Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2783 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2783 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Relaxed stoelen bij safaritent is wat we wel misten. Verder top
8
Naam: Jacqueline Vierhoven
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De woning ook goed controleren op spinrag en gordijnen zaten veel vieze vlekken in. Dit toont niet fris. Ook was de woning vrij muf qua geur bij aankomst. Misschien wat texielspray gebruiken dag van aankomst van de gasten?
7
Naam: Ingrid
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: R Veenstra
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een zeer prettig en fijn verblijf gehad de plek voor volgend jaar is al geboekt. Misschien wel 1 tip meer wasmachine op het kampeer veld 1 is wel wat weinig.
10
Naam: M Van Bavel
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een geweldige vakantie gehad en het enorm naar ons zin gehad. Er zijn genoeg faciliteiten in het park en in de omgeving can het park. Zeker voor herhaling vatbaar
9
Naam: Carla Winkel
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Hebben geen minpunten, hoewel we de kaart qua eten wel wat uitgebreider hadden willen zien. Meer keuze en evt wat toevoegingen qua lunch opties Wat we hebben gehad was iig goed van smaak en ruim voldoende Mvg Carla Winkel
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn park. Kinderen hebben zich goed vermaakt. Mooie plek en fijne mensen om ons heen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park en chalet. Alles netjes en was na 23 uur stil op het park ondanks de groepen. Jammer alleen van ons uitzicht, wat niet vermeld stond op de site. Het zwembad en kleedhokjes zijn wel toe aan een opknapbeurt. Het winkeltje stelt echt niets voor, assortiment is heel minimaal. Rustig en klein park, leuk voor een weekje.
10
Naam: Marga Westerop
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig open park rond waterpartij met ruige activiteiten voor kinderen en meer dan fantastisch zwembad
8
Naam: Mirjam Leeuwenkamp
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Roompot hunzepark is een leuk kleinschalig park. Wij hebben het er erg naar ons zin gehad. Maar verwacht geen uitgreide animatie programmas en een koos konijn want die zijn er niet (vonden wij niet erg) prima huisjes leuk gelegen aan het water. Die van ons had helaas wat (gemelde) gebreken en de tuin had helaas achterstallig onderhoud. Zwembad is leuk en groot genoeg, kinderen hebben er veel plezier gehad, zeker op de duikplanken. Park wordt goed onderhouden en ziet er gezellig uit. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Stefan Schouten
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima, mooi opgezet park met goeie faciliteiten en niet te druk. Enig verbeterpunt is het eetcafé zoals aangegeven. Komen vast nog wel een keer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeer en Locatie Top
10
Naam: Auke Boersma
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Safaritent was geweldig! En onze plek fantastisch!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park in rustige omgeving. Grote plus vonden wij de speelse aanleg van het park rondom waterpartijen en bij onze villa (nr 22) grote tuin met privacy. Vooral geschikt voor perioden met mooi weer (dan is het verwarmde buitenzwembad fijn). In koudere perioden weinig binnen te doen, dan voor ons minder geschikt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
OK! Wij waren met de camper en vonden het vervelend dat je voor vijf uur weer binnen moest zijn. Hoewel het mijn eigen fout was, is de accu van mijn fiets kapot gegaan om reden dat ik de grasmaaier de kans wilde geven om het gras te maaien. Mijn fiets zat echter nog aangesloten aan het electrisch. Snel moest ik de fiets voor de grasmaaier weghalen en vergat toen dat hij aangesloten zat. De kapotte accu moest vervangen worden en daarom moesten we naar Groningen stad. Voor vijven konden we dus niet terug zijn. De receptioniste nam mijn probleem als kennisgeving aan. Hoop geld kwijt dus. Van andere mensen hoorden we dat het honden uitlaten niet correct ging, veel hondenoverlast (loslopen) en smerigheid. Dat hoort niet op een campingplaats waar kinderen spelen. Ook de vogels geven overlast omdat de poep door mensen in het water wordt gegooid om een schoon terreintje te krijgen. Best vies en ziekteverwekkend. Het zwembad was de eerste periode dat we er waren al om vier uur dicht, dat gaf ons niet de gelegenheid om wat verder te fietsen. Vijf uur is trouwens ook wel vroeg in de middag. Verder misten we bomen om schaduw te krijgen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Margje Amsterdam
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het leuk gehad, we hadden animatie verwacht op dit park. Dus de kinderen daarop voorbereid dit was toch wel wat een teleurstelling omdat het destijds zo leuk was. We begrepen dat het park zich nu op een wat oudere doelgroep richt. Wij hebben zelf niet goed gekeken op de website of er veranderingen waren, we zijn op blind vertrouwen op de eerste ervaringen van de camping afgegaan. Op de camping was het verder fijn, het zwembad en de horeca super aardig en vrolijk personeel. Ook onze Chalet was super, netjes en alles keurig verzorgd. Als onze kinderen wat ouder zijn dan komen we misschien nog wel eens terug, Groetjes Fam Amstre
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super leuk weekend gehad. Zeker nog een keer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig netje op het park. Word goed onderhouden.
8
Naam: Dirk Hoogenboom
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben 2 weken in villa 31 gezeten. Dit was een prachtige villa met een waanzinnige ligging. Lekker rustig. Wij hebben alleen 1 opmerking: er wordt nl iedere week gemaaid, alleen wat gemaaid wordt, wordt niet opgeruimd. Dus heel de week hadden we overal gras in de villa. Aan het eind van de 2 weken, zag de tuin er niet meer uit, terwijl toen wij aankwamen hij er veel beter uitzag. Dat was de enige opmerking, want voor de rest was het helemaal prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Site schetst ander beeld dan werkelijkheid. Voor alle activiteiten ( boogschieten, klimmen, tokkelbaan) moet apart betaald worden en is maar 2x per week te boeken, dan ook nog eens heel druk. Zelfs het overwaterparcours is alleen op bepaalde tijden open.
8
Naam: Tom Meskens
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een park met relatief weinig voorzieningen, maar wel een erg comfortabele vakantievilla, vriendelijk personeel en uitstekende take out. De schoonmaak van het huisje kon wel beter, want die was heel slecht gedaan. De gordijnen verduisteren ook nauwelijks. Ook konden we het niet erg appreciëren dat de tuin s morgens vroeg onderhouden werd zonder eerst even te verwittigen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig uitzicht waar we helemaal van tot rust zijn gekomen en genoeg leuke activiteiten voor onze dochter. We komen zeker terug!
6
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat we niet al te mooi weer hadden en veel in huisje zaten. Dan loop je wel tegen dingen aan. Bank te klein waar je met 2 pers net relax op kan in huisje voor 6 pers, rest mag op een stoel zitten. 2 pers bed erg smal en harde matrassen. Ook erg vochtig en klam in huisje, waardoor alle kleding en beddengoed ook vochtig raakte
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat de accommodatie niet geheel naar wens is geweest. Onze welgemeende excuses. We zullen uw opmerkingen wat betreft de bank en het vocht bespreken met het parkmanagement zodat hier naar gekeken kan worden. We hopen dat we u nog eens mogen begroeten op één van onze Roompot parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een fijne chalet op een prachtige plek. Het park is mooi, ruim en rustig. Veel water en groen. Vriendelijke medewerkers. Er bleek niet heel goed schoongemaakt te zijn. Verder is het onderhoud top. Prima voorzieningen voor een actieve en / of ontspannen vakantie. We komen graag nog eens terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een erg prettig park! Wij zaten in huisje 221, en hadden vanaf vrijdag wel last van mensen die langs t huisje liepen om t pad af te snijden. Het huisje had misschien beter een kwart slag gedraaid kunnen zijn, net als de huisje er achter!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een rustig, kleinschalig park met een prettige sfeer. Het verblijf in de safaritent hebben we als heel prettig ervaren. Een campeer gevoel met de luxe van een huisje. De plek was ook heerlijk ruim met mooi uitzicht. Voor onze volwassen kinderen was er genoeg te doen. Klein puntje, we mistte alleen een luie stoel :-)
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.