Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 26715 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 26715 reviews

7
Naam: H. Thorsen
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ontvangst en afhandeling andere zaken kan veel vriendelijker. De horeca sluit ruimschoots voor de aangekondigde sluitingstijd. Rondom het water nogal wat overlast (met name ook geluid) van jongeren (in de bungalows), maar ook van buiten het park??
8
Naam: Johanna Heshusius-nieuwenhuizen
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Een hele fijne tijd gehad en zeker een aanrader om heerlijk te ontspannen , zeer vriendelijk personeel, het mooie koffie/thee apparaat is lastig te bedienen, in het verleden was er de waterkoker met oploskoffie en thee. Veel fijner.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De wegen waren niet al te goed onderhouden. veel kuilen in en naast de weg. vooral bij de camping plaatsen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Het ontbijt was prima verzorgd. Persoonliijk miste ik wat meer vers fruit en salademogeijkheden. Maar er was voldoende aanbod aan broodjes, beleg en drankjes en smoothies!! wat was dat een aangename verrassing!
8
Naam: Ab Krook
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jaap Rademaker
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust en de vrijheid om niets te moeten. ( wel regels na leven natuurlijk)
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Lampen hotelkamer waren vuil. Geen waterkoker aanwezig. De hotelkamers zij na de renovatie net een mortuarium, helaas.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Snelheid op het park is te hoog (auto,s)
8
Naam: van de Werken
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Over het algemeen zijn de zaken goed op orde. Toch zijn er wel verbeterpunten te noemen. Bijvoorbeeld bekertjes in de badkamer zou wel handig zijn. Ook mag er wel eens een bezem door het fietsenhok. Links en rechts is wel wat onderhoud nodig. Een inhoudelijke klacht is professioneel opgelost.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het verblijf is ons prima bevallen. Jammer dat het wifi-signaal ver onder de maat was.
9
Naam: B. Bossenbroek
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Goede ervaring. Mooie plek en mooie omgeving. Slecht onderhouden wegen, grote gaten
10
Naam: Ria Assmann
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Vriendelijk personeel dat maakt alles goed in deze Verona tijd.
8
Naam: Patricia Jochems
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles was goed, we hebben prima genoten. Mijn opmerk is dat de straten zijn niet goed aangegeven. Je ziet op een straat een bord van eenrichtingsverkeer, op de bijstraten zijn er geen gesloten richtingsborden dus de autos rijden gewoon in bij een eenrichtingsverkeer. Veel gevaarlijk!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is een mooi park, kom er zeker nog eens terug. Alleen vreemd dat we toch moesten betalen voor de thermaal baden , terwijl er bij boeken aangegeven staat dat 2,5 uur gratis is. Komt weer een beetje de nederlander naar boven.
9
Naam: Jan
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een schitterend park wij verbleven op het nieuwe gedeelte, Wij stoorden ons aan de bewegwijzering, je komt eenmaal het bordje eenrichtingsverkeer tegen en verder niet, verschillende keren gezien dat gasten tegen het verkeer inreden en niet opzij gingen voor al, Dit bracht tot scheldpartijen. Doe hier wat aan zou ik zeggen ben bereid dit telefonisch toe te lichten Ook hadden we vergeten om een stekker van ons Ipad mee te nemen. we hebben het allebei zien liggen onder de tv, maar we dachten van elkaar dat die het mee zou nemen. direct contact gezocht maar tot op heden niets vernomen, vreemd schoonmaak had het moeten zien liggen , en de nieuwe bewoners reageren niet naar de receptiepost(ingesproken)
7
Naam: Marjolein van Gessel
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Oud huisje, dat echt opgeknapt moet worden. Bovendien was ons bij het boeken een vaatwasser beloofd……. Die er niet was . De vochtige vloer in mijn slaapkamer maakte het noodzakelijk de verwarming aan te doen, jammer van de gebruikte energie.
9
Naam: J van Gils
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Sport & animatie
  • Zwembad
telefoonisch slecht berijkbaar als je aankomt altijd problemen met intecken met de computer best lang duren verder alles naar wens komen regelmatig terug
10
Naam: Kirsten Slettenhaar
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Alles prima behalve koffiezetapparaat opde kamer deze is slecht te gebruiken en weigert meestal
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Hele leuke vakantie gehad! Jammer dat er geen handzeep aanwezig was in het sanitair gebouw. Daarnaast was het bij aankomst even zoeken naar de juiste plek omdat vak K maar vanuit 1 richting aangegeven stond en vanaf 2 kanten kon je erop, echter stonden wij aan de verkeerde kant. Voor de rest een hele leuke week gehad met ontzettend fijne buren, goede voorzieningen, goede service en een heerlijk ontspannende massage!
9
Naam: Willy Stokking
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Het was heerlijk, alleen in deze tijd mss koelkastje op de kamer. Konden niets drinken savonds omdat na 20.00 alles dicht was. Ff biertje of drankje in het koelkastje zou heerlijk geweest zijn., hadden we dan zelf kunnen kopen. Maar verder was het echt prima,weer!!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
8
Naam: Kees Beckers
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeer en vriendelijkheid personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Stef de Boer
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
hebben een leuk weekend gehad op een prachtig park mede door het schitterende weer
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad op residence Klein Vink. De omgeving is super om te fietsen en te wandelen. Het huisje was mooi, leuk ingericht en van alle gemakken voorzien. Het park is groot maar lekker ruim waardoor je weinig last van anderen hebt. Wat ik een beetje flauw vond is dat we na inkomst en checkin bij de slagboom, nog bijna 10 minuten moesten wachten voordat de sleutelkaart op de voordeur werkte. Al met al een heerlijke week gehad, dank jullie wel!
9
Naam: Marco Peperkamp
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, velden mogen iets vlakker. En liever minder autos op het veld. Was een top weekend
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.