Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Vakantiehuizen- en camping
  • In- en outdoor activiteiten
  • Zwemparadijs
  • Aan recreatiemeer
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5604 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5604 reviews

9
Naam: van Regteren
Datum: 21 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
gezelligheid. echt een familiepark
8
Naam: Hans Sangers
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer tevreden!
9
Naam: J Tempelman
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik ben zeer tevreden de ligging is goed en verzorgd, vriendelijk mens. Als was zag er fris uit ,ik heb met onze gezin fijne tijd gehad. Bedankt daarvoor.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een geweldige midweek, jammer was wel dat toen wij in het huisje kwamen je kon ruiken dat er gerookt was. We hebben dit gemeld en daarbij gezegd dat wijzelf zorgen voor ventilatie. Verder was er een tl lamp stuk in de keuken, gemeld en deze was de volgende dag keurig vervangen. Wij komen zeker bij Roompot terug, maar dan wel op een andere plek. Zo gaan we door heel nederland reizen. Gr. Geertje
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Toos Berndsen
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn park,geweldige ligging,wat ik mis in het huisje....een harde werkborstel en een luiwagen.....de douche was vies! Maar zonder matriaal is het ook moeilijk schoon te maken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Accomodatie is nieuw en mooi ingericht. Zorg voor meer verlichting in het park. Drempels moeten beter zichtbaar zijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuke week gehad.
6
Naam: Toon Adriaensen
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De accommodatie was ronduit smerig toen wij aankwamen. Er lagen nog honden of kattensnoepjes op de grond, was dus niet gestofzuigd laat staan gedweild!! In de lampen lagen zoveel insecten dat het licht er amper doorheen kon schijnen. Ook het serviesgoed hebben we eerst maar in de vaatwasser gedaan, daar wil niemand zo van eten. We hebben dit doorgegeven bij de receptie er is aangeboden om het de volgende dag te komen schoonmaken, maar dat kostte mijninziens minstens een hele dag wat dan ten koste gaat van ons weekend. Ook het meubilair met name de bedden zijn hard aan vervanging toe. Al met al erg jammer, het kan ook anders. Personeel van de receptie was heel vriendelijk het zwembad is prima maar de accommodatie SLECHT!!
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid van de receptie. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk weekend gehad. Huisje was schoon, koos was te gek, de kids waren super enthousiast. Bedankt voor weer een heerlijk weekend en tot volgend jaar!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.