Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Ook voor grote groepen en families
  • Gratis wifi

reviews

8.0

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7618 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7618 reviews

10
Naam: Deborah Kay Llewellyn
Datum: 23 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We love Roompot park Katjeskelder and have been many times. We love the location in the woods, being able to hire bikes to cycle in the woods, and to stay in clean and comfortable child friendly lodges.
7
Naam: Judy Sekkingstad
Datum: 20 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het duurde langop het terras. We kregen erg weinig info bij de check ib.
9
Naam: Khalid Bensabt
Datum: 23 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Rebecca Burghout
Datum: 4 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi en rustig park. Mooie en complete huisjes, maar wel jammer dat er geen airco was of bv een fan (tijdens 30 c) Het had fijn geweest als de slagbomen tot 24.00u open zouden zijn, nu 2x net na 23.00u thuis gekomen en geen toegang tot het park. Parkeerplaatsen bezet, waardoor we ver buiten het park moesten parkeren. Niet fijn met slecht weer, of als je slecht ter been bent. Verder niets dan goeds. We wonen in Canada, maar als we weer naar NL komen, huren we zeer zeker weer bij de Roompot. Dit was onze tweede keer hier en zeer goed bevallen. Voor herhaling vatbaar! Hartelijk dank, Rebecca Burghout
9
Naam: Natalina Mumford
Datum: 28 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Inge Woudstra
Datum: 6 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
The cottage felt dated, and some essential items were missing (e.g. toaster, sufficient plates). Other cottages we have stayed usually offer a substantial welcome package with matches, cleaning materials etc. Yours was very basic. Overall facilities felt very basic. My son didnt want to sleep upstairs as he felt all the childrens furniture stacked in a corner creepy, so we slept upstairs, where the mattresses were uncomfortable and of course all bathroom facilities are for toddlers. In addition we had a lot of luggage and had to walk 250 meters to our front door with every single item. We loved being near the exit and the beautiful Vrachelse Heide, and were very happy with opening hours of all facilities and helpfulness and waiting times of reception staff. Overall we had a good stay.
9
Naam: M.A.J. Mens
Datum: 4 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Is goed bevallen alleen een probleem als je geen auto hebt de bus is veel te ver
7
Naam: Marcellinus Canters
Datum: 15 december 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Openingstijden van facilities zijn beperkt. Verder prima huisje
9
Naam: R. Lansdell
Datum: 10 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: Carmen Hopmans
Datum: 5 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuke vriendelijke huisjes in een leuk vakantiepark vlak bij waar mn broer en vader wonen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.