Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 15170 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 15170 reviews

8
Naam: A Voorburg
Datum: 3 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed onderhouden park, veel speeltuinen, Huisje staan ruim opgesteld, niet op elkaars lip, Konden knutsel pakketten ophalen en buiten speelgoed lenen Enige jammere is en dat heb ik bij een eerder verblijf ook al ondervonden zijn de Poolse arbeiders die ook op het park verblijven. Past niet echt bij een vakantie gevoel en het bos en de omgeving naast het bos ruiken ontzettend naar de wiet. Deze arbeiders zijn met regelmaat net op de rand van het bos te vinden zijn hier aan het roken. Als je dan met de kids het bos in gaat of naar het speeltuintje vlak bij het bos is dit niet echt fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn super geholpen met onze vragen en ook toen we overlast ervaarden van de buren. Ook toen we melden dat de wc boven niet doorspoelde.
8
Naam: B. Eilers
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van het huisje hebben we heel erg genoten, sfeervol, ruim en comfortabel. Verder genieten wij van de natuur om het huisje heen.
8
Naam: Kimberley Lauwen
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk park. Kids hebben genoten in de grote speeltuin. Echt geweldig! Wat heerlijk het bos zo om de hoek! Super ligging. Toen ik wegging dacht ik gelijk, ik ga hier binnenkort weer naar toe als het kan!
8
Naam: Debby Van Sintmaartensdijk-bijkerk
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park Mooie omgeving Goede service Enkel wat dingen die we gereserveerd hadden waren niet aanwezig in het huisje Werd wel gelijk opgelost En de rooklucht bij binnenkomst is niet prettig in een kindvriendelijk huisje
9
Naam: Johnny Snell
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker er even tussen uit
9
Naam: Marjan
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben de hele week erg genoten van ons verblijf.
8
Naam: Sonja Spiering
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een fijn, ruim huisje en perfecte ligging bij een speeltuin! We waren er echt even uit, ondanks de corona maatregelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk weekendje weg gehad. Voor ons gevoel was het langer. Wij miste alleen een map in het huisje met de werking van de apparatuur.
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de maatregelen hebben wij zeer genoten!
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk om tot rust te komen. Genoeg te doen voor de kindjes ondanks alle maatregelen.
8
Naam: Marco Droge
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Rene van der Kamp
Datum: 28 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Verblijfvoorjaarsvakantie
Datum: 28 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Contactloos verblijf was netjes geregeld. Huisje was vrij schoon en groot genoeg voor het aantal personen. Wel erg kleine televisies op de slaapkamers die het niet goed deden! Zit plekken voor tv (bijv de bank/stoel) waren er niet genoeg voor het aantal personen waar het huisje voor was. De stoelen aan de eettafel waren absoluut niet comfortabel!! Genoeg parkeerplek voor het huisje voor meerdere autos. Leuke, grote speeltuin op het park en het verhuur van de fietsen, echoppers en skelters was ook netjes geregeld. Helaas was het huisje niet helemaal kind veilig ingericht. Geen kinderbeveiliging op kastjes (ook niet die waar de glazen stonden), geen afgeschermde stopcontacten (ook niet die bij de vloer!) En in de wc beneden zat een mierenplaag!
9
Naam: Arthur Verloop
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks alle beperkingen door corona toch heerlijk genoten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een topweek gehad ondanks dat het zwembad dicht was door de Corona maatregelen. Het mooie weer was ook geweldig. Maar wij vonden het een erg mooi park in een mooie ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad ( mede door het mooie weer in feb) zat in een 8 persoonshuisje lekker ruim 2 badkamers en 2 wc en een wasmachine en droger maar het gasfornuis was een 4 pits dat viel een beetje tegen 2 tv op kamer deed het niet maar ondanks dat en de corona maatregelen heerlijk genoten deze vakantie
9
Naam: Sonja S Duyvenbode
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb echt genoten ,en prachtig verblijf ..
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn heerlijk uitgerust en het huisje was heel comfortabel Samen met familie een heerlijk midweekje gehad Het weer werkte ook daarin mee Heerlijk buiten gezeten Genoten ondanks de Corona
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het heerlijk rustig ondanks dat het in een vakantieperiode viel.
8
Naam: Ineke Koele
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem D
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ion de gekke tijden van Corona hebben we een heerlijk midweekse met de kids gehad. Vanuit je huisje overal speeltuinen, eekhoorntjes, vogels en een mooi bos met zandduinen. Heerlijk genieten van de natuur en buitenlucht. Ook een niet te groot park dus je bent overal snel en dat is handig met kleine kindjes. Gerestylde huisjes zijn prima. Fijne bedden en alles is aanwezig wat je nodig hebt.
10
Naam: Janneke
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ruime woning, ruim opgezet park, met veel speeltuinen (tjes)
7
Naam: Anne
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voorraadpotten ontbraken, meer servies en bestek, 2e tv ontbrak, afwasmachine stonk, nauwelijks privacy bij bungalow, bewegwijzering op park onduidelijk (wel huisnummers aangegeven niet bv uitgang of hoofdpad).
10
Naam: Hg van Gessel
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.