aan het water. Prima bedden. Voorzieningen in tent goed. Wel misten wij een spiegel in de tent. Dit vind ik een min puntje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
Heel aangenaam kindvriendelijk park. Mooie accomodatie . We komen zeker nog eens terug
8
Naam: Niels de Graaf
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
Leuk
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
Jammer dat de animatie beetje lauw was... weinig enthousiasme... jammer dat ook niet meer binnen activiteiten werden georganiseerd ook ik de late middag / avond uren voor kinderen... ook door de weeks... wij hebben 1week regen gehad en dan is het een beetje saai... doe die jiba bar open tot 8 uur ofzo met wat muziek, vinden kinderen leuk. Ook binnen zwembad was te kort, anderhalf uur was veel beter vooral met kleinere kinderen
8
Naam: Robbert van Spronsen
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
Was een goed verblijf. Beetje jammer van slechte tv en het ontbreken van een radio of een radio functie op tv
9
Naam: E. van Velzen
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
Fijne plek met vriendelijk personeel en alle mogelijkheden voor kinderen om zich te vermaken
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
heerlijke bedden
8
Naam: Gienke Boersma
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
Wij kwamen aan in een ranzig huisje dat de hele eerste dag heeft gestonken naar bier, kots en chemische schoonmaakmiddelen. Er hing een plak kaas over de lamp, bierdopjes onder de verwarming etc. De schoonmaakploeg was zeker drie kwartier bezig met schoonmaken waardoor wij niet op tijd het huisje in konden en buiten in de kou moesten wachten. Ondanks dat kregen ze het huisje niet schoon. Onze oudste dochter is naar huis gegaan omdat ze niet in zo’n stinkhuisje wilde zitten. De volgende dagen was het beter, en hebben we het nog naar onze zin gehad, maar de aankomst en eerste dag was een grote teleurstelling. We hebben een pittige prijs betaald voor het huisje dus we haalden behoorlijk!!
9
Naam: Liesbeth Holvoet
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
Bedankt voor een fijne week. We hebben genoten van de omgeving, dieren en faciliteiten in het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2020
  • Algehele verblijf
Leuk afwisselend park met veel mogelijkheden voor de kinderen (bij ons 5 & 8). Ik zou het wel prettig gevonden hebben als de huisjes iets meee privacy zouden bieden. Je kijkt eemrg snel bij elkaar naar binnen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Mooie omgeving, het huisje was niet heel schoon gemaakt, hoogslaper wel erg beperkt qua ruimte bovenin (ook voor een kind), prettig dat er een wasmachine was, aangezien we te maken hadden met een aantal zieken in deze vakantie helaas waren er 3 van de 5 vakantiegangers geveld door griep
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.