Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Ook voor grote groepen en families
  • Gratis WiFi

reviews

8.0

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6110 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 6110 reviews

8
Naam: Jeroen Booij
Datum: 25 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Jules Govaerts
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Algemeen tevreden over ons verblijf, mooie omgeving en ligging, mooie ruime huisjes, mooie inrichting, goede bedden. Zwembad is eerder klein en niet netjes, een ontsmettingsbad voor de voeten ontbreekt bv. Een algemene aanpassing is hier wenselijk.
8
Naam: A. Molengraaf
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een leuk verblijf gehad met ons hele gezin vanwege ons jubileum. Wij hadden wel een probleem met de bedden want op de site stond dat er box sprong bedden zouden zijn maar dat was niet zo. Dit is door de receptie keurig opgelost (chapeau).
8
Naam: H.B. Wezenberg
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in een prachtige omgeving. Als we de lekkage niet hadden gehad, waardoor we een badkamer moesten missen, was het nog completer geweest. Tevens was het jammer, dat er vieze, gebruikte kleren lagen. Daardoor hadden wij het gevoel dat er niet was schoongemaakt. Het huisje was qua indeling echt heel fijn!! De omgeving en het zwembad waren echt geweldig! Hier werkte het mooie weer natuurlijk ook aan mee ??. Wel vonden we het fijn, dat we een korting krijgen op een volgend verblijf, omdat we nu door de lekkage in ons huisje niet het comfort hadden waarvoor we wel betaald hadden. We hopen een volgende keer volop te kunnen genieten in een Roompotpark in een hopelijk gerestyled huisje.
8
Naam: Inge
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Fons De Ruijter
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Als er veel kinderen op het park zijn zou het beter zijn de sanitair gebouwen vaker schoon te maken.
7
Naam: Jeanne van Buul
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wat voor verbetering vatbaar is , is de bewegwijzering voor de auto naar de uitgang. Is echt een doolhof.
8
Naam: Bas Rombouts
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi gelegen rustig park, bij uitstek geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen of babies.
8
Naam: Carolien Paardekam-De Wit
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Personeel bij de brasserie is erg vriendelijk als je daar even gaat zitten met je hond na een wandeling en je hond een grote bak water krijgt
7
Naam: W Koning
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.