Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13263 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13263 reviews

9
Naam: Luc De Waele
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het servies in de kastjes was niet schoon. De afwasmachine werkte niet goed. Dop van het zout zat los in de machine en het rooster was heel vies
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet park, je zit niet op elkaars lip. Ruime accommodatie, kan wel wat renovatie gebruiken.
8
Naam: Conny Meijer
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park in een mooie omgeving voor fietsers en wandelaars. Grote steden in de buurt bij minder weer. Een herhaling waard.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettige incheck en de rust en reinheid op het park en in het huisje.
8
Naam: Angelique Hofman
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen goed. Ik heb een paar kleine aanmerkingen: - het huis waar ik zat zat bij een plek waar een hek omheen zat. Het geluid van het dichtklappen van deze deur was af en toe erg hard. - ik kon door vertraging van mijn trein niet voor 16 uur in het park zijn, daardoor kon ik mijn fiets niet ophalen. Ik zou het fijn vinden als de openingstijden van de fietsverhuur iets verruimd zouden kunnen worden - Als laatste zou het fijn zijn als er ook mogelijkheden zijn tot gezonde maaltijden bij het afhalen want nu is het alleen snacks Verder was ik blij met het schone verblijf, vriendelijke service en ruime openingstijden van de meeste faciliteiten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Kindvriendelijk, Vlug antwoord bij vragen
8
Naam: Gevels Andre
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn in het algemeen tevreden daar wij reeds verschillende jaren een midweek bij jullie verblijven! Hopelijk tot volgend jaar!!!
7
Naam: R. Stellingwerf
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een goed verblijf gehad in een ruim huisje. De entree van het park was wat vreemd vanwege de achteraf ligging en onduidelijke bewegwijzering maar we hebben het uiteindelijk gevonden. Vanwege de korte afstand ten opzichte van de Efteling is onze keuze deze keer op dit park gevallen, dit was een grote pre voor ons. Het zwembad en horeca was prima in orde, alleen het feit dat het hele gezelschap in een midweek maar 1x gebruik kon maken van het zwembad was een domper, we hadden dochter beloofd dat ze iedere dag mocht zwemmen in de vakantie. Nee dus. Het huisje was erg onder de maat qua hygiëne! Plakkerige deurklinken, grijze laag stof op de radiatoren in de badkamer waar de handdoeken op moeten hangen, bestek wat niet schoon was gemaakt en een gebruikt koffiefilter nog in het koffiezetapparaat. Wij hebben eerst de vaatwasser meerdere malen laten draaien om zeker te zijn van een schone vaat. Ergste vonden wij het ongedierte overal, bij binnenkomst hebben wij veel spinnen en zilvervisjes weggehaald maar die waren er elke dag ook net zo hard weer, zelfs met deuren en ramen dicht. Het toppunt was toen onze dochter van 3 jaar in bad wilde, bij het aanzetten van het bubbelbad schoten er 18 (!) zilvervisjes uit alle gaatjes van het bad en ons dochter kreeg de schrik van haar leven! Wij zijn in meerdere van jullie parken geweest en zijn altijd zeer tevreden over Roompot maar dit was voor ons wel een enorme teleurstelling. In deze tijden van Corona verwacht je extra hygiëne maar ik zou dit park puur vanwege het gebrek aan hygiëne in het huisje niet aanbevelen. Ik weet dat melden ter plekke altijd gewenst is zodat er iets kan worden gedaan aan het probleem maar na een vrij lange reis en het uitpakken zagen wij het niet zo zitten om dit te melden en evt te moeten verhuizen naar een ander huisje. P.s. We hebben een aantal foto’s van het ongedierte gemaakt. Mochten jullie je niet kunnen vinden in onze bevindingen dan kan ik deze altijd even toesturen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: S.Z.
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb een heerlijke midweek gehad, jammer van het weer maar dat heeft het verblijf ruimschoots goed gemaakt
8
Naam: D.M.
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn huisje, ruim en leuk opgezet voor kinderen met hekwerk om de tuin. Zwembad beetje simpel,
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne ontspannen vakantie dagen gehad, een midweek is dan erg kort.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne week gehad,leuk huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje had diverse gebreken ruit deur sluitingen
8
Naam: Kevin Buch
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een leuke vakantie met veel animatie.
9
Naam: m.m. picavet
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
komen graag terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: André Boer
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging vlak bij het bos
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we gaan zeker vaker naar Katjeskelder!
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles wat we verwachten
10
Naam: Gerard Zwijnenburg
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de vila, en het zwembad, binnenkort komen we weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en net park rustig in een mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prima midweek verblijf gehad op het park, jammer dat buren wat luidruchtig waren met praten en auto, die vroeg vertrok. Tip: voor het schoonmaken een betere dweilstok om te kunnen dweilen, nu om trekker gedaan maar dat werkt lastig
9
Naam: Marc Verhaegen
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij hebben genoten van ons verblijf en komen zeker nog terug !
8
Naam: M A Rijneveen
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een dikke 8...
7
Naam: Els Pasmans
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
melding gemaakt over de schoonmaak ,missen van spullen inventaris bv 8 pers bungalo 3 lepeltjes ,bubbelbad defect ,parasol defect boeren wat tot laat buiten zaten en rumoerig waren hun honden buiten lieten los lopen en de dieren hun behoefte deden wat niet werdt opgeruimd en deze mensen dachten dat het stukje tuin van ons ook van hun was heb van het laaste geen melding meer gedaan want van de eerste 4 dingen werd ook gezegd wat vervelend maar u heeft helemaal gelijk en daarmee was de kous af zonde want wij gaan alleen op vacantie in eigen land waarbij roompot normaal onze voorkeur heeft heb op de schoonmaak na ook nog nergens zo iets gehad en vind het dan ook jammer want snap omdat ik klein hondje hem dat ik moet betalen voor schoonmaak maar bijna 90 euro voor hetgeen we aantroffen schandalig
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De weg bewijzering kan iets beter,Het was top
9
Naam: Chrit Pepels
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.