Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Park met grote recreatieplas
  • Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Leuke dagattracties op rijafstand
  • Gratis wifi

reviews

7.9

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7 reviews

10
Naam: C. Schrik
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Prima, leuk en overzichtelijk Park.
8
Naam: Leon van den Reek
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De tweede keer dit park bezocht en hadden het weer goed naar ons zin. Omgeving is heel mooi misschien tot de volgende keer
9
Naam: Dick Schuijt
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Aanbevelen
Fantasties park voor herhaal vatbaar
9
Naam: A Kommerie
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We zijn heerlijk tot rust gekomen. Prachtige chalet aan het water, lekker ruim en luxe. Mooi park voor jong en oud. Personeel allemaal vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader. Wij hebben genoten.
7
Naam: J.W. ten Hove
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het park op zich is echt een mooi park, vriendelijk personeel. Wij hadden een blokhut nummer 217. Hier mankeerde zoveel aan dat we het als oude meuk hebben bestempeld. Wij verwachten in een blokhut echt niet veel ruimte en luxe, maar schoon en heel vinden wij wel belangrijk. (Vorig jaar in Noorwegen ongeveer 20 verschillende blokhutten gehad, dus wij weten wel wat een blokhut is.) De douche was het ergste, geen fatsoenlijke douche was mogelijk, een paar druppels water en wat gespetter. De vloer voor de wastafel zakte je bijna door. Rond de wc stond de hele tijd water en dat kwam ook zo weer omdat het onder de wc-pot doorkwam. De wastafel zat een barst in en zakte al weg van de tegels. Ook de koelkast was om te huilen. Geen vriesvak wat wel op de site stond. Roest aan alle kanten en in de deur zat geen enkel rekje meer. De kookplaat staat scheef. Alle kachels waren roestig en de kozijnen waren overal verrot. Dit hebben wij op geen enkel Roompot park zo meegemaakt en we hebben er al veel gehad! Jammer dat de blokhut zo slecht was. Hij was voor deze huurprijs echt veel te duur! Prijs/kwaliteit was dus echt niet in overeenstemming.
8
Naam: Nikita Hofman
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijke rustige ligging met genoeg mogelijkheden voor hengelsport. Accommodatie was wat verouderd maar nog goed te doen. Wel erg weinig aanbod aan speeltuinen op het park.
8
Naam: Annemiek Kamperman
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is een prima park. Qua onderhoud mag er meer aandacht aan besteed worden. Slagboom is misschien ook een veiliger idee, nu kan ongezien iedereen het park oprijden en eventueel zo en tent opzetten een kamperen. Vind dat er weinig te doen is voor tieners en jong volwassenen.
8
Naam: C. Melsen
Datum: 14 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een super geslaagde vakantie, wij kiezen parken voornamelijk uit op animatie. En dit was erg leuk, goed en gezellig aanwezig
9
Naam: J.a van Vendelo
Datum: 14 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi park met mooie omgeving vriendelijke mensen. nadeel was dat het cafe al om 21.00 uur dicht zat dus ook de snack cafe was te vroeg dicht
7
Naam: E Berndt
Datum: 13 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat alles zo vroeg dicht gaat in de vakantie had er meer van verwacht

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.