Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2996 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2996 reviews

8
Naam: Karin Arens
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb erg genoten van mijn verblijf op het park. Ligging is ideaal om omgeving en naburige provincies te bezichtigen.
9
Naam: G. Kroeze
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig relaxed
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een mooi huisje ruetig gelegen, mooie omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voelde heel gastvrij. Was een heerlijk chalet, vriendelijke medewerkers bij aankomst, vertrek en ook de mensen die we tegen kwamen op maandag ochtend. De energie voelde heel fijn zowel op het park als in het chalet. Het was heel netjes en schoon en voelde heel welkom. Alles was aanwezig en er was fijn de keuze te hebben voor eigen beddengoed meenemen. Echt super blij en tevreden. Had graag nog een kano gehuurd maar daar zijn we niet aan toegekomen. Hebben we nog iets in het vooruitzicht voor volgende keer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top weekend gehad
8
Naam: Ed Kooijman
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje. Het totale onderhoud lijkt enigzins achterstallig. Ook qua apparatuur en keukenmaterialen is alles beperkt. Achteraf blijkt dat wanneer je een huisje met een oven wilt je een ander huisje toegewezen had gekregen. (Alleen voor een oven?) Een douchedeur had ook wel fijn geweest. Deze was waarschijnlijk defect en verwijderd. Bovenstaande klinkt erg negatief, maar zo erg was het ook weer niet. Erg fijn verblijf gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een gezellige tijd gehad met mijn fam. Mooi ruim opgezet park en netjes onderhouden. Lekker gourmetten met een goed gevuld pakket verzorgd door Roompot. Een klein min puntje was dat het behendigheid parcours over het water was afgesloten. We hadden dat graag geprobeerd Maar al met al hebben we ons goed vermaakt Super weekend!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren met 31 personen in huis Meander. Mooie grote woonkamer en bovenverdieping. 12 slaapkamers met eigen badkamer en toilet. In de keuken is alles aanwezig. Mooi terras met omheining. Ideaal verblijf voor een grote groep.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voelde me er direct thuis!
8
Naam: A. Neele
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij verbleven als echtpaar in Villa nr. 20, mooi ruim vakantiehuis met complete inventaris en heerlijke bedden. Buitenkant is wel aan een opknapbeurt toe, niet goed onderhouden en dakgoten vol mos en begroeiing. Het park zelf is heel netjes onderhouden, wel zijn meerdere verblijven aan onderhoud toe. Vriendelijk personeel in het servicepoint en restaurant.
9
Naam: Willem Goudappel
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje, mooi gelegen aan het water. Één suggestie, een tweetal haakjes in de keuken voor een handdoek en vaatdoek en een vlees annex groentemes.
8
Naam: L.J. Hooijmans
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
W.C. ruimte en douchecabine te klein voor zon groot chalet. Verlichting in de kamer en keuken zeer slecht. Met bedlampjes bijlichten om vaatwasser en combi-oven in te stellen. Bijschijnen bij eettafel om een spelletje te kunnen doen en/of krant lezen. Is gemeld bij de receptie, maar kreeg te horen dat wij bij het hoofdkantoor moesten zijn. Die gebeld en daar werd verteld dat we bij de receptie moesten zijn. Uiteindelijk hadden ze 1 sterkere gloeilamp.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zaten in villa 32 echt een mooie villa . Alleen jammer dat de bank zijn beste tijd gehad heeft en door gezeten en kapot is.Ook de bedden beneden zijn doorgelegen.Dit is een min punt .
9
Naam: T. Deinum
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie op een rustig park, lekker gefietst
9
Naam: S Bronsteijn
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, goede receptie, mooi dat we gebruik mochten maken van het zwembad in Hunzedal
7
Naam: Corry Noordhof
Datum: 5 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bank was versleten. De verlichting niet sfeervol. Sanitair is ook aan vervanging toe.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prettig verblijf gehad. Het verblijf was schoon en compleet. Ons verblijf was dubbel geboekt. Hier moesten we zelf achteraan en hebben we vanuit het park niets meer over gehoord.. Het zou fijn zijn als je met de auto bij het verblijf zou kunnen komen.. Dit was nu niet xk
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn vroegtijdig (een dag eerder) weggegaan, omdat de hoeveelheid vocht in het chalet niet te doen was. Ademhalingsklachten, nat beddengoed om onder te slapen, een alarm dat afgaat tijdens/ na het douchen…. Het maakte onze korte vakantie onprettig. Chalets zijn op zich mooi en voldoende schoon. Maar zullen niet terug komen als het probleem niet wordt opgelost
9
Naam: Leen Klove
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en goed vertoeven. Zo wel in het voorjaar en het najaar hebben wij ervaren.
10
Naam: M van Dijk
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Super genoten deze week
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk rustig weekend gehad met een prachtig uitzicht over de vijver....
9
Naam: M. Elsinga
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima tijd gehad. Volgend jaar weer ???? Zou ons niks verbazen. Al op meerdere Roompot parken geweest, deze zeker voor herhaling vatbaar. Enige punt van verbetering zou bedden kunnen zijn, vond ze naar mijn en mn vrouw dr idee iets te zacht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig, rustig, vriendelijk, mooi
8
Naam: Tim Dondorp
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Begrijpelijk dat de auto niet bij ons huisje geparkeerd mocht worden, maar wel jammer dat er nergens laadpalen waren bij de parkeerplaatsen. Wellicht dat er beter van te voren gecommuniceerd kon worden dat aankomst na vijven niet geapprecieerd wordt omdat de receptie dan al dicht is. Nu werden we onderweg gebeld waar we bleven en dat voelt niet heel welkom aan. Verder wel een prachtig park. Jammer dat het het hele weekeind regende, maar daar kan Roompot natuurlijk niets aan doen.
8
Naam: M Mullers
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de safaritent was prima, alleen erg koud, een beter kacheltje zou niet mis zijn, stoelen waren erg hard en ongemakkelijk maar wij hadden zelf al tuinstoelen meegenomen wat wel zo beter was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het enige negatieve was de opstap om binnen te komen,erg hoog valt niet mee met een rollager.Verder alleen maar positief.Succes en wie weet tot ziens.
8
Naam: Maarten Kruis
Datum: 2 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het bed de bedden in de woning gaven ons weinig slaaprust, zeer slecht geslapen beide zijn van minderen kwaliteit aanpassing naar comfortabele bedden is gewenst
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.