Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25258 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 25258 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterende .ligging wat betreftde Maasduinen en ten opzichten van duitsland
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf, heerlijk rustig en mooi uitzicht naar de bosrand
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk rustig
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ondanks de Corona beperkingen genoten van ons weekend weg. Huisjes zijn wel gedateerd maar goed schoon. Park is verder ruim van opzet en is normaal genoeg te beleven.
7
Naam: Emiel Hoogerhuis
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een vanuit de buitenkant een mooi uitziende woning! Van binnen geleefd. Super schoon was het niet, vies bestek, wasmachine rand was niet gecontroleerd, lag viezigheid. Voor zo.n huisje waar ik best wel veel voor betaal is de comfort van de banken en stoelen minimaal. Gezellig samen op de bank zat er niet bij. (Gadateerd meubilair) Bedden lagen daar in tegen wel fijn! Fijn om 2 badkamers te hebben. Ruim genoeg voor een gezin van 4.
8
Naam: Ricardo Pischedda
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heel leuk gehad. Helaas was alles gesloten. Verder denk ik wel dat er iets aan het intrieur gedaan zou mogen worden was redelijk gedateerd.
10
Naam: Jc Van Deijk
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk vakantiepark met mooie wandel mogelijkheden
10
Naam: Steven Brandveen
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb van mijn weekend genoten ondanks de situatie in het land . Het enige min punt was dat de vloer in het verblijf vuil was er moest even een dweil er over heen was er een dweil emmer aanwezig had ik het zelf graag gedaan anders heb ik geen op en aanmerkingen het is een super mooie park
9
Naam: Arie Kant
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park huisjes wat verouderd
7
Naam: Nikki van den Heuvel
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Al met al tevreden, mooi park. In de zomer zou ik echt niet voor deze camping kiezen. Wij stonden nu heerlijk alleen op een veldje, maar als je ziet wat er in de zomer allemaal op staat, 0,0 privacy. Maar dat had voor nu niks. Goed contact gehad met de receptie per mail. Netjes en duidelijke uitleg.
8
Naam: Gerry Huskens
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona heb ik met mijn twee kleinkinderen heerlijk genoten van de prachtig natuur. Op het park en eromheen. We hadden ook geluk met een beetje sneeuw. En we zijn koos tegen gekomen op zijn route door het park. Nam de tijd voor een high five.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, in mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedden graag hoger. Prettiger bij instappen en zeker bij het opmaken. Verder zijn wij zeer tevreden over ons verblijf.
9
Naam: J. van Garderen
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net zoals de vorige dertien keren hebben wij weer genoten van Klein Vink en de omgeving. Tot de volgende keer maar weer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, ruim opgezet park. In een prachtige omgeving!
8
Naam: Frits Van den Brink
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben ondanks dat alle faciliteiten gesloten waren door David-19 van Een heerlijke vakantie week genoten. Huis nr: 138 Komen zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was prima maar ja in carona tijd is alles anders.
9
Naam: Joop Wind
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed, we zijn de laatste maanden elke keer een week of een midweek bij verschillende parken geweest
7
Naam: H Busscher
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anne Van den Brink
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten! Heerlijk rustig, veel natuur. Huisje is precies zoals op de foto’s . Enige nadeel was het vinden van het huisje, Darwinvink stond er niet opgeschreven en dan is het flink zoeken, ook voor diegene die een maaltijd bij ons moest bezorgen heeft suf rondgereden?.
8
Naam: F.
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles OK.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een uitstekend park met alle voorzieningen die je kunt bedenken Een aanrader voor iedereen Vriendelijke groet Familie Krispijn
9
Naam: C.A. Lootsma
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk een midweekse vakantie gehad in een prachtige omgeving. Verder hebben we nergens gebruik van kunnen maken maar we hebben ons heerlijk vermaakt. Bedankt voor de mini vakantie ondanks de beperkingen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging nabjj prachtige natuur. Prima huisjes.
8
Naam: J.R. Jansen
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goede prijs kwaliteits verhouding. Heerlijke douche en prima bedden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
als fijn ervaren vooral het park en omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging in de natuur voor wandelingen en fietstochten op de mountainbike.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is moeilijk omdat alles dicht was vanwege corona.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn dik tevreden met ons verblijf op uw park . Vooral de vrijheid en ongedwongen sfeer zijn voor ons super belangrijk .
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.