Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Campings in Luxemburg boekt u natuurlijk bij Roompot!

Campings in Luxemburg

Campings in Luxemburg

Wie graag een camping in Luxemburg wil boeken om samen met zijn of haar gezelschap te genieten van dit opgeruimde en rustieke land met zijn prachtige natuur, cultuur en historie, is bij Roompot aan het juiste adres. Campings in Luxemburg, maar ook in andere Europese landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland vindt u volop bij Roompot. Stuk voor stuk gelegen op de mooiste locaties, voorzien van de meest comfortabele accommodaties voor jong en oud en bovendien zeer betaalbaar. Kortom: wie een vakantiepark boekt om er samen voordelig tussenuit te gaan, is hier verzekerd van succes!

Luxemburg

Luxemburg is een mooi land op relatief korte afstand van Nederland tussen Duitsland, Frankrijk en België. Hoewel het een van de kleinere landen van Europa is, valt er genoeg te beleven bij een verblijf op een camping in Luxemburg. Niet alleen leent het land zich uitstekend voor wandel- en fietsvakanties dankzij de riviertjes, meren en mooie, groene heuvels; ook cultuur- en historieliefhebbers hoeven zich in het land niet te vervelen, onder andere in de gelijknamige hoofdstad van Luxemburg.

Camping in Luxemburg boeken?

Camping in Luxemburg boeken?

Op de website van Roompot heeft u binnen de kortste keren het aanbod van campings in Luxemburg in kaart gebracht en ziet u meteen welke accommodaties er beschikbaar zijn in de periode waarin u graag uw vakantie wil boeken. Wilt u graag een chalet of stacaravan in Luxemburg vastleggen of zoekt u een ander soort onderkomen? Bekijk snel de mogelijkheden en ga er samen lekker voordelig tussenuit naar een rustgevende en groene locatie! Bij Roompot kunt u niet alleen de meest comfortabele accommodaties boeken op de mooiste locaties; u heeft ook de keuze uit tientallen arrangementen en nog meer aantrekkelijke extra’s. Bovendien vindt u op de website het hele jaar door spectaculaire aanbiedingen!

Onze suggesties

Fuussekaul

Fuussekaul

  • Gelegen in een natuurpark in de Ardennen
  • Nabij bekende Luxemburgse bezienswaardigheden

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.