Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 22747 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 22747 reviews

8
Naam: Nico Vereecken
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We misten een oven/combi oven zeker wanneer je een huisje neemt met luxe. Jullie bieden in het winkeltje afbakproducten aan (alles van glutenvrije was nog af te bakken). In ons geval was dat zeer lastig gezien we glutenintolerantie hebben. Dus waren we verplicht buiten het park boodschappen te doen om glutenvrij brood te voorzien. Ook qua kookmateriaal met je inventief zijn doordat er maar 1pan, 2kookpotten en 1steelpannetje aanwezig was. Microgolfoven schotels ontbraken. 2persoonsbed(2x1pers tegen elkaar) is als koppel zeer vervelend door grote spleet tussenin.
9
Naam: Daniel Thoomes
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park.. mooie omgeving en voorzieningen
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij aankomst van het huisje schrokken wij een beetje. Het is wel een beetje vergane glorie, met name de badkamer. Voor een park wat zo goed verhuurd / bekend staat, is naar mijn mening vast wel ruimte in het budget om e.e.a. een beetje up to date te houden. Wij hadden dan wel niet het duurste en meest luxe huisje geboekt. Maar dit was wel een beetje terug in de tijd gaan. Verder was het park prima, we konden heerlijk aan het water vertoeven, de supermarkt bied genoeg variatie en het dineren in het restaurant was heerlijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad, alleen jammer van de vele mieren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne plek om warme zomerdagen door te brengen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Onze kampeerplaats op c30 is ons prima bevallen. Alles is op loopafstand prima te doen. Het is voor ons echt een pluspunt geweest dat we ontzettend dicht bij een geweldig bos zaten waar we met onze hond heerlijk hebben kunnen wandelen. En we hebben in deze tropische temperaturen samen met onze kinderen en hond erg genoten van het zwemmeer.
8
Naam: Bas Van Dun
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Over het algemeen een prima verblijf. Banken in ons huisje waren wel aan vervanging toe, zitten door in het midden. Evenals sommige bedden. Erg veel mieren in de tuin, uiteindelijk ook binnen. Dat is niet prettig. De speeltuinen zijn erg fijn, genoeg te doen voor kinderen. Er hadden wel meer bankjes rond de speeltuintjes gemogen en extra prullenbakken. In het zwembad mis ik een pierenbadje. Waar de kleintjes zelf kunnen zitten, nu was t ondiepste 50cm. Dit is geen fijne zit diep te voor de allerkleinsten . Onze dochter kon hierdoor niet zelf zitten en spelen in t water. Ook zelf staan in zo hoog water was moeilijk voor haar, terwijl ze goed kan lopen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was geweldig. Heerlijk aan het water met dit weer. Wat wel opviel was de grote hoeveelheid loslopende honden. Het nachtvissen dat bij ons voor het huisje gebeurde en de geluidsoverlast van een huisje aan de overkant van het water, of op andere plekken. Dit mag niet volgens jullie regels, maar er is niemand die dit handhaaft. Daar zou wat ons betreft in geïnvesteerd mogen worden. Ook de rust na 23 uur was er niet altijd. Een zichtbare beveiliger, die ook mensen aanspreekt zou wenselijk zijn. Verder echt super naar ons zin gehad, maar hier zou nog winst kunnen worden behaald.
8
Naam: Pat Smits
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
10
Naam: Wilma Rou
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Sport & animatie
  • Zwembad
een heel goed hotel alles eigenlijk wel . horeca had wat langer open gekund dat je wat langer bij je hotel wat te drinken nu het centrum in geweest. voor de rest heel tevreden . (hotel zwembaden kamer tv douche alles ok .enz enz)
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig park. Heerlijk om te zwemmen in het meertje!
7
Naam: Imie Damhuis
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Groot en druk park!
8
Naam: Monique van Hout
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jesse van Meer
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Openingstijden van het thermaalbad graag zo snel mogelijk weer terug naar van ouds, 21u30 is net wat vroeg om daarna in je kamer te zitten gezien het feit dat t restaurant dan ook sluit. Complimenten aan al het personeel, heel gastgericht en is goed op de hoogte van iedere situatie en handelt juist wanneer andere gasten even de regeltjes vergeten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Kampeerplekkem zijn te klein. Het mooiste zou zijn als er geen auto’s bij de kampeerplekken aanwezig zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje erg simpel ingericht maar zeker prima gezien de prijs. Wat meer stopcontacten waren fijn geweest in woonkamer. Hadden zelf stekkerdozen meegenomen gezien onze eerdere ervaring. Verder prima en enorm genoten van de natuur op het park!!
9
Naam: Peggy Polley
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen zeker terug!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
Prima hotel, zeker voor herhaling vatbaar. Zwembad was wat we ervan verwachten door eerdere bezoeken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Mooie nette kamer, vriendelijk personeel aan de receptie, bediening in restaurant was ok, maar vriendelijk werd niet uitgestraald.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De bediening in het restaurant was vreselijk; los van dat we pas om 20:00 hoofdgerecht mochten bestellen (hadden om 19:00 gereserveerd, was misgegaan en na wat woorden mochten we ineens wel gaan zitten). We mochten geen voorgerecht bestellen, 4 keer moeten vragen om bestek, zelf drankjes ophalen ivm lange wachttijd, verkeerd eten leveren en dat wel op de bon zetten etc. Alles was mis kon gaan ging mis. Gegeten op donderdag 6 augustus 2020. Bediening waren sympathieke mensen maar bakten er echt niks van. Nooit meer opnieuw
8
Naam: Lindsey Maessen
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben onwijs genoten ondanks het gekke vakantieseizoen door corona. Wel vonden we het heel jammer dat er zoveel autos over het park reden heel de dag. Hierdoor konden de kids niet alleen naar voren.
9
Naam: Roelof Kok
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
uitstekend op het zwembad na die was er klein en geen faciliteiten zoals duikplank of glijbaan. het zwemwater buiten was zeer goed alleen een tip er zwemde veel kleine kinderen met zwembandjes in het dieper water en de badmeester zij daar niets van daarbij is het beter dat hij of zij bij het scheidings touw gaat zitten voor het overzicht verder een prima plek om te zwemmen. mijn ordeel over het park is dan ook zeer uitstekend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk weer erg druk de wc mocht wel iets beter schoongemaaktvworden zeker nu met corona ,bij de afwas stond je erg op elkaaar,en de douche was de straal erg klein dat ik tegen de muur aanstond om water op me hoofd te krijgen mag iets meer druk op Voor de rest was het een heerlijke vakantie.
7
Naam: Yorka Commeyne
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Een koelkast ontbreekt toch echt. Zeker op een luxe kamer met terras zou die moeten aanwezig zijn. Hotel was prima in orde , maar wat een viezigheid rondom. Overvolle vuilnisbakken op de parking die maar niet geleegd werden. Daar zou toch iets aan gedaan moeten worden.
7
Naam: Fc Drost
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, echter sterk verouderd. Schoonmaken sanitair kan zorgvuldiger en is sterk gedateerd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top vakantie vooral met dit weer en zo’n heerlijk meer erbij. Mooi omgeving genoeg te doen. Sanitair bij veld H komt nauwelijks water uit de kraan maar daar heeft de Roompot denk ik maling aan want ik ben niet de eerste die daar iets over schrijft. Daarom veel mensen op veld E douchen daar was het wel goed maar of dit Corona proef is??? Zeer zeker niet. Plekjes zijn aan de krappe kant.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
was netjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Sport & animatie
  • Zwembad
Prima hotelkamer zeer netjes en schoon ook helemaal up to date in deze tijd. Minpunt dat er geen koelkastje is.
7
Naam: Marco Swaans
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Er word veel te hard gereden en gefietst. Levert gevaarlijk situaties op. Ik zou graag 20 km zone van park maken. En dat ook voor fietsers. Wielrenner, mountainbiker..bol gas over de paden. Niet fijn.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vieze koelkast bij aankomst. Tuinmeubilair stond bij de buren. Wastafel badkamer verstopt. Erg weinig kastruimte op slaapkamers en badkamer. Parasol erg slecht.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.