Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13068 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 13068 reviews

10
Naam: Tanja Dirks
Datum: 18 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een hele fijne vakantie gehad met onze kleine. Hij heeft genoten van het thermaalbad (zijn eerste vakantie). Ook complimenten voor het personeel. We waren onze telefoon vergeten in de hotelkamer. Gelukkig lag hij bij de receptie toen wij erachter kwamen dat we hem vergeten waren.
9
Naam: Lisette Willemsen
Datum: 18 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Verblijf is gedateerd. Hier moet het park aandacht aan gaan geven. Voorbeeld....geen thermostaat kraan.....huisjes zijn bij warm zomers weer niet uit te houden welke niet tussen de bomen staan. Het wordt er dan zeer warm . Schoonmaak moet meer aandacht krijgen. Zeer veel spinnenwebben tegen het plafond.
8
Naam: Orsolya Kis
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het was te warm in de accomodatie, muggenzift op de ramen had geholpem om zorgeloos te kunnen afkoelen. Een grote bord met duidelijke tijden en plaats voor de activiteiten was leuk geweest. Er stond een bord bij de strand dat het betalend is, ik vermoed dat het voor de dag-bezoekers bedoeld was, maar het was helemaal niet duidelijk. Bungalow had alles wat nodig was, zelfs tussen de bungalows hadden we privacy, dichtbij speeltuin (wel extra betalend). supermarket met brede aanbod, leuke binnenspeeltuin.
7
Naam: Jelle van Werkhoven
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik heb 4 informatie mails gehad met dingen die ok extra kan boeken. Dit vond ik wat veel. Voor een 8 persoonshuisje is de koelkast erg klein. Ondanks dat we met 6 personen waren paste niet alles er in. Owja onze bbq hebben we aan het huisje gedoneerd!
7
Naam: Esther Gorissen
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuke week gehad, huisje was schoon maar banken waren echt versleten. Slechte zit kwaliteit. Heel fijn was de omheinde tuin ivm 2 jarig zoontje. Zwembad was prima, toezicht was minder afhankelijk van de dag. Er werd veel gekletst en weinig gekeken. Over het algemeen genomen een fijn park.
9
Naam: W. J. A. Van Grinsven
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust ruimte genieten
9
Naam: Wendy Ceulemans
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben genoten van ons verblijf op Klein Vink te Arcen. Misschien voor bungalow KVR5 zou het handig zijn om ook ligstoelen te voorzien.
8
Naam: Wendy Veldmans
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben enorm genoten van ons verblijf in onze prachtige villa!! Genoeg te doen en te zien op en rond het park erg leuk allemaal weekend is eigenlijk veel te kort. Animatie leek erg onervaren maar de meiden hebben genoten en daar waarschijnlijk nisk van gemerkt ;) Het enige jammere vond ik de herrie s nachts mensen die tot diep in de nacht in de tuin heel hard praten en met een bal stuiteren uren lang alsof het erom gedaan word en blaffende honden. Misschien dat daar meer op gelet kan worden als bijvoorbeeld een nachtwaacht rond rijdt die mensen vraagt te stoppen met ballen stuiteren en rekening te houden met anderen. We zijn zeker van plan nog eens terug te komen en wat langer te blijven!
8
Naam: Rahiema
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Groot park met genoeg parkeerplaats en vuilstort plaats. Mooie accommodaties en vriendelijk personeel.
8
Naam: Wim Koppens
Datum: 16 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie omgeving, sfeervol park. Horeca: matig!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.