Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Campings aan het Gardameer

Campings aan het Gardameer

Campings aan het Gardameer

Altijd al een keer de vakantie willen doorbrengen op een camping aan het Gardameer? Of wilt u er graag terugkeren? Ook als u op zoek bent naar campings aan het Gardameer, heeft u een grote kans van slagen! Bij Roompot heeft u namelijk regelmatig de mogelijkheid om een comfortabele accommodatie in Italië te boeken waar u samen met uw gezelschap de vakantie kunt doorbrengen. Gaat uw voorkeur uit naar het mooie Lago di Garda in het noorden van Italië? Bekijk dan snel het actuele aanbod van vakantieparken aan de oevers van dit meer!

Het Gardameer

Er zijn in Europa tientallen grote meren, maar elke Nederlander kent op z’n minst één iemand die de vakantie weleens heeft doorgebracht op een camping aan het Gardameer. Wat maakt dit meer in Noord-Italië zo populair? Dat heeft er vooral mee te maken dat zowel het meer als de omgeving een lust voor het oog is. Het azuurblauwe water is het middelpunt van een prachtig landschap waarin onder andere plaats is voor oleanders, citroenbomen, cipressen, steile bergen, bossen, rotsen, valleien, olijf- en wijngaarden en lieflijke dorpjes. Onder actieve vakantiegangers zijn de campings aan het Gardameer bijzonder populair vanwege de vele (water)sportmogelijkheden. Waterparken en tuinen zijn er eveneens te vinden. Kortom: aan het meer is van alles te beleven!

Camping aan het Gardameer zoeken?

Camping aan het Gardameer zoeken?

Bent u benieuwd of er op dit moment campings aan het Gardameer beschikbaar zijn bij Roompot? Bekijk het actuele aanbod van vakantieparken in Italië en boek voordelig een comfortabele accommodatie voor u en uw gezelschap! Vergeet ook niet de aantrekkelijke extra’s, arrangementen en aanbiedingen te bekijken, leg uw verblijf in Italië of een ander vakantieland vast en geniet samen van uw welverdiende vakantie!

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.