Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12052 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12052 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heerlijk, genoten! Prachtig park, mooie ligging. Ruime plekken. Goede voorzieningen en een paradijs voor kinderen. Wij hebben weer geboekt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ruimte, de rust, de grootte van het vakantiehuisje en de ligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijke dagen gehad in een prachtige safari tent. Ondanks de regenbuien toch lekker buiten kunnen zitten en genoten van het campingleven!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen, duidelijke informatie, groot aanbod van vanalles!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al om al hebben we een mooi en gezellig weekend gehad met onze vrienden
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vriendelijke mensen en alles wat goed geregeld
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Maaikel Meijners
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Locatie van de sta caravan aan het meer was top. Het inchecken door de thuisgestuurde keycard was perfect.
8
Naam: Bianca
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoeg te doen ondanks de corona maatregelen tenminste als het mooi weer is Huisje was.voldoende, was wat behang af wat dan jammer is en de douchedeur was niet stevig en had roestplekken Mis omheining of hekje of heg om de plekken van de chalets word het iets meer je eigen plek van en wel handig met kleine kinderen Eten werd bezorgd allemaal lekker en op tijd
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top weekend gehad!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, maar het huisje waarin we zaten mag toch echt wel een update gebruiken… de ligging dichtbij de voorzieningen maakte het interieur wel weer goed gelukkig!
10
Naam: Pascal Putter
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig, kinderen hebben een leuke vakantie gehad,kids club heeft goed zijn best gedaan ondanks de corona maatregelen was het allemaal geslaagd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, helaas door Covid weinig activiteiten. Verder prima verblijf/huisje. Wel stank (rioollucht) vanuit wc, gemeld bij receptie en zou iemand zou komen. Niemand is gekomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Het huisje zag er netjes uit en was mooi ingericht.We vonden het ruim rond de huisjes. Wel vonden wij dat er weinig speelplekken waren voor kinderen voor het huisje in verhouding met andere speelplekken bij andere huisjes. Daar was vooraf geen informatie over te vinden. We kozen de plek op basis van een speelplek voor de deur met veel ruimte. De speelplek bleek minimaal. Foto’s erbij hadden wij prettig gevonden. De technische dienst vonden wij onvriendelijk en asociaal. Zij reden erg hard met hun karretjes en reageerden geïrriteerd toen wij aangaven dat er bagagekarren stuk waren.
8
Naam: Karin Schmidt Godinho
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We enjoyed very much our stay and surely well be back. I hope next time the attractions will be all available, so we can also enjoy the waterpark and closed spaces. :)
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
“Papa, ik wil er nog een keer heen” aldus mijn zoon van 6 jaar
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gedateerd en toe aan vernieuwing Zowel binnen als rondom de bungalow
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Sylvia Gerrits
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, park is mooi en ruim. Geweldig mooie omgeving. Helaas was het huisje wat duister en het onderhoud kan beter. Verder is het erg lastig dat er geen apart toilet is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Barbara Beumer - Jonkhout
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje 112 was verouderd en aan veel mankeert iets in het huisje , ook de locatie van het huisje vind ik niet uitnodigend Dat viel dus echt tegen, op andere parken dit niet eerder ervaren
10
Naam: Co
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke locatie en prachtig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
wij komen graag bij Roompot. Voor het eerst nu met de camper. Ik vind de faciliteiten fijn. Gratis warme douches inbegrepen. Keurig toilet met wc papier. Goede corona voorzieningen. Ondanks het slechte weer een fijn verblijf gehad. Enige minpunt was slechte wifi.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ik vind de 35 euro voorkeursplaats in de meivakantie echt belachelijk hoog! Park was totaal niet vol. Indien mogelijk tegen betaling langer op de plek kunnen blijven. Heb nu een extra nacht moeten boeken en dat terwijl de camping lang niet vol was. Dit moet service van het park zijn. Verder leuk park. Gr marieke Danieli
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke camping met kinderen, was door corona niet veel te doen, maar daar kan de camping ook niks aan doen. Ik zag pas op de 4e dag dat er wordt aangeraden om niet het water in te gaan en dat had wel op de website mogen staan, of vermeld bij aankomst. Nu waren mijn kinderen al in het meer gegaan.
7
Naam: Priscilla Sieckmeijer
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, met verouderde huisjes. We zullen nog wel eens terug willen als alle faciliteiten weer open mogen. Neem ik alleen wel een dweil mee 😉
8
Naam: Bianca
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak van huisjes moet echt beter. Spinnenwebben nog aan de muren in woonkamer. Vieze vegen en vlekken op de witte muren van de slaapkamers zien er vies uit. Badkamer enige renovatie nodig.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.