De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16203 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16203 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks wat er gebeurt is hebben we verder een mooie vakantie gehad er is behoorlijk wat gebeurt en ik hoop dat het park het verder oppakt door wat er is gebeurt moesten we onze bungalow verlaten omdat we met zn allen bang waren we hebben gevraagd of de jongeren die dit hebben aangericht onze vakantie terug gaat betalen b v d
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Corina Pater
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
ontspannen genieten . even weg van thuis.
10
Naam: Lindsey Ramdas
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super Fijne vakantie gehad samen met onze tweeling. Het was zo leuk dat we onze vakantie hebben verlengd! Top dat het nog kon en dat we in hetzelfde huisje mochten blijven. Erg fijn en super bedankt!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mijn guestcard, werd niet totaal leeggehaald, terwijl de factuur wel hoger was. een vage reden dat dit niet kon. na bijkomst van de chef is het alsnog van mijn tegoed afgehaald
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig familiepark
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad. Wel overlast van grote groepen die tussen normale familiehuisjes geplaatst worden. Zeer kindvriendelijk. Aardig personeel. Fijne faciliteiten.
8
Naam: Anne van Eijken
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Marco van Kampen
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben 2 kinderen van 2.5 jaar en 4 maanden. Voor hen is de Katjeskelder geweldig. We hadden een kinderhuis k6kv. Echt ideaal met kinderbedje, kinderstoel enz. Ook fijn dat er een hek om de huisjes staat zodat je kind nooit ver kan afdwalen. Koos Konijn was erg leuk. Het zwembad ook. De medewerkers waren ook erg kind vriendelijk, ook in het restaurant met kleurplaat en potloden. Top week gehad.
10
Naam: Remco De Fouw
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch lang weekend gehad met het hele gezin. Zeker voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Nancy Van de Kraak
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Camping was prima en we hebben ons goed vermaakt! Het verhaal koos konijn heb ik al eerder toegelicht. De sanitaire voorzieningen hadden wel wat netter gekund. Maar volgende keer ga ik toch voor een ander park van de Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de vakantie. De safaritent was heel luxe en stond op een fijn ruim veld. De maatregelen tav het coronavirus vond ik echt ondermaats. Er was geen handzeep op de toiletten. Niet op het terrein, maar in het restaurant was dit ook dicht. In het zwembad werden toch teveel mensen binnengelaten en niet gecontroleerd op het houden van afstand. Bij de douches en toiletten was het dan ook onmogelijk om voldoende afstand te houden. Bij het bowlen was afstand ook niet mogelijk, de ballen werden onder 2 banen verdeeld, niet heel hygiënisch en ook hier was het te krap. Er hadden 2 ipv 4 banen open moeten zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad. Mooie omgeving en een mooi park. Zeker voor herhaling vatbaar
7
Naam: Hylle Pol
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij de aankomst geen t-shirts uitdelen, het is goed bedoeld maar vertraagd de boel heel erg. Controle op compleetheid van het bestek etc. Controle op schoon beddengoed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze wasdroger deed het niet, maar was mooi weer. Bolder kar was band van lek. Mooi verzorgt park, vriendelijk personeel! Enige nadeel vind ik de auto’s op het park wat de hele dag in en aan rijd langs het huisje, totaal niet handig met kleine kinderen. Ik zou er een autovrij park van maken! Verder alles top!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons prima vermaakt op het park, echter de inrichting van ons huisje is volledig verouderd en niet meer van deze tijd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een schuifdeur die niet open kon. We hadden gemeld. Maar er werd niks aan gedaan. Dat was erg vervelend. Want het was warm en benauwd in het huisje. En we zaten met z’n viertienen. Brandalarm ging ook 2 dagen achter elkaar af. Dat was best schrikken. Voor de rest hele vriendelijke beveiliging. En de in en uit check is super handig. Bedankt!
8
Naam: Nanda Van der Wiel
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk kindvriendelijk park met veel speeltuintjes. Huisje heerlijk comfortabel en alles aanwezig wat we nodig hadden. Het park zelf zoals het zwembad of terras en restaurant wel klein voor zoveel mensen maar het personeel maakte er een ontspannen moment van.
8
Naam: Ed
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Relaxt weekend gehad. De security gaf snel een waarschuwing. Terwijl overal herrie was op het park. En wij nog rustig waren. Jammer dat er een hoop kleine dingen beschadigd en of stuk zijn. Wel veel comfort in de bungalow aanwezig dmv sauna bubbelbad etc. De sauna badkamers en servies was nog vies bij aankomst. Hoop zwarte stof slierten en eten’s resten. De vaatwasser maakte het servies niet heel goed schoon. Inchecken en uitchecken was heel simpel en duidelijk gemaakt. Zo had ik ruim van ter voren de keycards in huis etc.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Badkamer beneden nergens haakjes voor bv handdoek. Inrichting woonkamer mag wat sfeervoller. Personeel restaurant niks op aan te merken.
7
Naam: Monique de Kleijn
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een leuk huisje maar we misten het een en ander aan de inboedel. Zo was er geen dweil dus kon je niet zelf dweilen, er waren geen ovenschalen dus kon je de oven niet gebruiken om iets in te grillen of bakken, diepe borden waren er niet en in een 6 persoons huisje vind ik de koelkast en vriesvak erg klein, vaatwasser werkte niet optimaal.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
buiten het vieze (jammer) was het een leuke week en de vogeltjes/eekhoorntjes was wel heel leuk omdat onze kleindochter de meeste dagen ziek was.we hebben genoten en op het terras was het een gezellige beniening
8
Naam: Michel Magnus
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima naar wens alleen spijtig van de slechte schoonmaak bij binnenkomen van bungalow zoals vloer en oven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, wel wat prijzig. Animatie was leuk, maar kan iets beter georganiseerd worden (boogschieten met 1 pijl, geen kinderboog beschikbaar, terrein voor lasergame was wat klein.) Ook graag meer aanbod in actie activiteiten/ survival (nu water wars, lasergame en boogschieten gedaan, we hadden graag meer gezien op dit vlak)
10
Naam: C Kardienaal
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezelligheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was voor ons de eerste keer dat we via Roompot boekte en we kijken er al naar uit om volgend jaar terug te komen De kinderen hebben er van genoten, de kids club, koos konijn, het zwembad … alles was super goed meegevallen Ons zien jullie zeker terug op 1 van jullie vakantie parken
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huis was niet echt schoon opgeleverd en daar betaal je voor,ook de stopcontacten op n plaats achter je kussens is nou niet bepaald n plek om de stekker in te doen,daar is niet echt over nagedacht.Het restaurant was ook matig .bestelde n tournedos a €25,- vond hem vrij klein kreeg er dan ook nog groente bij 3 groene asperges ??en wat friet dat was het .weinig groent een weinig vlees voor t geld wat je ervoor betaald
9
Naam: Elise Martens
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.