Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Aan het water
  • Voor jong en oud

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Beekse Bergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 30 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 30 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Sven van Delsen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben met het hele gezin een toffe week achter de rug. De kindjes hebben genoten van het bezoek aan de dierentuin, alsook het speelland. De ritten met de struisvogelexpress vonden ze zeer fijn! Ook waren er tal van speeltuinen voorzien op het gehele park. Ook het strand aan het meer zorgde voor veel plezier, zo hadden we toch een beetje het gevoel van het strand aan zee in Spanje. De ligging is een enorm pluspunt! Er zijn tal van activiteiten mogelijk op het domein en daguitstappen zoals de efteling of een dagje shoppen in Eindhoven was dichtbij. Kortom, voor herhaling vatbaar
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
heel leuk
8
Naam: Ingrid Dobber
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
de safaritenten big five zijn zeer slecht schoongemaakt .... alles is echt vies en inventaris (keuken gerei) klopt niets meer van ! de horeca in t restaurant was ook niet optimaal ...veel te weinig parasollen en beschutting op t mooie achter terras in meer dan 30 graden ... personeel ook zeer slecht voorbereid op diner aanvang enz
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
We hebben prachtige week gehad. Alleen ligbed ontbrak bij chalet.
7
Naam: T Plugge
Datum: 9 juni 2020
  • Algehele verblijf
matig
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2020
  • Algehele verblijf
Was fantastisch
8
Naam: Silvie
Datum: 22 mei 2020
  • Algehele verblijf
Helaas was de accommodatie waarin wij verbleven niet echt schoon en redelijk verouderd. Verder wel een heel leuk park en fijne ligging. Fijn dat je onbeperkt gebruik kunt maken van het safaripark.
8
Naam: Johny Mertens
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig uitzicht. Lekker geslapen. Beekse bergen
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Het was leuk met onze kinderen om te zwemmen en naar het safaripark te kunnen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde minivakantie! Bedankt daarvoor!
8
Naam: Mike
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
Rustige ligging, lekker aan het water. Op korte afstand van safaripark Beekse Bergen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
Fijn park en leuke bungalows. Van mij mag het volgend jaar echt vuurwerk vrij.
10
Naam: Joost Wennink
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
Mooi gelegen, leuke huisjes Algemene schoonmaak mag wat beter (onder de bank, de hoekjes etc)
9
Naam: A. van Huizen
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
Hele kleine keuken. Ook jammer dat het in het midden is. Ruimteverlies.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
Wij vinden Roompot altijd fantastisch. Dat komt omdat je altijd maandelijks kan aflossen. Wij hebben geen auto dus het OV er naar toe moet ook goed zijn. Alleen hier bij Beekse Bergen is het wel onhandig als je geen auto hebt. Je hebt wel gelukkig de struisvogelexoress. Die gebruikte wij dinsdag t/m donderdag. Maandag van vrijdags werden we vervoerd met de auto van de medewerkers van daar. Want het is onhandig om je sleutel in te leveren bij de receptie en dan nog naar de bus 143 gaan ... Die weer bij het safaripark ligt. Dus we zijn de medewerkers van dit safaripark zeer zeer dankbaar dat hun ons persoonlijk met hun auto ons heen en weer hebben gebracht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
Junlelow themagericht interieur. Goede bedden en goede douche. Keuken gedateerd en matig WiFi. Mooie ligging aan het meer en parkeergelegenheid bij junglelow. Zwembad leuk ingericht. Vervelende stroming in diepe bad. Badmeester/juf niet erg zichtbaar. Schoonmaak een minnetje. Openingstijden supermarkt minimaal en weinig versproducten. Verder mooie winkel en groot assortiment. Restaurant niet voor diner geopend. Staat bij boeking niet vermeld.
10
Naam: Melissa Metzelaar
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2019
  • Algehele verblijf
Wifi was erg slecht, voor de rest prima vakantie weekend gehad..
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2019
  • Algehele verblijf
We waren heel aangenaam verrast over de hele lijn. Netheid, uitstraling, ligging van het huisje. prijs/kwaliteitverhouding, ... Een tip die ik jullie kan geven: de website en de fotos die je vooraf ziet stralen dat niet uit. Dit zouden jullie echt nog veel beter kunnen. Zo vond ik amper fotos van het zwembad, terwijl ook dat heel mooi is en een grote troef om naar daar te komen met (kleine) kinderen.
8
Naam: Detroyer Laetitia
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
Tof huisje zowel wij als de kinderen hebben genoten van de vakantie maar toch waren er enkele min punten,zeer kleine tv om met 4 tot 6 personen op te kijken van in de zetel is de tekst moeilijk te lezen+ dvd speler werkte niet. Ook de verlichting aan de voordeur was stuk en buiten de living en keuken waren de andere plaatsen zeer koud.wat wel wat jammer was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Het huisje rook heel erg muf. Schoonmaak kon veel beter. Spinnenwebben bij het hoofd eind van het bed. Onder de koelkast lag nog etensresten. Op de eettafel lagen nog ei resten en brood. Het raam zou ook beter schoon gemaakt kunnen worden. Er lag in de grote slaapkamer 2 plassen met water waar deze vandaan kwamen weten we niet. Zaterdagmiddag liep er een made op het aanrecht. Niet echt fris dus.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding van de slechte schoonmaak, maar zeker van het ongedierte, bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Richard van Oers
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Prima park en leuk voor gezin. Tenten vinden de kids fantastisch maar wij hebben extra verlichting en een extra verwarming meegenomen. De verwarming is zeker in oktober een must om het comfortabel te hebben.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 oktober 2019
  • Algehele verblijf
We hebben het enorm naar ons zin gehad en het safaripark Beekse bergen was ook heel erg gaaf .... We waren er met het treintje heen gegaan ... snackbar op het park , heerlijk eten !!! Al met al een leuke weekend gehad ( Zou zo weer terug willen hihihihi )
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Locatie mbt huisje en beekse bergen safaripark was erg leuk. Genoeg te doen. Huisje was prima. Alleen schoonmaak viel tegen. De vloer was nog vies. Had gemerkt dat er snel was schoongemaakt. Zeker niet grondig. Beddengoed soms wat schimmelig. Daardoor wat vieze indruk. Ook in de badkamer zag ik nog haren liggen van een ander. Handdoekenpakket lag niet klaar en extra bed opgemaakt zoals later bij besteld was uiteindelijk toch niet gedaan, moesten we voor achteraan bellen. Huisje heeft goede bank en genoeg stoelen. Genoeg qua borden/glazen. Prima keuken. Leuke ligging. Hebben gourmet besteld. Dit was ook erg leuk en genoeg. Zwembad was ook erg leuk met extra peutergedeelte met veel glijbaantjes. Speelland ook erg leuk dat het erbij in zit. Algeheel dus leuk om alle dingen die te doen zijn. Huisje was prima, maar wel vieze indruk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2019
  • Algehele verblijf
Was heel plezierig alleen het weer viel tegen maar daar kunnen jullie niets aan doen. Het zou ook plezierig zijn als het zwembad wat groter was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2019
  • Algehele verblijf
De accommodatie was eigenlijk niet geschikt voor een verblijf met kleine kinderen. De safari tent stond recht tegenover het meer en het terras was volledig open. Het was fijn geweest als er ook tenten zijn waarbij het terras (en dan vooral de gaten in de balken) is afzet met bijvoorbeeld touw/gaas/plastic ed. Nu hadden we elke keer een dreumes die probeerde te ontsnappen omdat het water zo lonkt. Levensgevaarlijke situaties kregen we daar door
7
Naam: Kor Kuiper
Datum: 6 september 2019
  • Algehele verblijf
Het schoonmaken van saffarie tent .vloer en aanrecht ,tafels Achterstallig onderhoud van douche houder lam slang kapot van kop warm water regelen zeer gevaarlijk de ene keer gloeiend heet en dan zo maar weer koud moesten constant heen in weer draaien om dit te regelen.
6
Naam: Vink jm
Datum: 30 augustus 2019
  • Algehele verblijf
huisje was niet gepoetst bij aankomst, moeten wachten tot na 4 uur
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.