Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14542 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 14542 reviews

7
Naam: y.a. hoogendoorn
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
hebben extra geboekt om vroeger te mogen inchecken. helaas was de kaart nog niet geactiveerd en moesten wij 6 km heen en terug + wachten bij de receptie. het heeft ons veel tijd gekost en vonden dan de bijboeking een beetje jammer. het chaletje mag wel een schilderbeurtje hebben. het zeil was dermate gescheurd dat ik en paar maal ben blijven haken. heb dit gemeld en er is iemand komen kijken.
8
Naam: E Broeren
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vond huisje niet goed schoon vieze geur deuren en ramen waren smerig en om het huis lagen erg veel sigaretten peuken ook en het gras. Maar omgeving prachtig zwembad leuk en schoon gezellige winkel waar je boodschappen kan doen en je kan lekker eten bij jullie mvg n broeren
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst vriendelijke uitleg , aandacht en mijn vrouw is diabetes voor de nacht nog iets te eten werd na sluitingstijd gewoon geregeld en dat alles met een vriendelijk woord. Met iedereen waar we mee te maken hadden stond service en vriendelijkheid voorop. Gewoon goed geen op of aanmerkingen
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Even heerlijk relaxen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
de geur van het herfstbos!
9
Naam: Remco Miltenburg
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Uitchecken om 10:00 is te vroeg. Receptie verkocht entree kaarten voor kasteeltuinen tegen ?korting?. Dit bleek nep omdat toegangskaarten aan de kassa ?8,40 goedkoper bleken te zijn!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Prachtig gelegen. Sanitair goed onderhouden.goed gesorteerde supermarkt en goede prijzen en vriendelijk personeel. Mooie camping plaatsen met goede voorzieningen. Jammer dat info bij receptie summier is wrsch tgv personeel in opleiding dwz stagiaires. zéér flexibele aanpak qua aankomst en vertrektijden qua caravanstaanplaatsen. Zéér tevreden over verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De staat van de accommodatie laat echt te wensen over. - Stof achter En onder de meubels. - Stof in de ventilatie roosters. - lig je in bed kijk je uit op roestige lampen boven het bed (is alleen liggend te zien doordat dit achter de plank is weg gewerkt). - lamp in de berging defect - stopcontact in de gang zit gevaarlijk los - kwaliteit van bedden laat te wensen over. - geen extra dekens aanwezig voor koudere nachten. Daarbij zijn de huisjes niet bepaald duurzaam. Zo zit overal nog enkel glas in waardoor er veel gestookt moet worden.
8
Naam: Barbara Tromp
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Hallo, We hebben een heerlijk verblijf gehad, mooie 4 persoons villa. De lounche stoelen voor in de tuin waren super. Het huis was echt schoon en had een leuke uitstraling. Twee badkamers voelde als echt luxe. Minpunten waren het douchegordijn (kan echt niet meer in deze tijd...) en ik was er vanuit gegaan dat de keuken ook over een combioven beschikte, maar dat bleek alleen een magnetron te zijn. Dat was wel een tegenvaller, geen afbakbroodjes of coisantjes dus. Eerlijk gezegd vind ik een combi magnetron wel bij een Villa horen. Tot slot de hygiëne in het thermaalbad, die was echt niet oké. Ik ben geen pietlut maar de vloeren waren echt smerig. Bij de kleedhokjes rook het naar urine, zelfs mijn dochter van 9 viel het op... Maargoed dat mocht de pret verder niet drukken het Thermaalbad is natuurlijk verder heerlijk. Groeten Barbara Tromp
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben genoten op jullie park: Klein Vink in Arcen. We hopen het zeker nog een keer te bezoeken.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.