Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 21565 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 21565 reviews

10
Naam: Hendrika (rita) Mooiweer
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxed en ontspannen en.........in deze corona crisis zijn er heel goede maatregelen getroffen, waardoor wij ons heel veilig gevoeld hebben.
10
Naam: Ria Verheul
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Serene rust rust en nog eens rust
7
Naam: Lucien Bracke
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben dit huis geboekt voor 75 euro wij korting via oudjaars avond hebben huis voor 75 euro genomen .bij aankomst zijn wij naar huisje 23 gaan kijken maar leek helemaal niet op de foto van het huis je dat wij gezin hebben. zijn terug naar receptie gegaan omdat wij niet tevreden waren bedden veel te laag voor onze ouderdom kleine ruimtes en niet netjes binnen . bij receptie andere woning gevraagd kregen er een maar moesten 50 euro bij betalen. Dus in het kort wij zijn niet zo erg tevreden pover dit park.
10
Naam: Adri
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk tot rust gekomen en nu al aan het kijken voor een volgende boeking
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn echt fan hahaha alleen de bedden liggen nog steeds niet zo lekker... maar verder was t weer heerlijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
10
Naam: hintzen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Leo de Jaeger
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannend
8
Naam: H.P.J. Langens
Datum: 25 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nu met de corona was het erg stil en jammer niet naar het zwembad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Op deze manier konden we even afstand nemen van alle lastige situaties rondom het Corona virus. Dank dat jullie de gelegenheid hebben gegeven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen op een ander moment zeker nog een keer terug.
9
Naam: Jogchem Vreugdenhil
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurige afhandeling, sleutel vooraf per post ontvangen
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk en relaxed verblijf in een prettig huisje met een geweldige ligging aan het water.
8
Naam: Jos Jacobs
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Kim Lommerde
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf altijd goed. Maar weinig tegemoet komingen. Annulerenkosten had niet gehoeven. Jammer. Ons zoontje miste koos maar had wat neergelegd in het huisje. Klein presentje bijvoorbeeld. Voor iedereen wenben vanwege het virus. Maar er was totaal niet nagedacht over iets extras voor de klanten.
10
Naam: Johan van Poelje
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park was voor ons als een Rolls Royce, rust en ruimte! Wij hebben het vogelgezang ervaren als een concert.
9
Naam: J. Stam
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk kunnen fietsen en wandelen in de Maasduinen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust !!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
Wij waren er in het weekend dat er niet meer als 99 personen in het thermaalbad mochten en de restaurants zondag om 18.00 uur gesloten werden ivm het Coronavirus. Hotelpersoneel deed er alles aan om heel snel een acceptabele oplossing te vinden voor de hotelgasten en waren zeer vriendelijk, duidelijk in informatievoorziening en behulpzaam. Complimenten! Hotelkamer was ook erg mooi! Zonder Corona voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Martin Smits
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden natuurlijk prachtig weer, dus dat gaf de gelegenheid om de omgeving per fiets en lopend te bewonderen. De accommodatie was perfect.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goed en een mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een gezellig park met leuke huisjes en veel ruimte rondom
8
Naam: H Losper
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk van onze rust kunnen genieten
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie eerder tekst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was netjes, het mooie weer en de wandelmogelijkheden op het perk. Ook de ligging van de huisjes. Iedereen heeft zijn privacy wat niet altijd het geval is
8
Naam: Gerrit Kloosterman
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel genoten , al 5x op dit park vakantie gevierd
8
Naam: P.H. van den Akker
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kom er al zo lang twee keer per jaar al meer dan 25 jaar, voor de rust maar vooral het thermaal bad. Natuurlijk snap ik wel dat het gesloten moest worden. Volgende keer weer beter.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie vorige opmerkingen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.