Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9592 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9592 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks het minder mooie weer hebben wij ons verblijf als prettig ervaren.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben prima vakantie gehad.
8
Naam: A.G. van Berkel
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De ligging was minder prettig, langs de weg en naast het activiteiten gebouw/tent. Ook was het, vooral onze eerste nacht, erg lawaaierig. Mensen die in hun tent herrie maakte en jongeren die tot na middernacht luid pratend over het pad liepen/reden/rende
10
Naam: LMB
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig mooi park met veel faciliteiten! Helaas slecht weer, maar de kinderen hebben zich ondanks dat prima kunnen vermaken. Vriendelijk personeel bij alle gelegenheden. Ook een mooie ligging, want er is vanalles in de omgeving te doen. Vooral ook voor jonge kinderen. Wat dat betreft alleen maar positief! Enige puntje is dat ze in het winkeltje misschien wat strenger zouden kunnen optreden betreft coronaregels. Mensen hoeven niet met het hele gezin broodjes te halen s ochtends. En ondanks dat er duidelijk staat handschoen en tang te gebruiken bij het pakken van de broodjes, zijn er toch nog mensen die gewoon met hun blote handen graaien. Ik weet het, ook eigen verantwoording, maar misschien kan daar strenger in opgetreden worden?... Situatie blijft niet leuk en lastig natuurlijk! Verder was alles top en ook het winkeltje was netjes en had vriendelijk personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks de regen een prima verblijf gehad. De huisjes zijn wel wat gedateerd en het animatieteam mag wel iets enthousiaster en duidelijker dingen uitleggen. Soms waren er teveel kinderen bij één activiteit. Verder een leuk park met veel aanbod!
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons verblijf. Door het slechte weer hebben we niet veel gebruik gemaakt van de faciliteiten, dus daar kunnen we niet over oordelen. Het chalet was klein maar fijn, maar in de nachten werd het er erg koud, en dat in de zomer. In de keuken misten we scherpe messen waarmee bijvoorbeeld vlees gesneden kon worden. Bij het welkomstpakketje zou een klein flesje afwasmiddel prettig zijn.
8
Naam: Michel Brands
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we waren erg tevreden over de plek en het huisje opzich, wat ons tegenviel was dat ons huisje met voorkeur geboekt is omdat er een speeltuin naast/tussen onze vakantiehuizen zou zitten 341 en 337.. onze verbazing schetste dat er nog een huisje tussen zat en we in 341 geen overzicht op de speeltuin hadden! ik ben tevens benieuwd waarom er van de een op andere dag 65 man extra in het zwembad mocht plaatsnemen! dit is de reden geweest dat we niet zijn gaan zwemmen namelijk! de tijdsblokken waren allemaal ook bomvol!Ik snap dat je regels hebt ivbm coroma, maar als je met je kinderen in zulke drukke moet inplannen.. dat is gewoon niet te doen!
9
Naam: Rachel Damhuis
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was gezellig.. jammer van het weer! Met warm weer en droog erg mooi en gezellig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Volgende keer graag naar een ander Roompot Park
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
grote plek 662 en goede sanitaire
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park. Animatie weinig afwisseling. Vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals eerder gezegd, anematieteam was niet goed ingesteld op de Corona impact van kinderen, en dan met name het niet of kort komen opdagen van koos konijn en de korte of zelfs beetje geïrriteerde reactie als de kinderen enthousiast om koos konijn vroegen. Heb maar 1 enthousiaste dame gezien, de rest deed dit duidelijk of voor het eerst en of h eft geen ervaring met kinderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Keurig park, veel voorzieningen en activiteiten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw huisje,met grote koelkast en 2e tv.
9
Naam: Bea Wouters
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijke midweek gehad, ondanks het slechte weer ons goed vermaakt
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben genoten, ondanks het weer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurige afhandeling van klacht. Lekkage op 2 plekken
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park denken er over nog een keer te komen.
10
Naam: Marloes Dalsem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad!
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke accomodatie, fijne ligging van de hunzetenten
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park, met binnen en buiten zwemmen en strand. Mooi groot huis.
8
Naam: B. J Klap
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Cynthia Elzinga
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuk park, met her en der zeker verbeterpunten, maar ondanks alles hebben we een leuke week gehad. Met leuke activiteiten!
8
Naam: G.J. de Vries
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad, jammer van het regenachtige weer.... het park is leuk voor kleine kinderen. Het huisje waar wij zaten ruim, maar wel erg verouderd.
7
Naam: Irma Hof
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De accomodatie is oud en oudbollig ingericht. Ook betreft de inventaris. Het loopt ontzettend achter op deze tijd. Het zou kunnen helpen een enquête achter te laten in de accommodatie zodat men ook kan laten weten als er iets niet goed meer werkt/gebreken.
8
Naam: Jerry
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gewoon prima mooi park! Mooie ligging leuk voor gezinnen met kinderen! We hebben ons ondanks het slechte weer prima vermaakt!!!
9
Naam: G.F. Gubbels
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een geweldige camping met goed personeel
8
Naam: Esselina Dreves
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas veel regen gehad tijdens deze midweek maar ondanks dat ging het animatieteam vrolijk door. Chalet was ook mooi alleen de plek viel tegen( komt misschien ook omdat we normaal aan het water staan) Verder een erg mooi park waar we graag weer terug komen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.