Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12858 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12858 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijn verblijf gehad en hebben genoten van de mooie omgeving en het mooie huisje. Wat jammer is, is dat je pas activiteiten mocht reserveren bij aankomst, maar vervolgens zat bij aankomst zo goed als alles vol. Ook misten wij wat dingen in het huisje, zoals bijvoorbeeld snij mesjes in de keuken. Waar wij erg verbaasd over waren is dat er in een huis voor 6 personen (chalet) met 3 slaapkamers, op geen enkele slaapkamer ruimte was voor een campingbedje. Hierdoor moest onze baby in de woonkamer slapen wat natuurlijk voor niemand fijn is.
8
Naam: Patrick de Boer
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Over het algemeen waren we erg positief, alleen het feit dat er niet gezwommen kon worden in de recreatieplas vanwege een al 4 jaar op een rij lage waterkwaliteit vonden we wel gek. Dit stond van te voren nergens aangegeven. Maar de ligging van ons chalet, het aanbod van allerlei activiteiten (roofvogelshow, circus, klim activiteitein), het zwembad en de vele leuke dingen die in de buurt te doen zijn met kinderen maakten dit een erg geslaagde vakantie!
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
voor de prijs had ik graag dagelijks en meerdere keren het zwembad gebruikt. Deze zat op een donderdag voor mijn vertrek op de vrijdag al om 10 uur in de ochtend vol! Daarom zijn we een dag eerder vertrokken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Natasja Schakelaar
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons verblijf en komen heel graag weer!
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben al met al een leuke vakantie gehad. Het personeel doet hun best, ze zijn klantvriendelijk. De hygiëne laat te wensen over, aanbod van animatie 12+ is matig, de dingen die ze leuk vonden zoals bingo en schuimparty werden afgezegd ivm het weer. Begrijpelijk maar niet zo leuk voor de pubers. Alternatieve locatie voor de bingo had bijvoorbeeld het terras bij de receptie kunnen zijn. Kampeerplek is mooi, genoeg ruimte en goed onderhouden. Camping is verder ook goed onderhouden, variatie aan plekken en huisjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wedstrijd zwembad mag warmer. Net als de douches in het sanitair gebouwen. Wachttijd in restaurant kan korter. Maar verder zoveel te doen voor kinderen, we hebben ons ontzettend vermaakt en onze eerste ervaring met kamperen is meteen zeer positief.
9
Naam: Bennie Brouwer
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten en willen graag een keer weer komen, maar dan langer. We waren nog lang niet klaar op de camping.
8
Naam: G.M. Van der Donk
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super vakantie gehad enigste minpunt vond ik dat de douche aldoor erg koud was dat was niet fijn
8
Naam: Ester Schram
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hadden best af en toe koud water bij douche er hadden wel meer douche mogen plaatsen 3 was eigenlijk te weinig vooral waar had wel 6 douche mogen plaatsen bij vrouwen en mannen
8
Naam: J Braakensiek
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Schitterend park . Jammer dat er op sommige paden erg hard wordt gereden. En dat er heel wat honden bezitters te beroerd zijn om de uitwerpselen 0p te ruimen dit ondanks dat de gratis zakjes hiervoor ruim voor handen zijn
9
Naam: Rob van Basten
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij geven een dikke 9 totaal! Allen bediening van snackbar/ijsjes is erg traag en er miste vaak iets bij de bestelling (ook bij andere mensen, terwijl we wachten) anders een 9 gegeven. Park is top en personeel erg vriendelijk. Voorzieningen ook allemaal netjes en onderhouden.
9
Naam: Kees Bos
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel ontspannen in een keurig huisje, op een leuk en kindvriendelijk park. Ideaal voor gezinnen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Leuk, slechte Wi-Fi, koude douche en achterstallig onderhoud erg schoonmaak van het sanitair, prachtige omgeving , lekker fietsen en wandelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Karin Versteeg
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heel erg leuk gehad,er is op het park genoeg te doen,en alles ziet er verzorgd uit. De schoonmaak in het huisje kan wel wat beter,er zaten vieze Borden in het kastje van de keuken bijv. Ook vind ik het jammer dat er geen thermostaat in de douche zit.....juist met jonge kids is dat heel handig Als dat er wel in zit.... En het speeltuintje bij ons dichtbij stelde niet veel voor,alleen een schommel en zandbak....daar kan wel iets meer bij,en er is ook ruimte zat voor. Mooie omgeving, ook in fe buurt genoeg te doen. We hebben een plezierige week gehad!!
7
Naam: S Vogel
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het park voldoet niet aan zijn verwachtingen, sanitair is matig, douche koud, veldje drainage was drama, speel attributen was 1 wip kip en zand, animatie matig, als er animatie was dan moest je altijd betalen, regelmatig een sportboeking gedaan maar dan was de groep zo vol en begeleiding zo traag dat je maar 2x kon schieten.. bediening erg langzaam en onervaren, kortom geen aanbeveling en niet voor herhaling vatbaar
9
Naam: Martijn van der Grijn
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedankt voor alles
8
Naam: Judith Stoop
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, veel faciliteiten voor kinderen, vriendelijke medewerkers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De fietsverhuur was zeer matig. Met een sleuteltje zelf de fiets op zoeken en vervolgens 2x terug vanwege een lekke band en kapot zadel. Uiteindelijk zelf langs de technische dienst. Kwaliteit van de kinderfietsen was het geld niet waard. Verder fantastische vakantie gehad, leuk en mooi park met goed terras.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk relaxed...kids vermaken zich prima...wij ook....mooi park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een prima camping voor gezinnen met jongere kinderen. Ondanks dat onze kinderen ouder zijn hebben we ons prima vermaakt. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Nog bedankt dat onze zoon zijn trainingen van de handboogschieten op de camping heeft kunnen voorzetten. Daar was hij erg blij mee.
9
Naam: S Sardjoe
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een erg mooi groen omgeving met hygienische chalet en veel voorzieningen
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Gastvrijheid
Prachtige plek veel te doen voor kinderen super zwemmeer
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was op het aparte veld vd hunzetenten prima vertoeven. Echt een apart stuk van de toch wel grote camping waardoor we dit amper meegekregen hebben. Savonds nog wel lang onrustig op andere velden wat jammer was. Heerlijk bij het meer vertoeven, we hebben genoten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uitgerust in een mooie omgeving. Een ideaal park voor (jonge) kinderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekje gehad met veel plus punten maar ook een paar min puntjes. Tenthuis hadden we super leuk maar bij aankomst niet echt schoon dit ook gelijk gemeld. Bedden lagen vond ik niet lekker maar nou ligt dat ook beetje aan mij😉. Vond de midgetgolf baan er slecht bij liggen met veel onkruid. Dat waren de minpunten. Verder mooie plek en volgend jaar zijn we er weer!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten van de vakantie. Klein huisje, maar er zat een bad in en dat was helemaal geweldig voor ons 2 kinderen. Het huis was schoon. Klimtoestel op het strand was super leuk, hier zijn we erg veel geweest. Nu thuis op de bank met spierpijn van het klimmen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.