Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Park met grote recreatieplas
  • Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Leuke dagattracties op rijafstand
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1352 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1352 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een super leuk en gezellig weekend gehad in de Meander. Heerlijk veel ruimte en de kamers waren top met eigen badkamer en toilet. Iedereen kon lekker zijn eigen gang gaan. Kinderen hebben genoten van de boven ruimte, ze konden lekker spelen en de tv boven was echt fijn. De leefruimte en keuken vielen een beetje tegen (gedateerd) Al met al hebben wij genoten van ons Familie weekend!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn weekend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer mooi en rustig park. Wel Vraag ik Mij af of het park in deze periode ook Leuk is om Met Kinderen heen te gaan..
9
Naam: Marga En Frans Veenendaal
Datum: 17 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was er zalig rustig tijdens ons verblijf.het groen was mooi onderhouden,we genoten van de mooie natuur.Fietsen in de omgeving was fijn,en we hebben gezellige dorpjes ontdekt.Een hele ontspannen vakantie.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er lag nog het een en ander op de grond wat niet weg was gehaald,ook was er een pan die nog heel smerig was. De w.c.bril zat er scheef op,dat moet toch we opgevallen zijn door de schoonmakers. In mei zijn we ook in zo?n zelfde chalet geweest,ook toe zat de w.c.bril los.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst werden we erg goed geholpen, we waren NA het seizoen dus hebben we van veel dingen geen gebruik gemaakt. m.vr gr.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
4
Naam: L Dobber
Datum: 5 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden de groeps accommodatie Flint voor 40 personen. Bij binnenkomst viel ons meteen op dat alles erg oud en totaal niet onderhouden is. Er staat op de website dat er 10 slaapkamers zijn en 10 badkamers. De 10 slaapkamers waren er maar de 10 badkamers niet. Er was maar 1 waar 4 douches waren en 3 toiletten. En een aparte invalide toilet/doucheruimte. Hier waren wij absoluut niet blij mee. Groep bestond uit mannen en vrouwen. Vooral wij als vrouwen vonden dit niet prettig. In de grote toilet/doucheruimte lagen de sloten bijna uit de deuren. In zeker 1 van de slaapkamers kon het raam niet normaal dicht. Terrasdeur ging niet normaal dicht. Kortom het is belachelijk dat hier überhaupt geld voor wordt gevraagd!!
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: J.J.J. Batenburg-Westerop
Datum: 3 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is een mooi park Huisjes zien er leuk uit
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.