Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 24311 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 24311 reviews

8
Naam: Rene van der Hoeven
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Sport & animatie
  • Zwembad
We hebben genoten van het hotel, het eten en het thermaalbad. Het was super goed verzorgd en heerlijk om te relaxen. Twee aandachtspunten; Ik vind het thermaalbad inmiddels kwa aankleding verouderd. Weinig sfeer,niet meer te vergelijken met de luxe saunas die er inmiddels in het hele land zijn. Het hotel is wel super luxe en ruim opgezet, prima kamer. Het enige is dat het bed te zacht was.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Fijn om vanuit je hotelkamer binnendoor naar het thermaalbad te kunnen lopen. Alleen het restaurant vond ik wat ongezellig, het personeel en het eten maakte echter alles goed. Wij komen hier zeker terug!
8
Naam: Wilma Froon
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
We hebben genoten Komen graag nog een keer terug Groetjes Wilma
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
8
Naam: Renate Slingerland
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We verbleven in Residence Klein Vink, in de nieuwe(re) villas die gerstyled waren. Keurig ingericht. Ze liggen wel ver achter op het park. Advies is om stepje of fietsen mee te nemen. De oudere bungalows zien er vanaf de buitenkant een beetje troosteloos uit. Lijkt ons oude bende. Ook de delen op de camping met vaste gasten was redelijk een zooitje. Nu waren er veel aan het opruimen dus wellicht is dit hoogzomer anders. Met wat we nu weten zouden we best nog een keer naar de villas van Residence Klein Vink gaan (fietsen mee; omgeving is echt prachtig), maar we zouden nooit kiezen voor de camping of de bungalows. De sfeer is daar echt anders!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooi park, ruim van opzet maar wel oude huisjes
7
Naam: J.H.H. Wuijsman-Van Thof
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging is perfect ineen woord schitterend maar de huisjes zijn sterk verouderd en het is er tochtig en er is schimmel in de badkamer
10
Naam: Saskia Van Den Broek
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
Wij komen altijd heel graag logeren en gebruik maken van de thermaal baden. Personeel is vriendelijk. Hotelkamer is netjes en comfortabel. Het bad is heerlijk. Ondanks alle restricties heeft het horeca personeel gezorgd voor een fijne maaltijd. Ontbijt was heerlijk. Kortom genoten. Dank u wel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
We hadden een heerlijk verblijf en genoten van de faciliteiten van thermaalbaden en restaurant en mooie ruime hotelkamer. Het vriendelijje personeel van het restaurant en receptie en mogelijkheid te lunchen in het hotel maakten de ongemakken van de coronamaatregelen en sluiting restaurant thermaalbaden goed. Ook de opningstijden van de baden en de mooie ligging in een prachtige omgeving met goed aangegeven wandelpaden en informatie hierover bij de receptie was erg fijn. We waren erg tevreden over ons verblijf muv de verschining van de bedden. Ons bed zag er niet schoon opgemaakt uit, onderlaken had vlekken en bed was niet netjes opgemaakt. Ruimte en inrichting kamer was geweldig evenals rwst schoonmaak prima was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
10
Naam: Linda Roche-Luijbregts
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
8
Naam: Carla Snijder-Vollebregt
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje 33 had slechte matrassen en vieze kussen. Dit is door receptie adequaat afgehandeld door nieuwe aan te laten leveren. Men gaf aan achter te zijn met de service?? Tevens bleek de vloer voor het bad in slechte staat het hout is verrot onder het zijl. Ook een opmerking ten aanzien van de vaatwasser de sproeiarmen zaten vol troep en deze hebben we eerst zelf maar gereinigd zodat de vaat enigsinds schoon werd. Dit is een punt van aandacht, ook de hoes van het omgeruilde matras hebben we niet gebruikt omdat deze bijzonder veel stof bevatte! Zelfs de technische dienst verbaasde zich daarover.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig park in een prachtige omgeving, fietsen wel mee want het is erg groot om alles te moeten lopen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Alex van Hoof
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie, ondanks corona. Genoten van wat we wel konden doen.
9
Naam: Jelena Radivojevic
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisjes moeten iets modernern zijn. Meubelen is demode, te oud. Vloer ook, moet vervangen zijn. Animatie team voor kinderen was super!!! Veel activiteiten, personeel heel ardig.
8
Naam: Wil Slootweg-Hans
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind het schandalig dat ik extra moet betalen voor een vaatwasser, die half kapot is. De menukeuzebalk werkte slecht omdat de drukknoppen het niet meer goed deden. Dit gemeld bij de receptie, maar toen is alleen de vaatwasser gerecet door de stroom in het huisje in zijn geheel uit te schakelen. Tevens gemeld dat verlichting in slaapkamer het niet deed, alleen de bedlampjes. En wat schertst onze verbazing. Na terugkomst is er een lamp in de woonkamer vervangen, want die was ineens veel feller dan de avond ervoor.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
7
Naam: V. van Steeg
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De trekker in het huisje was stuk De douche is erg gedateerd Bij het verlaten van het park zat de receptie dicht geen probleem alleen staat er op de brievenbus sleutel in gesloten enveloppe hoe dan ik ga op vakantie en neem een enveloppe mee?? Voor de rest alles ok voor het geld is het goed wat je krijgt we hebben ons vermaakt
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Geweldige hotelkamer, mooi ruim opgezet. Alleen de douchekop zou vervangen moeten worden voor een regendouche, die past bij de grote en luxe van de rest van de kamer
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig aanlegd park met mooie. wandelwegen, goed verlicht en Vriendelijk personeel. Een heerlijk thermaal bad voor ontspanning!
10
Naam: Paul van Gils
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij zijn al veel keer naar Klein Vink geweest. Met name de aanwezigheid van Koos en het Thermaalbad (Waar als enigste Thermaalbad in Nederland kinderen zijn toegestaan) is bepalend. Hoewel er wat betreft de Koos faciliteiten er wel weer wat opgebouwd mag worden. In de Vinkenburght zijn nog de tijdelijke opblaas toestellen en het Podium voor de mini disco buiten is nog niet voorzien van de Koos achtergrond en de Disco Lampen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: E. Schellekens
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We komen altijd weer thuis hier , vandaar ook dat we al 34 keer geweest zijn !!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Kamer, personeel en eten: niets dan lof, heerlijk verblijf gehad. De uitstraling van de thermaal baden vond ik echter niet bijzonder. Hoewel de baden zelf heerlijk waren en ook hier alles schoon, is er niet veel aandacht besteed aan een sfeervolle aankleding. Gezien de prijs van een los entree ticket (bij ons niet van toepassing) had ik hier meer van verwacht.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.