Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Verblijf op mooie campings in Toscane

Verblijf op mooie campings in Toscane

Verblijf op mooie campings in Toscane

Heeft u altijd al willen kamperen in een mooie streek als Toscane, of heeft u behoefte om er even tussenuit te zijn? Dan kunt u uitstekend slagen door in Toscane een camping te boeken bij Roompot. Bij Roompot kunt u diverse campings in de Toscane boeken. Het is zeer de moeite waard om een regio als Toscane te boeken voor uw vakantiebestemming. De streek wordt gekenmerkt door prachtige groene heuvels en zonnebloemen. Daarnaast zijn er veel wijngaarden en olijfbomen te vinden. Het grenst gedeeltelijk aan de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. U bent dus binnen een kort tijdsbestek op het strand. Daarnaast zijn er ook vele culturele uitstapjes te maken in Toscane. Het is daarom zeker de moeite waard om een camping in Toscane te boeken bij Roompot.

In Toscane op de camping

Wanneer u een plek op een van de campings in de Toscane boekt bij Roompot, dan verzekert u zichzelf van een ideale plek om te vertoeven tijdens uw vakantie. In Toscane zijn de campings uitgerust met alle faciliteiten die u van een camping mag verwachten. Zo zijn de accommodaties netjes schoon, ruim van opzet en kunt u zich gemakkelijk terugtrekken, mocht de behoefte daartoe aanwezig zijn. Er is altijd een receptie in de buurt waar u terecht kunt met vragen. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens een verblijf op de camping. Het strand is altijd dichtbij en natuurlijk kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad op de camping. Er kan daarnaast volop geklommen en geklauterd worden in de speeltuin of zandbak. Daarmee worden er voldoende mogelijkheden geboden voor een ontspannen en gezellige vakantie!

Bezoek de mooiste plekjes van Toscane

Bezoek de mooiste plekjes van Toscane

Heeft u in Toscane een camping geboekt, dan is het aan te raden de mooiste plekjes in Toscane te bezoeken. Het is een streek waar u volop van de natuur kunt genieten. U kunt er daarom uitstekend wandelen en fietsen. De watervallen van Bagni San Filippo zijn daarnaast een adembenemend verschijnsel. Gaat uw voorkeur meer uit naar het bezoeken van grote steden? Boekt u dan een leuk dagje uit naar grote steden zoals Florence, Rome en Siena. Deze steden zijn gemakkelijk per trein te bereiken. In de steden treft u veel historische bezienswaardigheden aan. Veel historische kunstenaars hebben hun oorsprong in deze steden liggen. Omdat voor uw kinderen deze uitstapjes misschien erg vermoeiend zijn, is het leuk ze te verrassen met een dagje naar Il Parco di Pinocchio. Hier komt het sprookje Pinocchio weer tot leven. Campings in de Toscane hebben daarmee volop vermaak en ontspanning te bieden voor tijdens uw vakantie!

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Rosselba Le Palme

Rosselba Le Palme

  • Gelegen op het prachtige Elba
  • In de buurt van Portoferraio

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.