Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Aan het water
  • Voor jong en oud

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Beekse Bergen scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 98 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 98 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
We hebben een heel fijn verblijf gehad, echter de schoonmaak was nalatig en storend. We misten ook echt een eetgelegenheid bij het Afrika plein waar je als ouders lekker kunt eten en de kids lekker kunnen spelen. Dat hadden we niet verwacht voor een park voor Bestemd voor kids.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
Zeer genoten van dit lange weekend.
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
Prachtig park, ook de combinatie met safaripark
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
Wijzigingen die ik online doorgeven heb, bleken bij aankomst niet te zijn verwerkt. 71 min in de wacht voordat ik telefonisch contact met jullie kreeg. De accomodaties had mankementen en was niet fris.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
Park fantastisch! Accomodatie niet meer van deze tijd
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Marja Robijn
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Een 8. Fijne sfeer, mooie accommodatie, prachtig uitzicht en veel faciliteiten.
7
Naam: Mark Voermans
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Schimmel in het dekbed, zachte doorgelegen matrassen, wel een hele mooie locatie
9
Naam: Rika Sarijoen
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Helaas waren er niet voldoende huurfietsen voor de kinderen beschikbaar.Huren van de fiets was voor 3 dagen EUR 20 niets mis mee maar bij het huren bij dag van aankomst om 1700 uur werd die dag al meegeteld dus fiets moest woensdag 1900 uur ingeleverd worden was beter geweest op donderdag 1900 uur we hebben een xtra dag fietsverhuur EUR 12,50 moeten betalen. Er is aangegeven dat we de volgende dag bij de receptie kinderfietsen konden huren.wij de volgende ochtend bij de receptie geweest waar wij te horen kregen dat dit niet kon. Bij het huren om te kanoën hebben wij vooraf betaald en moesten wachten totdat er kanoën beschikbaar waren maar het begon ineens heel hard te regenen en het bleef regenen en de kinderen wilden niet meer gaan kanoën en wilden wij het vooraf betaalde EUR 20 terugvorderen maar kregen dit niet terug er werd aangegeven dat we de volgende dag konden kanoën maar dat was de dag van vertrek. Het was voor ons niet mogelijk die dag langer te blijven om te kanoën. Het was niet mogelijk om ons het volledig bedrag van EUR 20 terug te geven, we waren hierdoor zo van geschrokken dat we het even hebben laten rusten omdat we zo boos waren en zijn later weer terug gegaan om ons geld te krijgen, uiteindelijk maar de helft mogen ontvangen. Dit is iets dan helemaal niets. Dit was niet klantvriendelijk.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Gezellig
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Het is een mooi park met veel faciliteiten die nu helaas iets minder beschikbaar waren door de corona maatregelen. Toch hebben wij ons goed vermaakt. Helaas was het huisje niet goed schoongemaakt en liepen er veel mieren over de vloer in de woonkamer en over het aanrecht in de keuken. De bedden in de ouderkamer waren heel klein en doorgelegen. Verder hebben wij een prettig verblijf gehad.
6
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
Verschillende dekbedovertrekken hadden schimmel, de handdoeken waren belabberde kwalteit, babybedje paste niet normaal in de kamer, aanwezige pannen heel slechte kwaliteit (alles bakte aan). Geen vriesvakje in koelkast erg onhandig. Had duidelijker mogen zijn bij boeking dat dit niet aanwezig zou zijn. Dit alles werd gelukkig gecompenseerd door park en omgeving en het feit dat het in deze corona tijd sowieso fijn is in een andere omgeving te zijn.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Wij hebben veel plezier gehad en ondanks de maatregelen vanuit de overheid prima vermaakt. Extra aandacht voor het vriendelijke en behulpzame personeel in de spar. Wij komen heel snel weer terug en dan voor een huisje pal bij de dieren. Wat een gave ervaring moet dat zijn!
7
Naam: Dirk Arnoldussen
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Roompot goed maar de beekse bergen minder
6
Naam: Nathalie IJzelenberg
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Zeer slecht schoongemaakt. Zelf alles stofzuigen ( was ook nog kapot) dan weet je al genoeg hoe er is schoongemaakt. Hadden een kleintje mee, kleren waren zwart na kruipen ... Ramen zeer slecht oud en vies... Ee afzuiger werkt nauwelijks, zoveel stof als er in het huis hangt is niet normaal. Misschien eens de filters vervangen. Verwarming knop in badkamer was ook kapot. Stofzuiger en knop is vervangen, dat is zeer snel geregeld. Alleen deze stofzuiger was net zo slecht. Het huisje is leuk maar op foto s lijkt her veel beter gerestyled dan het in werkelijkheid is. Dan zou je de plafonds en ramen ook beter vervangen want daaraan zie je erg goed hoe oud het is.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Kim Kruis
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Blij verrast dat wij vandaag toch nog de autosafari mochten doen! Onwijs leuk met alle dieren zo en de huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2021
  • Algehele verblijf
De kidsjungalow restyle had een prachtige ligging aan het water. Het huisje had een gezellige uitstraling en was schoon. Goede bedden. Minpunt was de tikkende verwarming in de kinderslaapkamers. Ook als de verwarming uit was. Leuke speeltuintjes en parcourtjes op het park en veel dieren gezien op het safariresort. Oa 2 neushoorns die ruzie hadden, erg indrukwekkend. De receptie zit ver weg. Je gaat niet snel even terug om iets te vragen. Wij hebben in de omgeving avonturenbos Gilze gezien. Erg leuk.
4
Naam: Marieke Hadad
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
Geen dekens eerst lang in de wacht en daarna niet opgenomen, naar de receptie en daar in de rij een half uur ondertussen geprobeerd iemand aan de telefoon te krijgen. Zorgde bij mij voor dusdanige stress, dat de vakantie totaal niet ontspannen begon. Geen haakjes op de luiken van de bedstee Koekenpan anti-Aanbaklaag helemaal kapot Geen steelpannetje/pannen (er was alleen een braadpan en een kapotte koekenpan) Vaatwastabletten, maar geen vaatwasser. Hadden afwasmiddel moeten hebben. Spijker uit vloer links naast kachel Rookmelder kapot Één na laatste dag was geiser kapot, dus geen warm water. Bleek een lek in te zitten! Supergevaarlijk!!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Hebben de medewerkers van de parkreceptie u kunnen helpen? Dekbedden en kussen horen aanwezig te zijn en een pan kan worden vervangen of ingebracht. De technische dienst kan u helpen met onder andere de rookmelder en de geiser. Wij gaan uw opmerkingen bespreken met de parkleiding zodat er direct actie ondernomen kan worden. We hopen dat u ondanks de valse start heeft genoten van uw vakantie op het Vakantiepark de Beekse Bergen, graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 april 2021
  • Algehele verblijf
Verrassend. Leuke accommodatie, prima ligging, Omgeving, lprettig wandelen, Coffee to go,. En niet te vergeten de dierenparken tussen de vakantiehuisjes
9
Naam: Bert Vermeer
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
aan hewt water
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
Een geweldige uitstraling heeft dit park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2021
  • Algehele verblijf
De ligging van het huisje direct aan het meer was super, maar dit hadden we ook als voorkeur opgegeven en extra voor betaald. Het huisje was voor 6 personen, wij zaten er met zn tweeën in, dat was prima maar voor 6 personen zou het woongedeelte veel te klein zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2021
  • Algehele verblijf
Was gezellig
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
Huisjes zijn krap maar vooral.het bed viel tegen. Erg kort bed (190) waardoor ik met mn voeten over het bed moest slapen. Niet meer helemaal van deze tijd met lange mensen.
8
Naam: 2x vol 2xkids 0 en 1
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
De kidsjungalow zou nog kindvriendelijker kunnen.
7
Naam: Riejanne van der Knaap
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje zag er schandalig uit Het was een kind vriendelijk huisje Maar een kastdeuren kon niet dicht Bij een aantal laden waren de beveiliging kapot De deur van de koelkast stond scheef waardoor hij open bleef staan De gordijnen lagen er half af De stofzuigerslang zat verstopt Een matras was te groot voor het bed Het was niet schoon toen we binnenkwamen: mijn kinderen hadden binnen 10 minuten zwarte voeten en er stond een vies vies in de kast Er zaten gaten in de muur De td is wezen kijken maar er was te veel om te doen We kregen voor de kinderen een verrekijker maar eigenlijk als je er thuis over nadenkt is het echt niet goed dat we er zoveel geld voor betaald hebben Wie weet kunnen jullie nog wat doen
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
gezellig
8
Naam: Ucu J. Akihary
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Mooi groot natuurpark met het Safaripark en Speelland fijn op loop afstand. We zijn tot 3 X toe naar het Safaripark geweest en 1 X naar speelland. Alles was erg mooi opgezet en goed onderhouden ....
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.