Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Ook voor grote groepen en families
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12862 beoordelingen

Bekijk 12862 reviews

10
Naam: D. Spiessens
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
echt ne grote aanrader zowel voor mensen met kinderen als voor mensen die van de rust houden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik zat in het prima huis 522, maar werd elke ochtend vroeg wakker door herrie werkers. En de hele dag het gekmakende gepiep van de achteruitrijdende wagens (vooral forkheftruck). Dat vergalde mijn plezier zeer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons goed vermaakt.
10
Naam: Anita Matthijssen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: teunis boer
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een leuke midweek gehad behalve de fietshuur
8
Naam: Yvan van Nieuwenhuyze
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door Corona zijn wij vroeger vertrokken maar de vriendelijkheid blijft ons het meest bij
8
Naam: Mineke Damme
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf zijn veel binnen geweest ivm corona alleen jammer dat we last van mieren hadden en heel vroeg al herrie van het bomen snoeien
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrije receptie, schoonmaak van het huisje toen we aankwamen was waardeloos! Douche was smerig en de spinnen en mieren bleken vaste bewoners te zijn!
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park leuke huisjes. Alleen jammer dat we geen gebruik konden maken van zwembad en restaurant, wat begrijpelijk is vanwegen Coronavirus
9
Naam: Lies Hoppentocht
Datum: 18 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig gelegen en wandelmogelijkheden
8
Naam: Angela Letterman
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed weekend gehad. Alles was dicht maar begrijpelijk. Huisje was leuk, netjes en functioneel. Alleen de luxe badkamer was mega vies, schimmel en dikke kalk in de stoomdouche en bruine drap, plukken bruine stof, beestjes en bloemetjes in de buizen van het bubbelbad. Hele avond bezig geweest dit schoon te krijgen. ( Dit lag niet aan de dames die smorgens hadden schoongemaakt want huisje was verder spik en span ). Omgeving mooi. Niks gedaan maar dat komt door de Corona crisis... alles dicht.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas was het huis niet heel schoon en dat viel niet mee. Wij hebben het huis schoner achtergelaten dan dat wij het aantroffen. Voor een twaalf persoons huis is 1 oven eigenlijk te weinig. Verder was het huis keurig gerenoveerd met mooie badkamers, keuken en meubels.
10
Naam: Thomas Sluimer
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was 50 euro vergeten in het huisje. De receptie heeft het opgestuurd en vandaag binnen gekregen!!!! Hartelijk dank hiervoor!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimtelijk
9
Naam:
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi vakantiepark! Over het algemeen alles prima in orde.
10
Naam: J Bakker
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk verblijf ondanks sluiting faciliteiten door Corona. Wel heel aantal dronken gasten, erg irritant.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In deze lastige tijd van het Corona virus toch een heerlijk verblijf in het park gehad. Behalve dat het huisje ons alle comfort bood, konden we buiten heerlijk wandelen en fietsen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik zal me beperken tot het vakantieverblijf omdat vanwege het coronavirus vanalles dicht was. Ik begrijp dat dit de totale indruk natuurlijk anders maakt en niet geheel terecht is dat jullie hierop beoordeeld worden. Het verblijf had in eerste instantie een goede uitstraling. Er waren echter tijdens het verblijf een aantal dingen die opvielen. De keukeninventaris was niet goed, met name op kookgebied. Daarnaast was de keuken niet afgewerkt, er is geen plint gemonteerd waardoor je zo onder het keukenblok kijkt. De opstelling van de eettafels is erg slecht. Waarschijnlijk is er geen andere manier vanwege de ruimte maar in een groot blok zitten is erg onpraktisch, het zat ook erg krap en gelukkig waren we met 15ipv 18 want die zouden niet eens aan tafel kunnen zitten. Als je een huis voor 18 verhuurt moet je ook zorgen dat 18 mensen fatsoenlijk gezamenlijk kunnen eten. Ik sliep met mijn partner en 2 kinderen op de zolder en daar stonk het enorm. Een hele vieze, rare lucht die ook na het openzetten van de ramen niet verdween. Erg onplezierig om daar te verblijven. Misschien iets minder belangrijk maar toch een tip: in een huis voor 18 personen zouden meer douches en minder baden een beter idee zijn. Nog even over de bewegwijzering. Er staat bijna nergens aangegeven hoe je t makkelijkste naar uitgang-winkel-zwembad ed kunt lopen. Daarnaast zijn de bordjes die er staan slecht leesbaar, vooral in het donker. Over de vriendelijkheid/gastvrijheid kan ik niets zeggen. Bijna alles was gesloten dus ik heb niemand gezien/gesproken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en gezellig park met voor iedereen wat te doen
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het huisje 437 van de Katjeskelder niet echt schoon. Verder betaal je voor een bubbelbad wat feitelijk om te janken is. De stop van het bad is niet dicht te draaien en douchen was zowat onmogelijk omdat de slang niet goed was aangesloten waardoor er nauwelijks water uit de douchekop komt. Het baby bedje en de box waren gewoon oud en goor. Niet zo fijn om daar je kindje in te leggen. Doordat alles zowat gesloten was hebben wij niet van de voorzieningen kunnen genieten. Jammer want dat was o.a. de reden om voor dit park te kiezen maar dat zijn omstandigheden waar ook roompot niet voor heeft gekozen
3
Naam: Anton Paul den Boer
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje heel smerig, huisje vol met zilvervisjes, rondom het huis heel veel vuil en gebroken bierflesjes, kookgerei niet volledig Het leek wel over er een vrijgezellenfeest voor ons was geweest en niks aan gedaan.
Bedankt voor uw bericht! Uiteraard hoort een woning altijd schoon te zijn. Wij zien helaas niet terug dat u een melding heeft gemaakt ter plaatse. Wij hadden onze fout graag hersteld, zodat u kon genieten van uw vakantie. Wij nemen uw feedback mee. Hopelijk mogen we u nog eens begroeten op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Suzanne Raats
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was erg stoffig bij binnenkomst! Kruimels lagen onder tafel! De klink van de deur was kapot Verder ondanks alles dicht genoten van de omgeving
8
Naam: Harrie
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas geen gebruik kunnen maken van zwembad en restaurants ivm corona. Begrijpelijk.
8
Naam: Dieuwertje Langras
Datum: 14 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mensen zijn vriendelijk en hulpvaardig. Een goede gebruiksaanwijzing van de apparatuur in het huisje 619 heb ik gemist. Zo heb ik lang moeten zoeken naar 1 op TV. Als ik 1 indrukte wat de TV niet om aan te gluren Om een goede weergave te krijgen moest ik naar 925. Ik heb ook wel eens in een schoner huisje gezeten. We hebben het schoner achtergelaten, dan dat we het gevonden hadden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel ongedierte in het vakantie verblijf, zilvervisjes en mieren!
8
Naam: P.C.W. van der Vreede
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne omgeving, mooi verzorgd huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een erg prettig verblijf bij jullie gehad. Wij hebben hier 1,5 week verbleven tijdens de verbouwing van onze woning
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.