Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12922 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 12922 reviews

7
Naam: Jaco Lucas
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Helene van der Have
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Thermaalbad kan veel beter onderhouden worden, hygiëne laat te wensen over! Dot haar van zaterdag lag er zondag nog!! Jammer dat het steeds meer een kinderbad gaat worden, dit gaat ten koste van het welness imago!!!!! Veel mensen ergeren zich hieraan!
8
Naam: Hans Sedeyn
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor het bezoeken van het thermaalbad is het hotel ideaal. Ook het restaurant is OK. Wij verblijven regelmatig in het hotel en zien een positieve evolutie in het restaurant en het ontbijt in het algemeen. Doe zo voort...
9
Naam: Arie Sprang
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer goed
7
Naam: Wim Blankespoor
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De brasserie heeft meer de uitstraling van een kantine.
8
Naam: Elsa van den Broek
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Emj Mortiaux-peerboom
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
lekker huisje, welness zoutbaden heel aangenaam maar verder moet je overal apart voor betalen en moet er behoorlijk aan onderhoud gewerkt worden. Omgeving fijn om te wandelen en te fietsen.
8
Naam: Janneke Jansen
Datum: 20 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Janneke Jansen
Datum: 20 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super vriendelijk personeel! Jammer dat je savond om 22.20 geen snacks neer kon bestellen terwijl ze tot 23.00 open zijn. Om 22.40 gaat de stekker eruit. Alle massage stralen stoppen! Dit wekt irritatie. Heel jammer.Zeg dan we sluiten om 22.30! Er was weinig flexibiliteit tav de menukaart van het restaurant...een gebakken eitje smorgens was eigenlijk niet de befoeling, maar omdat het rustig was . Ook in de lounge stuiten we op het volgende, we bestelden wat snacks en we vroegen er een zak friet bij dat was niet mogelijk want het stond niet in de kassa. Jammer. Graag uw reactie! Met vr gr Janneke en Aad Jansen.. Pc meermaals hoorde we mensen vragen of ze koekjes konden kopen....een idee?. Gelijk een mooie reclame
8
Naam: J. Koeman
Datum: 20 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij vinden het heerlijk alleen moeten we ver lopen van de parkeerrplaats naar ons huisje. Ik loop moeilijk
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.