Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11462 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11462 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de Covid epidemie genoten van vakantieverblijf. In de woning wel diverse spinraggen aan de diverse plafond. Verder wel goed schoon en comfortabel.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De speurtochten waren leuk, maar sommige aanwijzingen/A4 waren onvindbaar of misschien weg. De schuur was ideaal. Heel jammer dat we betaald hebben voor diverse faciliteiten, maar kon ivm Covid 19 niet open zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne omgeving in combinatie met de accomodatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden in Duitsland geboekt. Wij moesten om boeken naar Nederland. Duitsland hadden wij een luxe huisje wat krijgen we in Nederland een oud huisje. Dat viel ons tegen. En hoe ze ons via mail proberen op te lossen dat was heel slecht. Wij hadden iets meer verwacht van Roompot. Grt eric vink
9
Naam: Lenie
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb een hele fijne tijd gehad op het park en een fijne bungalo en mooie ligging, dus zeer tevreden En kom zeker nog een keer terug .
8
Naam: Tineke Worst
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het prima naar onze zin gehad. De accomodatie is mooi gerenoveerd, echt geweldig. Minpuntje: er is geen koffiezetapparaat alleen Senseo. Op de foto van ons chalet die we thuis zagen stond er ook een koffiefilterapparaat. Die misten wij in ons chalet en vonden wij erg vervelend. Dus hadden we niks. Als oudere mensen houden wij niet van Senseo. Misschien is dit aan te passen en alsnog in het chalet neer te zetten. Bij de receptie hebben wij het gevraagd maar er was op geen enkele manier een mogelijkheid om er alsnog een voor ons te plaatsen. Kleine moeite maar de dame aan de receptie was niet erg vriendelijk en kort daarover, niet leuk voor ons. Nog een klein minpuntje: misschien is het beter om er een swiffer te plaatsen. Dat is veel handiger dan een dweiltje met een trekker uit de douche die er continue afglijd. Hopelijk doen jullie hier wat mee. Met vriendelijke groet Tineke Worst
7
Naam: Bep Bos
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was weinig sfeer, door de lock down waren er waarschijnlijk weinig mensen en het grootste gedeelte is camping en daar was nagenoeg ook niemand . Maar dat is natuurlijk ook de tijd van het jaar, verder prima vakantie gehad.
9
Naam: D de Stigter
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Héél mooi chalet Héérlijk
7
Naam: George Kuller
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was matig schoongemaakt, hier enkele voorbeelden: ramen van openslaande deur vol met vieze vlekken, kleverige vloer, stof op de randjes, stof cq. viezigheid op buitenrooster magnetron, en het ergste in deze coronatijd de deurklinken en de badkamermuur waren niet schoon. mijn vrouw heeft met desinfectievloeistof de deurklinken zelf schoongemaakt en de randjes met een vochtige doek net als de magnetron. Er zat zelfs plakband met een haar aan de salontafel. Ook zat er nog plakband stukjes aan de eettafel (nog van KERST?) Het was zekers niet zoals we gewent zijn van de Roompot.
10
Naam: JH Stulp
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van alles.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: J. Kiel
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weinig te doen. 6 persoons huisje was best krap ook al waren we maar met 2 volw. en 2 kleine kinderen. Je kon de doucheruimte /toilet niet zo goed in, kapstok staat dan in de weg. Verder heerlijk om er even uit te zijn!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijke dagen gehad in en rondom het park. Mooie omgeving. Heerlijk gewandeld. Toch een paar dagen er tussenuit tijdens de Corona lockdown. (Ook dat kan, samen genieten)Fijn park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door Coronacrisis was het erg rustig, wat heel prettig was. Genoten van afhaal- en bezorgservice wat extra gemak gaf en een echt vakantiegevoel. Groot park en leuk om in te wandelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een luxer huisje en vrij nieuw (Chalet met sauna). Mooie indeling, fijne badkamer en sauna en grote ronde tafel en complete keuken
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een mooie bungalow, aan een leuk watertje, in een mooie omgeving. Fijn om ter plekke te kunnen parkeren.
9
Naam: Gert van Schelven
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen hier vaker
9
Naam: Alwin Smit
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen met regelmaat al 15 jaar een weekendje langs en altijd is het super
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huis ..ruim park met van alles te doen..We hebben genoten.
10
Naam: Nanno Van Leeuwen
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks alle maatregelen hebben wij genoten van de rust, andere omgeving en gezelligheid! Enorm bedankt. Dit hadden wij echt even nodig!
9
Naam: Am Raalte
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona kon ik me inbeelden hoe het zou zijn als er geen corona is. Het park is netjes en er is genoeg te doen voor alle leeftijden. Ik wil zeker nog een keer terug naar hier. Mvg Angela van Raalte
8
Naam: Leon
Datum: 7 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uiteraard weinig te doen in Corona tijd maar toch heerlijk vertoeft. We komen graag terug als het zwembad weer open is. Dat was natuurlijk wel een domper voor de kinderen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was jammer dat we niet gebruik konden maken van alle faciliteiten maar daar kon het park niets aan doen(corona maatregelen). we werden bij de slagboom ontvangen door een medewerkster die daar stond voor eventuele vragen en we hadden de toegangspas al thuis ontvangen dus hoefden we niet meer naar de receptie. Dit vonden we zeer netjes. Het onderkomen was niet helemaal schoon dat had beter gekund. Het huisje zag er verder zeer netjes uit van alle gemakken voorzien en compleet. Een zeer mooi park met een mooi zwemmeertje. aangezien je ook op dit park kunt kamperen en we in de zomer kampeerders zijn denk ik dat we hier in de zomer nog wel eens terug komen met onze caravan. We hebben ondanks alle beperkingen (regering) toch een mooie vakantie gehad.
6
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was niet schoon toen we aankwamen. Het stonk heel erg en de lakens waren vies. Voor de rest een prima verblijf gehad, alleen geen 1 medewerker gezien waardoor je geen warm gevoel krijgt op het park.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Hunzedal niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: A. Madho
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Accommodatie nummer 4 type comfort 6B geboekt. Oud en nieuw gevierd op Roompot Hunzedal. Super luxe en ruime accommodatie voorzien met alles wat nodig is om je verblijf aangenaam te maken. Het enige dat ontbrak waren haakjes in de douche om je kleren op te hangen, kan verder niets bedenken. Het park is zelf erg ruim opgezet en grotendeels autovrij. Ondanks dat veel faciliteiten gesloten waren was er toch veel te doen. Zandstrand met speeltoestel, veel speelveldjes, een crossbaantje, voetbalveld, midgetgolf (gratis), trampolines en skelters te huur. Verder had het animatieteam leuke pakketjes coronaproof samengesteld die je tegen een kleine betaling kon afhalen. Supermarkt op het park en de cafetaria waren ook open. Buiten het park zijn er veel wandel en fietsroutes. De hoofdingang en de omgeving rondom het centrumgebouw zijn goed verlicht echter de campingplaatsen en de plaatsen waar de chalets en de bungalows staan is het s avonds erg donker. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn. Wat ons betreft verdient het park een dikke 9 en misschien zelf wel een 10 als alle faciliteiten open waren geweest. Maar dat gaan we zeker nog een keer ontdekken bij een volgende keer. In de avond is het park mooi verlicht
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona-maatregelen, hebben wij toch een fijn verblijf gehad. Er stond een knutsel-tasje voor de kinderen in het huisje: top! Ook was het animatieteam erg creatief in hun aangeboden knutselpakketjes. Super gedaan! De speeltuinen zijn mooi en het park zag er verzorgd uit. Wij komen nog een keer terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prima park, schoon, netjes onderhouden, zeker een reden om nog eens terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.