Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis WiFi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11946 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 11946 reviews

7
Naam: W. van Vessem
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Meubilair was totaal versleten, gaten zaten in de leuningen en de kussens waren te vies om op te zitten. Zijn bij de receptie in beklag gegaan. Werden in het gelijk gesteld door het personeel wat langs kwam om het te bekijken. Werd opgelost met (schone) dekens om over de banken te leggen en 6 nieuwe eethoekstoelen. Verder was het hele huisje doordrenkt met een enorme fibresse lucht ( een lucht verfrisser) maar zó erg, dat we er zelf allemaal naar roken toen we uit bed kwamen. Echt alles was er mee ingespoten, van matrassen,kussen,gordijnen tot meubilair. We waren super blij dat het mooi weer was, zodat we lekker de ramen en deuren konden open zetten om het huis te luchten en zelf ook lekker veel buiten konden zitten, zodat we konden genieten van ons weekend. Door de receptie is ons toegezegd dat we de betaalde schoonmaakkosten (á ? 75.00) terug gestort krijgen als vergoeding. Mooi gebaar , dat we geaccepteerd hebben. Al met al toch een leuk ontspannen weekend gehad.
8
Naam: Annelie van de Spijker
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
8
Naam: Cwsm den Boer
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
9
Naam: Lynn Bosman
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: E Lambert
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
-Happen en kappen in deuren en tafels -Een trolly met muizengaten (.nog 35? waard?). Vraag receptie bij melden :wilt u een nieuwe? Ipv: we zullen een nieuwe brengen (lijkt mij logisch) -een winkeltje met woekerprijzen. Ik versta heel duidelijk dat er moet verdient worden op de producten die worden aangeboden. Maar het soms meer dan dubbele betalen voor een product van everyday uit de Belgische Colruyt??? Dat is er over en dat vind ik echt geldklopperij! -4 tuinstoelen bij een bungalow van 6? Waar zijn nummer 5 en 6? -Overal geplette muggen -Ik vond een grote en 2kleine kookpotjes...je moet zo eens proberen te koken voor 6 -Met een heel bot mesje. al eens zelf mee proberen te koken? Nog eierdopjes hebben we gevonden. -Gepoetst voor onze aankomst? Er kleeft kauwgom op de grond onder de rechter bank...hij kleeft er nog steeds. -Ik weet niet of het te maken heeft met het feit dat we boekten via een Libelle aanbieding, maar ik heb echt het gevoel dat we met z?n 5ven in een huisje van 4 gepropt zijn.
9
Naam: Pieter Regt
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Vond het niet leuk dat er dubbele plaatsen zijn
8
Naam: A.C. Hijne
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het is een prima park met veel mogelijkheden. goed bereikbaar, huisjes op het resort zijn prima met veel prive. de therme is heerlijk.
7
Naam: Hans Hogenelst
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De kamer was schoon en zeer ruim maar de bedden zijn een drama!! Maken heel veel herrie omdat de pootjes er bijna onderuit klappen. Je durfde je bijna niet om te draaien omdat je bang was dat het bed in zou storten. Ook de matrassen waren erg zacht. Dit was toch wel erg jammer omdat het verder z,on prachtige kamer was. Het ontbijt is superieur, alles is er en van goede kwaliteit. Dat het thermaal bad verouderd is wisten we en dat doet verder niet al teveel af aan de heerlijke ontspanning die je in het warme water ervaart. Al met al(buiten de bedden om) een heerlijk weekend gehad. Mvg Jacqueline en Hans Hogenelst
9
Naam: Herman Windhorst
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
kleinschalig, mooi gelegen en vriendelijk personeel
9
Naam: Herman Gubbels
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben weer bij genoten waar deze keer voor eerst met onze 2kleinkinderen alleen zonder hun ouders
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.