Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Vakantiehuizen- en camping
  • In- en outdoor activiteiten
  • Zwemparadijs
  • Aan recreatiemeer
  • Gratis WiFi

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4285 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4285 reviews

8
Naam: Michel Zalm
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Mooie kampeerplaats, ruim, sanitair zou iets vaker schoongemaakt mogen worden. Zwembad vies op de grond, advies om schoenen bij binnenkomst meteen uit te doen, dan loopt niemand de modder en zand naar binnen.
7
Naam: Rinus Bel
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Mooie camping, helaas zat er een bosje tussen ons en onze vrienden ( niet vermeldt / zichtbaar plattegrond) erg jammer. Toiletten niet erg schoon en het stonk er vooral heren kant. Toiletpapier spoelt slecht door. Zaterdagavond laat was er een stroomstroring. Niet goed duidelijk welk nummer je moest bellen. Noodnummer was buiten gebruik. Ook buiten bij de receptie geen nummer. Dit gokd voor het halve veld
9
Naam: A. Pol
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel erg mooi/leuk park. Op de accomodatie H6 is nog wel iets aan te merken. Kleine koelkast voor 6 personen. Stapelbed is niet ideaal zoals nu opgesteld, boven elkaar is beter dan kan er ook aan kast in. WC in douche is verre van ideaal. Douche kan kleiner en dan een aparte wc.
9
Naam: B.A Stegeman
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was niet de eerste vakantie op het Hunzedal en zal ook zeker niet de laatste zijn. We hebben weer genoten
9
Naam: J.H. Blok
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
In ons eerste onderkomen hadden we geen warm water, ter compensatie kregen we op dag 2 een luxer onderkomen.
9
Naam: Rien Gunter
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles lekker gemakkelijk, je krijgt de sleutel en wat toelichting, geniet van een midweek, maakt schoon en je levert de sleutel weer in. Ideaal voor ons.
8
Naam: Corrie Hultink
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijkheid en het welkom heten.
7
Naam: Jenny
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
9
Naam: L Lubbe
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden n 4 pers. chalet. Was voldoende voor ons 2 maar ik denk krap voor 4 pers. De verlichting was erg heftig. Boven de eethoek, zithoek en keuken is de verlichting erg fel. Wij hadden de verlichting in het gangetje aan. Wij miste wat schemerlampjes in woon en slaap gedeelte. Maar buiten dat was de chalet prachtig , het personeel vriendelijk en het park netjes en schoon.
8
Naam: M Bok
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Dit was onze tweede keer en weer hebben we heerlijk genoten van alles. Klein minpuntje was wel het onderhoud van het zwembad, maar ik geloof dat ze er al mee bezig waren. De fietsprijzen zouden wel wat bijgesteld mogen worden naar beneden, vind het vrij prijzig, vooral ook omdat wij geen auto hebben en alles met openbaar vervoer moeten doen. Maar ondanks alles, dit park is echt een aanrader, zowel voor ouderen voor de rust en voor kinderen genoeg te doen en het is erg netjes en schoon! Daarom raad ik iedereen dit park aan enne... wij gaan weer boeken voor over een paar maanden, ben verknocht aan dit park, dus Koos Konijn, we komen er binnenkort weer aan!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.