Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13657 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13657 reviews

10
Naam: Rob Keck
Datum: 24 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heb hier een midweek met vrouw, dochter en kleinkinderen in een chalet gezeten. Leuk verblijf en mooie omgeving. Speeltoestellen voor kinderen en spellen ook heel leuk. Hebben een mooie tijd gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toiletgebouw was niet heel erg schoon, vaak vieze toiletten en papier in de pot. Misschien eens testen of ander papier beter wegspoelt? Of extra water spoelen? De animatie was teleurstellend, er werd zeer weinig georganiseerd waar kinderen naar toe konden om bijv een spel te doen of te knutselen. Ook moets er flink worden bijbetaald voor activiteiten, 5-7,50 euro. Meerdere campinggasten waren niet tevreden over animatie. We zijn dat anders gewend op andere campings, ze kunnen bijv. op het strand volleyballen of voetballen met de kinderen of tikkertje oid. Ook in coronatijd. Zwembad was super voor de kinderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
In bad douche is voor een aantal mensen niet mogelijk
7
Naam: Sabine te Kamp
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zullen niet gauw terug komen naar het Hunzedal. Oud en gedateerd huisje, met een kapotte bank als grootste ergernis. Wel tot tevredenheid opgelost door de receptie. Deuren sloten slecht en kraakten vreselijk. Vlekken in de vloerbedekking op de slaapkamers. Al met al niet een accommodatie waar je het vakantiegevoel van krijgt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie, fijn huisje, mis wel (berg)ruimte. Het is of ruimte om te spelen voor de kinderen of ruimte om je wasrekje neer te zetten. Met dit regenachtige weer heb je ze alle twee nodig en dat past eigenlijk niet. Alle huisjes zit ver van de faciliteiten af. Wel een fijn (speel)meer. Goed en lekker gegeten op het park. We komen
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor de kids prima locatie voor vakantie. Tikje onpersoonlijk door geen check in en ook nooit iemand over het terrein zien komen. Toilletruimte vies en vrijdags zelfs geen schoonmaak. Zou juist in de corona tijd beter moeten! Verder prima vermaakt👍 Maar zonder de voorzieningen als een zwembad en leuke speelplekken (crossbaan) voor de kids zouden we wat anders kiezen als kampeerlocatie
7
Naam: Daisy van Roijen
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor de volgende keer zou het fijn zijn als de vloer in de kleedkamers schoon zijn bij het zwembad. Daar wou ik nog niet eens een handdoek op leggen. Verder zijn de douches zijn veel te koud. Me dochter en ik wisten niet hoeveel we ons weer moesten aankleden... en iets meer verlichting zijn fijn zijn voor de paden. Verder een hele fijne Park!
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn prima tevreden. Goede campeerplek en mooi ruim. Wat niet goed is, is dat de horeca in het zwembad dicht is. Zelfs in de herfstvakantie. Daarnaast stoort het dat er een enorme toestroom van zwemmers uit het dorp is. Daardoor was het vaak erg druk in het zwembad. Ook opgemerkt moet de schoonmaak van het sanitair genoemd worden. Eén keer per dag is niet van deze tijd. Het was ook vaak erg smerig. Het andere sanitairgebouw wordt volgens de schoonmaaklijst zelfs niet eens iedere dag schoongemaakt. Verder supermarkt erg goed met mooi assortiment. Ook het restaurant en de afhaal was prima.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al meerdere keren geweest, de vernieuwde chalets mooi ingericht, ook ruim(4 pers chalets). Persoonlijk vind ik de bedden te zacht. Maar dat is voor iedereen een eigen ervaring.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
ik vond de onderhoud/schoonmaak van de badkamer en keuken wat minder de vaatwasser deed het niet goed. Hij maakte niet goed schoon en de badkamer had wel wat schoner gekund. Verder was het huisje prima en het park is ook heel leuk vooral voor kinderen.
8
Naam: Marko Assendelft
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
goed en genoegzaam
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij verbleven met 5 pers een midweek in huisje 68. We vonden het buiten erg kaal, weinig beplanting en geen privacy als je buiten zou zitten. We misten een afdak boven het terras. Het huisje zelf was erg basis ingericht. We misten bestek in de keuken en er waren te weinig stopcontacten. Badkamervloer was vies en tijdens douchen stond de vloer onder water. Goede punten: Kar bij P voor de koffers Zwembad Wifi en tv Vaatwasser Uitstapjes Speelvoorzieningen Cetrum met veel supermarkten
7
Naam: Jan Martijn Schuiling
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Accomodatie viel tegen. Niet schoon, veel achterstallig onderhoud, zeer minimaal keukeninventaris, matrassen in 1 slaapkamer echt versleten en als bonus een gebruikte onderbroek vanvorige huurders op een plank in de slaapkamer! Dit is echt onder de maat.
9
Naam: Kevin Kardol
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik mis een papieren versie van het activiteiten programma. De app vind ik erg onoverzichtelijk, en onduidelijk. Geen vooruitgang. En een papieren plattegrond mis ik ook. Die twee A4 tjes kunnen er denk nog wel vanaf voor het milieu. Anders kan je die besparen bij de knutsel club, daar gaan bakken papier doorheen op een dag.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontzettend genoten met de kinderen, super zwembad en schoon en goed onderhouden park!
7
Naam: Danny Loos
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn heel tevreden en hebben een leuke vakantie gehad met de twee kinderen. De check in en de check out zijn laat en vroeg waardoor je uiteindelijk de maandag en de vrijdag amper in het huisje bent. Ook zijn de activiteiten op de wisseldagen er niet waardoor er weinig overblijft om voor te blijven op een laatste dag. Een uitzwaai moment met koos of nog een eindactiviteit zou de vakantie voor de kinderen beter afsluiten
9
Naam: John Zwartbol
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Schitterend park
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een super vakantie gehad!
7
Naam: Fam Buitink
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top service na een klacht meteen opgepakt. Roompot heeft leuke en mooie parken. Heerlijk gehad
9
Naam: Esther Van den Boogaart-Beije
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park met fijne uitstraling waar genoeg te doen is en waar we zeker nog een keer terug komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf en goede activiteiten voor kids!
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg fijn en mooi huisje op een prachtige locatie. Leuke activiteiten voor de kinderen, sfeervol park, klantvriendelijk personeel. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Voor ons vooral het zwembad heel belangrijk en verse broodjes. Prima omgeving: leuk dorp, groene omgeving, genoeg te doen in de buurt.
10
Naam: Wendy Groen - De Mos
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben echt een heerlijke week gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, leuke animatie voor de pre-pubers. Fijn zwembad. Prettig huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed en gezellig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het naar ons zin gehad . Dit was voor ons wel de laatste keer op het park . Er mag zeker een opknap buurt krijgen .
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg prettig, drie jaar terug met Halloween geweest en de kinderen hadden het er nog steeds over. Vandaar dat we nu met Halloween weer terug zijn gekomen. Het zwembad, de vele (kinder )activiteiten en de mogelijkheid om meteen vanuit het park het bos in te lopen zorgden ook deze keer weer voor een onvergetelijke vakantie
8
Naam: S Nijssen
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke dagen gehad. Mooi huisje alleen jammer dat we het campingbedje in geen 1 kamer geplaats kregen we moesten 2 bedden op elkaat stappelen om deze ergens neer te kunnen zetten. Animatie was goed geregeld vriendelijke meiden. De vloer van de kleedhokjes bij het zwembad had wat schoner gekunt verder was het helemaal top
8
Naam: Nino Saladze-Alsema
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie en mooie park,met goede chalets,en vriendelijke medewerkers. Zeker aan te raden
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.